banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Lucifer001
    Tudod az igazi "tökös" legények kb 3 évvel ezelőtt újra kezdték . Ezért annyira lilák . Free xp ből átugorja a használhatatlan gépeket , hogy eljusson az OP ig .És az OP tankkal játszik. Arany hozzájutásához sok lehetőség van már . Kupák ESL , hirdetett wotinfos versenyek stb .. Régen csak a fizetős , vagy a CW ami nem sokat hozott ... A lila játszik a sikerért , az élményért vagy , hogy nagyobb legyen neki ... Nem húzza az ágakat , nincs kötelező szorzózás , és zsinórban bukta . Régen nem volt végső megoldásként arany lőszer , hogy a tankod az MM besorolásának megfelelően bárkit beüssön . Igaz ekkora szórás sem . Elég volt jól ismerni a gyenge pontokat . No és persze ennyi hack sem volt . A " csóróbb " statpadderek " ( nem tudom jól írtam e ) low tierben pedózgatnak . Ez az egy ami megnehezíti a kezdők sorsát . Talán még átütés indikátor sem volt ... Minimap sem segített ennyire . Gyakorló szóba . Hogy a fenébe tudom szemből beütni ?? Hol vannak jó helyek a pályákon ? Fórumokon okosodtunk , magyarok legfőképp itt. Ilyen dolgok voltak . Régiek kezdenek kikopni az újak meg nem igen akarják érteni az alapokat . Ez csak az én tapasztalatom .