A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
asolyom #378066 Kitört a szokásos WG kórság! Itt a 3x hétvége, és semmit nem lehet leszorozni, vagy ha mégis, akkor természetesen azt a meccset, amikor semmit nem tudok csinálni. A 2-3000 sebzéses meccsek tuti bukók.
A másik, amikor meg merem jegyezni, hogy elég gyenge a csapat, mert 3 perc alatt a 80% elhullik, utána persze én is, mert öten vesznek körbe, akkor még én vagyok a retardált, mert gyenge a statisztikám. Kérdem én, ki nem szarja le nagy ívben a statisztikát? Ez az egész xvm fos csak rossz hatással van a játékra! Továbbra is állítom, hogy egyes különleges "állatfajták" (pl. Quickybaby) kivételével, az átlag játékos esetén a statisztákról 80-85%-ban a MM dönt, és 15-20% az egyéni képesség. Ha 3 perc alatt 1-10 az állás, akkor mégis mi a retkes francot kellene csinálnom? Persze én vagy a retardált állat, hogy az ilyen meccseket nem tudom lehozni. Mert re-roll account után lehet klasszul mellkast döngetni, hogy milyen fasza csávó vagyok. Én szórakozni szeretek (-nék?), és a hülye statisztikákat bámulni.