World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Régi prémiumok, azok voltak. Mostaniak csak árnyéka a régieknek.
Tierlimit jogos lenne azokra a prémium tankokra, amelyeknek kicsi a penje és nem eléggé mobilis.
Új prémiumok közül ilyen: STA-2, Skoda T-40, T-54 mod. 1., Párduc 8,8 cm-el, T95E2, Type 59/Patton és FV4202 P.
De jó ! 😞
http://thearmoredpatrol.com/2016/02/19/new-missions-for-new-accounts/#more-14678
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.02.19. 11:32:17
angelus1991ster.blogspot.hu
És erre mondja a nagy WG, hogy a vesztes csapatban ló*asz a seggedbe, nem xp. Ha kinyírod a fél ellenséges csapatot, de mégis lose, akkor kapsz talán valami alamizsnát, oszt légy vele boldog.
Simán meg tudnák csinálni, hogy vesztes csapat top 5 játékosa kapjon mindig több xp-t... és akkor azt díjazná, aki hajt meg megy, meg lő...
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2016.02.19. 11:32:31
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
De persze a tierlimites MM is lehet néha durva.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A csatáim döntő részét régebben mentem, nem sokkal azután, hogy bevezették az ágat. Nekem valami borzalomnak tűnt ez az ágyú akkoriban, tényleg semmit nem bírtam vele eltalálni, el is adtam. Olvastam, hogy volt valami buff meg állítólag a szóráskép nerf/buff, akármi erre jól hatott vagy csak csendes buffokat kapott a korábbi borzalmas játszhatóság miatt. Mindegy is, visszavettem és most egész jól adja, akkor távolságra is betalál, ha nem mozdul meg az ellenfél, hogy csak lesek, korábban ez esélytelen volt. Persze az epic, mikor 30m-ről lövök egy qrva krátert a földbe és menekülhetek, de most már egész jól használható lett ez a tank. Meg lestem sok videót és próbálom vele én is "butragueno" taktikát (híres focista, aki keselyű becenéven futott, lecsapott minden labdaszerzési lehetőségre, na kb én is odarohanok beleb.szok egyet a seggébe és próbálok lelépni, van hogy egyik sem sikerül, de ettől még szórakoztató ez a tank. <#crazya>#crazya>
Puha tankkal elkerülöm, ez evidens, de egy E50-el azzal szórakoztam Cliffen, hogy a hegyről lőtt egy T49, leginkább mellé, de direkt úgy álltam be neki, hogy a frontomat tudta csak lőni, semmi modul sérülés, de 150-200hp-t vesztettem, ha sikerült belőnie. Közben én meg szétlőttem a csapatát, akiket lefoglaltak a társaim. Leszedett rólam kb 700 hp-t és utána felmentem érte a hegyre, de nem várta meg, hogy szétlőjem mikor felértem, hanem leugratott a halálba a hős.
Más téma, így kell a 40 aranyat behúzni. Igen gold lőszereztem, mint állat, miután mindenki, szó szerint mindenki aranyat lőtt rám. Kicsit berágtam, a k.rva szátokat, aranyat akartok, megkapjátok. Marha kellemes azért egy matildától aranyesőt kapni, 2 másodpercenként, nem győztem forgatni a tankot. Ráadásul pont a kv220 az, amin csak minimális előnyt ad az arany lőszer, meg láthatóan ki is termeli könnyedén. Úgyhogy elkentem a száját a sok aranyművesnek.

Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.19. 11:08:17
Én marha megpróbáltam előre menni.
Vereség
Siegfried Line
ISU-152
Szerzett tapasztalat:223 Szerzett kredit 10 032
Serzett XP: 419
Hősies védekezésért: 255
Össz: 674
Kösz WG ....
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Két lövéssel 1239-et sebeztem belé.Pedig milyen nagy mellényel jött rám.
