banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Hogy phaszba van ebben a játékban, hogy amikor az ember azt gondolja, ennél nincs lejjebb a játékos állományban, akkor mindig megcáfolja az élet.

Fisherman, egy t49 megy spotolni a bal oldalon vagy 6 tanknak. Felspotol egy IS7-t és erre a 2x2 szakasz játékos szó szerint elspriccelt onnan, mert gondolom, megijedtek. Az ellenség egyszerűen lerohanta a t49-t aki utána telesírta a chat-et. Gondoltam valaki átlagos játékos, de nézem a fame klánból van Ezek nagyon ritkán szokták ennyire ugatni a chat-ben, szóval el lehet képzelni, hogy milyen csatái voltak tegnap, ha ennyire kiakadt egy mostanában már általános baromságon. Utána elhúzódó harc a városban és nézem, hogy mind a 2x2 játékos afk vagy mi? Nem, csak várnak, mert 1 db ! E5 van előttük, de nem tudni pontosan hol. Szép. Előremegyek nekik, én is3-al voltam tier10 csatában, de ha senki nem mozdul az nem jó. Na akkor már mertek támadni is. Utána mit csinálnak? Foglalnak. Persze mind ott döglött meg, ahelyett, hogy visszajöttek volna segíteni, úgyhogy én meg ott döglöttem meg, amikor próbáltam resetelni. Most komolyan, játék tankokkal félnek bármit is csinálni az emberek?

Következő csatában, live oak, már csak pár tank maradt, de foglal az ellenség. A mi tankunk meg az ellenség bázisát próbálja felderíteni bokorról bokorra. Ilyen nincs, mondom. Beírtam neki, hogy a mi bázisunk a J2-ben van és ott foglal az ellenség, nem a saját bázisát foglalja az ellenség, mert azt nem is tudná. Ez tier8 csatában, nem kis tier-ben.

Utoljára szerkesztette: András77, 2016.07.31. 09:14:35