banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Rammsch31n
    Jó random eredmények vannak.. nekem átlagos stattal is vannak olyan csatám, mikor piros, mert nem jön ki a lépés... nagy ügy, szerinted? Nem, mert leszarom én is...
    De akinek konstans piros a statja, az nekem ne mondja chatben, hogy ő a király meg a jani, hogy minden egyes kicseszett csatában lehozza a meccset, mert ha igen akkor is kis arányban... mondjuk csinál 2 ilyet 100 csatára, vagy mittudomén milyen arányban, de kicsiben... Mikor 10-ből 3 csata úgy kezdődik, hogy a barmok egyből a tavat veszik célba... ez -1 már rögtön... számolj még mondjuk 1 afk-val... meg 2 bázis camperrel, és akkor ott vagy, hogy inkább nyomj egy alt f4-et. :D A többi meg elmegy lemmingelni valamelyik irányba, és akkor fogod a fejed, hogy már megint mi van... és ez sorozatos.