De ez a poén T49-ben,ha jól eltalálsz valakit akkor durva,múltkor hülye franciát is úgy meglőttem hogy nem tudott mit tenni,kilőttem neki lőszer rekeszt,ágyút,lövegkezelőt,és csak menekülni tudott.Az meg mekkora poén mikor francia táras heavy menekül.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.19. 10:38:21
Ha nem megyek haza hanem megölöm tigrist és jtigert nyerhettünk volna,mind kettőbe csak 1 golyó kellett volna.de haza mentem,mire vissza értem bázisra a dombról ezeket agyon lőtték.<#taps>#taps>

Spoilerbe tettem a képet hogy ne legyen miatta hiszti,az egy lövés ami nem talált,azt vakon adtam le egy bokorra,hátha ott bassza a rezet a td.Végül is ott volt,csak egy méterrel arrébb.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Múltkor volt olyan 50k free xp-m.De figyelmetlen voltam,és valami event volt,hogy ingyen lehetett a free xp-ből trainelni legénységet,én meg elnyomtam.<#falbav>#falbav>
Jah meg elfelejtettem hogy WoWp meg WoT free xp közös,és elköltöttem valami hülye repülőre véletlen.Pedig kb 3 havonta egyszer ha felmegyek repülőzni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.19. 10:05:36
Ha azt vesszük hogy öt kill volt és feltételezzük hogy nagyon kevés hp-n voltak mikor kiszedtem őket, akkor ki is jön a papírforma a számokból.
10mm-el kisebb a penje mint az IS-3nak ha jól emlékszem de ez játék közben nem érződik. A nagy előnye viszont hogy érzésre pontos és gyorsan szűkül. Így t10-ben távolról weakspotokra célozva is egész szép sebzéseket lehet összeszedni.
A páncélnak nagyon nincs jelentősége úgyis szinte mindig t10-ben vagy vele. A hasát kell rejteni és pontosan szembeállni mindenkivel. IS-3 klón, de spaced armorja nincs.
(Ezt csak azért írtam le mert szerintem nagyon jó tank de valahogy nagyon keveset látni belőle csatában. Hátha vki kedvet kap <#awink>#awink> )
Arról nem is beszélve ha T49-el ennyit tudnék betalálni nyugisan az buli lenne.Lenne vagy 8k sebzésem.<#nyes>#nyes>
És ő nem stb-vel volt hanem 110-el.ami egy heavy.Nem gondoltam volna hogy ilyen gáz az ágyúja.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.19. 08:03:06
Ne a prémmel szerzett Xp-t számold,hanem az alapot.
De ennek ilyen atom vacak ágyúja van?18 találat és 4435 sebzés?
Turán család őstípusa a Skoda T-21. ( csehszlovákok csak ennek a típusnak a licenszét adhatták el a németek engedélyével magyar félnek )
T-21-es típus az ST vz. 39 mellett volt a csehszlovák harckocsigyártás csúcsa, T-24 és T-25-ösök meg ha jóltudom csak tervrajz asztalon léteztek.
Toldi család licensze Landsverk L-60. (Nimródé az L-62-es)
39M Csaba meg úgy emlékszem Alvis-Straussler gyártmány.
L-60-as svéd könnyű harckocsit, a Pz I-es német könnyű harkocsit és a magyar V-4-es típust vetették össze egymással a 30-as évek második felében.
És hogyan? Vagy igazából magasról lexarják?
A jelenlegi statom vele: 92 csata, 38% win, 1840 wn8
Most egy ~2000XPs vereséggel örvendeztetett meg a WG:
Amúgy a tank fullosan nagyon jó, csak ajánlani tudom annak ellenére hogy nyerni sajnos nem lehet vele. Egyetlen dologra figyeljetek oda ha ki akarjátok grindelni, legyen elég free XP-tek rögtönk kifullozni mert a grind nagyon keservers.
