banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Elvileg prém tankokat óvatosan piszkálnak, persze ez csak a hivatalos része, mert a ninja nerfeket maximum tapasztalatból tudjuk észrevenni. Mostanában viszont nagyon kevés aranyat veszek, úgyhogy biztosan nem fogom örök álcára költeni, inkább 3-7 napos prémekre, amikor akciósak, azok nagyon megérik.

Ilyen régimódi gondolkodású vagyok, hogy akkor érzem jobban magam, ha fizetek valamiért és nem ingyen "szereztem" meg, de régebben mondhatni rendszeresen vettem aranyat (hozzá jöttek a WG által adott aranyak, talán 2-3x lehetett egy keveset szerezni). Most már nem olyan gyakran, de azért veszek ritkán 2,5e-t, ha már játszom vele, még akkor is ha kevesebbet a nagyon sz.r csaták miatt. A magyar prém tankra fáj még a fogam, de aranyért nem elérhető és a boltban sincs mindig, most se. Máskülönben nem nagyon van olyan prém tank, ami érdekelne.

FTR írt erről egy jó hosszú cikket még 2014-ben, de érdekes cikk és nem sok minden változott (talán annyi, hogy most már az arany lőszert is meg lehet venni kreditért, még eggyel kevesebb költeni való arannyal)"gold sink".

Nem engem érint elsősorban, hanem akik rendszeres veszik vagy még inkább úgy mondhatjuk, hogy vennék az aranyat, ha lenne több értelmes felhasználása. A WG láthatóan béna volt mindig is kitalálni, hogy milyen értelmes dolgokra lehetne még költeni az aranyat vagy csak lesz.rták, mert nekik az is jó, ha szabad xp-t konvertál vele vérpista, hogy hamarabb megkaparinthassa a kiszemelt tier10 vasat, amivel kigurul a csatateret uralni

Más téma, hogyan hogy az E50M nyerte a ToT-ot? A batchat egész jó előnnyel vezetett. Hm. Mindegy, megvan nekem mindkettő, sőt az E50M jobb is, mert akkor szeptemberben már rakom is vissza a legénységet a leo1-re. Egy 5 skilles bandám van, azt szoktam cserélgetni és most pont az E50M-n vannak.

barret #378087: A wn8 húzása nem ennyire egyszerű. Az OP tankoknak az egekben van az elvárt szintje, egy átlag játékos hiába ül OP tankba. A nerfelt tankoknak szintén (borsig, az összes arty stb), azokat kerülik is a wn8 huszárok. A wn8 "húzása" némi gondolkodást és tervezést igényel és első körben meg is kéne érteni pontosan, hogyan működik.

Én egy ilyen elemzés után töröltem a csába az xwm-t, mert ahogy már leírtam, talán többször is, ha valaki elkezd arannyal lőni, akkor 900-1000-el feljebb tudja tolni a wn8 szintjét. Lehet, hogy nem mindegyik tankkal, de sokkal igen és mivel az arany lőszer használata lassan kötelezővé válik egyeseknek, úgy a wn8 is inkább félrevezető, mint segítő dolog. Előtte is leginkább csak párharcokban meg a célpont választásnál használtam a wn8-t, mint segítséget, de egy arannyal felpumpált wn8-as szerencsétlen helyett inkább az ügyesen helyezkedőt kell kiszedni és így tovább. Inkább figyelem az ellenséget és az alapján próbálom meg osztályozni, ahogyan játszik. Nekem ez hasznosabb eddig és már nem hiányolom a wn8-t, egyáltalán nem hiányzik, sőt...
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.08.01. 10:16:16