418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• tutyimutyi2
    És megint kezdik a nyomik amikor jól megy akkor 1000-1500 és vereség amikor meg bedob egy szar pályára és lövök 1-et akkor persze hogy megtáltosodnaka paradicsomok és nyerünk.
  • green64
    Sziasztok!
    Van egy csomó nagy elsősegély készletem, lehetséges eladni és ha igen mi módon (nálam csak a vásárlási lehetőség van)?
  • Myke28
    Ez hogy sikerült:) . Az ég világon szinte semmit nem csináltam , az elején beálltam 1 bokorba és csak a végén indultam el .
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    [URL=http://wotreplays.com/site/2892529#live_oaks-darthmaul06-vk_28_01][/URL]

Utoljára szerkesztette: Myke28, 2016.08.21. 11:51:15
  • Frequency
    Ne is mond,én is azzal küzdök..alig várom hogy átugorjam!Egyébként semmi baj nem lenne vele,ha nem tolatva kellene támadni!
  • realcsabi
    Nem túlzás, azért annyi a kifejlesztés, mert -ahogy én emlékszem- azon az ágon egészen odáig a legtöbb tierben kevesebb xp szükséges a következő tank kihuzasahoz. Arról nem beszélve hogy modulokra sem kell valami sokat költeni. Vannak ilyen ágak, pl. Francia könnyű tankok. Tier 8-ig alig van kifejlesztendő modul es akkor egyszer csak látod hogy a rier 9-es tankok annyi xp-be fájnak mint máshol a 10-es. :)
    Nincs ezzel gond sztem, valahol azert igazságos így.
  • viper07
    Azért ez a Skorpió - német - érdekes egy fajta. Nálam jó legényekkel 0.28 a pontosság, de olyanokat missel, hogy az fájdalmas. Van olyan csata, ahol a fele elmegy a p.csába ellenére annak, hogy totál be vagyok szűkülve, távolság mondjuk 400 m körüli, de akkor is. Első nap ilyen biztos, hogy nem volt. Most is 14/8 találat, abból ARL -ről !! 2x pattant.
  • tutyimutyi2
    Én leginkább azért csodálkoztam rá erre mert most néztem meg hogy mennyit kell összszedni és azért egy kicsit túlzás hogy ez több xp-be kerül mint pl egy jge100 vagy egy fv td
  • ROMOTO
    Olyan fajint a lőszere mintha parittyával lőnél, cserébe az agyon döntött frontja minden szögből nyeli a skúlót, 300-nak jo ha a felét éri...
  • Angelus1991ster
    Archer páncélvadásznál mi okból ragaszkodnak a történelemhűség dogmához? Főleg egy árkád játéknál.
  • Lucifer001
    Értem én . Mondjuk legyen átlag napi 15 csatám . 2 naponta találkozok ilyen szintű játékossal , vagy " bot" al ?. Annyira ritkán , hogy még érdekesség képpen rá is nézek a tankjaira . De most folyamatosan hemzsegnek az ilyen 200 WN8 , és az alatti !! csapattárs , vagy ellenségnél 30 játékosból 8-10 db . Rengeteg van este 7 óta . Nem érdekel , hogy mennyire rossz ! Csak a mennyiség ami durva . Az még hogy bot , vagy nem ? Passz . Nem tudom megállapítani . Nyilván ha bebüfög valamit a chatre , akkor csak egy szimpla bad . Azt még én sem hiszem , hogy más folyamatosan ilyenekkel találkozik , én még csak most .
  • joe662
    Nálam napok óta egy oldalra megy mindenki,de szö szerint,és ordenáré szopás a vége az esetek 90%-ban
    Az elsö 75K xp-t megcsináltam kb 2 óra játékkal+100%reservével,A másodikhoz már kellett több mint 1 nap,kiváncsi leszek a 3.hoz menyi kell
    Ma egy tigris user reklamált,hogy szerinte aimbotozok,amikor jött rám,arra is lusta volt hogy valamilyen szinten szögbe rakva jöjjön,nem mintha számított volna.Az amcsi skorpióval meg rommá lőttem,igaz akkor már tele voltam ideggel és goldot fostam mindenkire
  • Sunsetjoy
    Az obj 268 eddig is 300k xp volt emlékeim szerint, pl. most olvasok 2015 eleji hozzászólásokat, és ott is ezt a mennyiséget írják.
  • Angelus1991ster
    1. Testing of the Swedish Strv m/42-57 Alt A.2 is being conducted. The current testing phase is intended to try out a variant with a 3-shot drum magazine. The testing results will decide the final configuration of this tier 6 machine.

