banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    T34 vagy JT 88, esetleg IS6 :).

A lényeg hogy jó drága legyen, hogy a szerver fenntartási költségeire fussa nekik, igy akkor én ingyé' játszhatok :D

Komolyra fordítva: szívem szerint én csak T8ast (esetleg T7est) vennék, hogy minél nagyobb legyen a körönkénti bevétel (ilyen T5 alattit semmiképp se, mert funolásra vannak normál tankok is, bevétel ott meg nincsen), viszont sztem annyira túlárazottak ezek, hogy annyit nem adnék ki érte. Sokjegyű a fizetésem, de egy pixeltankért max egy 1000est adnék ki, 12-14 ezer forintot soha.

De persze a lényeg, hogy olyan T5+ prémet vegyél, ami azt a játékstilust adja amit szeretsz,mert sokezer kört fogsz vele menni, szóval nem mindegy milyen élményt ad.
    És mivel a lóvét a sebzés adja, legyen fasza ágyúja. Mert azzal nem lehet pénzt keresni hogy sokat bounceolnak róla vagy hogy sok km-t teszel meg vele a pályán.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.07.27. 13:35:09