banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• joe662
    Rammsch31n #377914
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ez q.va nagy volt
    Owervacsal kezdte az estét,már ott fetrengtünk a röhögéstöl
    Valami ninja karakterrel volt,folyamatosan hajigálta a dobocsillagot,még közelharcban is
    Valaki beírta neki:még véletlenül se használd azt a q..va meele veapont XD.
    Azt hittük rosszabb nem lehet,erre beállt egy ajtöba,hogy majd a takarásbol sniperkedik
    Kb fél percig dobálta az ajtófélfába a csillagjait,igaz öt ez nem nagyon zavarta[
    Itt már kész voltam:-))
    Majd jött a minecraft,ezt nem néztem sokáig mert nem érdekel,Annyit láttam a végén,hogy mikor meghalt,természetesen fingja sem volt miért,benyögte:-de legalább jo sok pontom lett. igen 8
    Majd jött a CS GO,itt se volt sokat,párszor fejbelötték,azt kész.
    Ekkor már mindenki a wotért könyörgött a cseten,és lön imáink meghallgatásra találtak XDXD
    Rögtön rátért a zavato térképre,
    Ot3P felvilágosította,hogy a v betű megnyomásával még tisztább lesz a kép
    Volt is eödömbödottáá
    Megígérte,nekem,hogy majd a spotrendszert is elmagyarázza,lehet lesz is róla külön videó Úgyhogy feliratkoztam XDXD
    És még sok más kérdésre is válaszolt.
    Viszont tegnap néztem Scheff streamjét,és ott is feltűnt a csóka,söt még küdlött 6eur-t neki.

Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.07.28. 14:26:31