- ezek szerint táras lehet?
  • Lucifer001
    Különböző napszakokban , és tier 5 + ban játszom . Mikor mihez van kedvem . Cirka 5 éve játszom , de amit ma este 7 től tapasztaltam háááát ilyennel még nem találkoztam . Komolyan mondom meglepően , sőt már gyanúsan sok a bot ! Közepes , és magas tierben ( kis tiert nem tudom ) 200 WN8 alattiak .
    Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2016.08.20. 22:32:26
  • McFrost
    Én az IS-6-al állok így, utálom, de az a baj, hogy ő is engem......el nem adom, de nem is megyek vele.
  • tutyimutyi2
    Más is észrevette vagy csak nekem bugos hogy amikor elkezdődik a csat akkor nem 15 perctől indul a számláló hanem 12 perctől?
    Másik az obj.268 eddig is 300k xp-be került?
  • Gyuszopapa
    Részvétem.
  • yossarianHUN
    Üdv a klubban, én is a legmélyebb undor kifejezésével az arcomon vágtam ki a fenébe. Egy percig se bántam meg.
  • tutyimutyi2
    Ez aztán a minőségi wot szerver 123k ember van fent rajta és a csatában nem csak nekem hanem mindenkinek úgy fagyott a játék hogy nyomtam a gombokat és néha előrébb ugrott a tank illetve amikor nézek előre a tornyom meg vagy 45 fokkal jobbráb van fordítva...
  • Lichtmaschin
    Ma eladtam a wz111 prém tankot... Hónapok alatt 1 jó csatát mentem vele. Hiába a jó legénység a tankot mindenki mindenhol belovi. Pedig tudom hogy kellene forgatni. Mégis... A 175 pen meg egy vicc Közelebb van a 120 hoz. Egyszerűen a döntő helyzetekben mindig csődöt mond ez a tank nálam. Ami betette a kaput az a mai meccs. Én fenn a dombon elhelyezkedve és jön egy ellen is6. Első lövés pattan a hasáról pedig a tank orra az égnek állt. Töltöm a goldot közben egy arty le lovi a lánctalpat neki. Goldal is pattantam. Mire újra töltök kb majdnem oldalt áll nekem 2 goldot patint az oldala. Persze ő 2x betalált sima mezei tölténnyel. Elforgattam a tornyot es megvártam hogy kilojenek mert a csapatom ez idő alatt elfogyott. Majd eladtam a tankot.... És nem sajnálom mert nem okozott örömet játszani vele
  • asolyom
    Sikerült kihúzni a 90-es löveget a Hellcat-re, és ezzel már egészen használhatónak tűnik. Hiába lő gyorsan a 76 mm-es ágyú, a 115-ös alfa, és a 128-as pen szánalmasan gyenge T7-8-as csatákban.
  • ROMOTO
    Tank ász, vlmi egyéni ht misszió persze csak elsődlegessel és nem bírtam ötszörözni hogy ott rohadjon meg

Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.08.20. 17:57:29
  • asolyom
    Úgy tűnik, hogy képtelen vagyok a Hellcat-et használni, pedig a T67-tel nem ment rosszul. Nagyon ritkán jutok tovább 1-2 lövésnél. Pedig van majdnem full álca, 6. érzék is, és mégis olyan gyorsan halok, mintha alap legénység lenne.
  • András77
    Verseny? Egy verseny arról szól, hogy kitartással, gyakorlással jobb tudsz lenni és győzni tudsz. Erre meg maximum a sorsolás a jó szó, ki kap éppen egy mákos csatát.
  • Userx2
    xp verseny van Ezért agresszívek a népek Skorpióval. Benveztem én is, de esélytelen.
  • ROMOTO
    Én nem panaszkodhatok, a múltkori sírásom a winráta miatt kicsit elhamarkodott volt, mostanra arról a 42% ról felmászott és beállt a szokásosra , igaz wn8 harmatos de nem vagyok pro, meg hát csupa fostaligát húzok mostanság, úgy kb. fél éve.

• asolyom
    Ez is abszolút jellemző. Aktiváltam a +100% XP bónuszt 2 órára, és a Hellcat-tel egyből T8 csatába dobott egy rakás olyan tankkal, akiket TD létemre esélyem sincs átlőni.
  • joe662
    Jól feltolták az ászt,a Skorpiöval.mert 4k+ sebzésre csak 3.osztályt kaptam
  • joe662
    Kivéve Rhm:-)
  • ratgab
    Stock tankkal mindig szívás van.
  • voivod32
    Még stock. A fő accountomon volt szerencsém hozzá, de nem tudtam megkedvelni, megváltás volt, amikor meglett a Perzsa. Most is ez tartja bennem a lelket.
  • Userx2
    Nem rossz gép. Jó alfa, mozgékony. Kenjed vele a goldot, meghálalja. :)
  • voivod32
    Ez a T20 mekkora visszalépés a Sherman Jumbo után... Pfejjj!
  • asolyom
    Megvettem a leárazáson a Hellcat-et, de bár ne tettem volna! Legalább is az eddigi meccsek valami gyalázatosak. Ugyanaz az ágyú, ami a T67-en általában jó működött, a Hellcat-en teljes beszűkülés mellett sem talál el semmit. Vagy a cél felett repülnek el a skulók, vagy a a földbe mennek. Lehet, hogy rossz rng, de....
  • Userx2
    Tegnapi. Malinovkán T10-ben középső löveggel mentem az E5 helyére, mert 100 % boostom volt. :) Szeretek pengeélen táncolni, nem a bokorban kempülni.

Utoljára szerkesztette: Userx2, 2016.08.20. 11:38:28
  • ratgab
    Elmúlt 30 napban nekem 55 % (tegnap 60%). EU szerveren játszol?
  • ratgab
    Nekem ma már meg is lesz a 225 000 xp...Érdekes dolog ez....Nem akarsz jönni platoonba? Hátha úgy jobban adná.
  • Gyuszopapa
    A játék továbbra sem ismeri a kiegyensúlyozást.Olyan járműelosztásokat csinál hogy ha full epic játékosok lennének a csapatomban akkor is buknánk(7 vs. 1 HT).Tegnap bármibe ültem soha nem voltam top tier ja igen voltam Cent AX-el ja hogy az 10-es és nincs nála magasabb tier.5 percnél egy csata sem tart tovább,tehát a WG nagyon rajta van a dolgon.
    Egyre unalmasabbak a csaták,már hetek óta nem emlékszem egy igazán izgalmas kiemelkedő jó csatára sem.
    Kezd már átmenni a játék egy unalmas grindfesztiválba.Jók ezek a küldetések is 225000 xp összeszedni,jó 5X van ja csak ha sebzek hogy legyen jó sok xp akkor bukta van,1 lövéses kört nyerjük.Bele is szartam,tetves 1 nap prémért meg 1 garázshelyért nem fogok a hétvégén göcsölni az biztos.
  • asolyom
    És a szokásos nagyon jó csapatok.
  • barret
    Nekem is összejött nagy nehézségek árán tegnap a 22%-os winrate :D