Utoljára szerkesztette: sempike, 2016.02.18. 22:01:11
Azt nem is tudom pontosan, hogy 4 vagy 5 foglaló tank esetében például ha meglövöm a három effektív foglaló valamelyikét, akkor a 4-nek az addigi foglalási ideje hozzáadódik automatikusan és utána az addigi 4. lesz benne a 3 foglaló tankban (mert a játék 3 foglalóig számol) vagy mi a pontos mechanizmusa? Passz, kevés ilyen esetet láttam eddig, nem volt alkalmam ezt megfigyelni. Ha 3-nál több foglal, akkor csak nagyon komoly és folyamatos össztűzzel lehet hatékonyan resetelni, az biztos. Mondjuk ha van csöpp eszük, akkor egy tank kiállhat a körből és feltartja az ellent kicsit, akkor még esélytelenebb a reset. A lényeg, hogy ilyen sok foglalóval szemben nyílt terepen közeledő tankkal teljességgel esélytelen a mutatvány, főleg úgy, hogy nekem egészen közel kell menjek, mert takarásban vannak és a spotomat sem tudja lőni a csapatom. Először le kéne rombolni a házakat, utána tálan, de 30 sec foglalási idő mellett ilyesmire nincs idő. Esélytelen a dolog ilyen felállásban. Maximum a védő medált próbálhatom meg megszerezni, de 5 tankból melyiket lőjem? Ráadásul 1 lövés nem is elég a medálhoz ilyenkor és én meg kapom az össztüzet.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.18. 21:09:09

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ùj faj van kialakulóban,virtuàlis fillèrb..ó:-):-):-)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Végül elindultam, addig 120 hp veszteségem volt (a tank stb-1) csak, ergó a 15e kredit javítási költség nagy része abból jött, hogy megpróbáltam resetelni, teljesen sikertelenül. Lepattantam, (pontosabban nulla sebzés HE-vel, ez is 880 kredit bukó) és senki nem lőtte a spotot, mert a házak mögött lapultak a foglalók, a társak meg a városban "harcoltak".
Rámírtak hárman a csata utána, hogy tanuljak meg resetelni, mondtam mindegyiknek, hogy ti meg harcolni meg a minimapot használni. Hihetetlen, mit vártak? Dögöljek meg és fizessek 25e kreditet, hogy miért is? Hogy talán, kb 5% eséllyel resetelek, de ha sikerül is a reset, tegyük fel, akkor is nagyon messze voltak, nem értek volna oda, mert 3-nál többen foglaltak.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.18. 18:41:43
Én pl nem is tudtam, hogy a turánt a cseheknek is volt a turánhoz hasonló, azzal megegyező tankjuk. Érdekes.
Azért ha ezeket a cikkeket olvassuk és még mindig aktív ez az oldal, akkor kicsit érezhető a minőségi különbség Rita és közte és nem a Rita javára. Pedig nagy része ennek is fordítás oroszról, de Rita miért nem tudja ezeket lefordítani/lefordíttatni???? Ugyanez a profi orosz oldalakról is elmondható. FTR szerintem jobb volt, mint Rita, bár nagyon artybuzi, azt nem szerettem benne, de arra szavaztam, hogy jöjjön vissza.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.18. 17:51:25
Érdemes benézni az orosz nyelvű oldalakra, hihetetlen sok tartalom, viedók stb, egy része visszaköszön Ritánál, de úgy saccra kb 20%-a.
Lehet, hogy van a Ritának belsős súgója és friss híre, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy a tartalmasabb, érdekesebb cikkei mind orosz fordítás lenne, olyan cikknek, ami ezeken az oldalakon már megjelent.
Mondjuk ez nem kicsi meló lenne, fordítani, feliratozni stb, de szerintem nagyot is lehetne vele kaszálni. Komolyan látok benne üzleti lehetőséget, mert ahogy írtam FTR sírt mindig, mint a fürdős k...va, de voltak kommentek rengeteg, hogy küldtem, adtam x összeget és olvastam olyan hozzászólásokat is, hogy ismerik FTR-t és sokat dolgozik, de jól is keres az oldallal.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.18. 17:28:37
Ritát nem tudom, de FTR-ről olvastam, hogy elég jól tolták adományokkal. Szóval akár meg is érhetné, ha egy orosz tartalmasabb WoT híreket nyomna és mint a streamnél lehetne támogatni.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.18. 17:06:42
Bár engem ez a rita nem nagyon érdekel,még csak itt a fórumon hallottam róla.
Vissza fog jönni.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Status Report hasn't been deleted. Its being held by Google police due to fraudulent reports, I've already appealed.
I went for SilentStalker's advice and this happened a couple times to FTR. He and Jingles are also proud of me, because you know you've made it when people hate you enough on the internet.
grin hangulatjel
Dont worry, I will be back!
SORRY, SOMETHING WENT WRONG.
Action temporarily unavailable. Please try again later.
Valaki tudna segíteni?
Utoljára szerkesztette: crosspapo, 2016.02.18. 16:03:37
Ha még valami tényleg nagyon fontos kép lenne, mondjuk egy újabb Serb selfi egy vodkával, azt megbocsátanám, hogy vártam rá ennyit <#crazya>#crazya>