banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Hat tankot húzok, de mire végzek a napi dupla/tripla leszedésével már el is megy a kedvem a játéktól arra a napra. Nem tudom mi lesz így, de ezt sokáig nem csinálom. Régen 10-15 ágat is simán húztam párhuzamosan, ha volt időm, mindet ledupláztam, most meg lenne még időm játszani, ha nem is minden nap, de már kedvem nincs. Olyan mennyiségű és annyira végtelenül idegesítően primitív játékos van, hogy azon veszem észre magam, hogy felteszem a kérdést, ezzel a sz.rral töltsem az időmet, amikor van egy csomó jó játék?

Van pár tank, tipikusan medek, amikkel szeretek kigurulni, de valahogy kényszert érzek, hogy a fejlesztésekkel is haladjak és azzal kezdem általában (ez a csapdája ennek a játéknak, hogy valamilyen szinten függővé tesz, csak van aki tagadja ezt), de utána meg már nincs kedvem a számomra kedvesebb tankokkal sem menni. Ahogy ismerem magam, nem adom fel, ezt a hat ágat még kihúzom, de hogy aztán végleg megcsömörlök ettől a játéktól, azt nem tudom, de van rá jó esély, annyira sz.rok most már a csaták.

Más. Gyanúsan böszmeteg nagynak tűnt az FV304 arty a garázsban és mondom megyek egy kört vele, hogy mi van és nem, nem néztem el. Akkora bálna lett, hogy csak néztem bután. Most miért kellett ezt a szerencsétlen artyt teljesen tönkre tenni, ami az egyetlen akció-arty, ha lehet ilyent mondani. Mondjuk az ilyen rush csaták amúgy sem feküdtek neki és már nem volt szórakoztató az iszapbírkozó nehezeket támogatni és az ellent zargatni vele, mert egy oldal most már pikk pakk elesik, kevés olyan ember van, aki képes a tankját elrejteni, side scrap, hull down és a társai. Inkább a rohamcsapat nyomja a w-t és közben kattintgat az egérrel, amíg tart a hp. Esetleg a lövés idejére megállnak, persze szigorúan éppen ott, ahol meglátta az ellenfelet... Az Fv már így is használhatatlan volt, de most még be is szteroidozták és kb 2x méretre növelték, hogy végképp senkinek ne legyen kedve játszani vele. GJ WG. Én hülye még örök álcát is vettem rá aranyért akkoriban (soha többet örök álca normál tankra, maximum prémre).