World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Lehet, hogy kicsit bal lábbal kelt András kollega, de azért van igazság a szavaiban. Többször kértem már, hogy tegyük spoilerba a képeket, főleg a nagyokat. Plusz egy kattintásnyi fáradság, cserébe a mobilnetezők is tudják olvasni a fórumot.
Ezek után még csodálkozunk azon hogy a fórumozásnál lényegesen bonyolultabb WoT-ot nem értik sokan. Mondjuk miért ia várunk mást,nemdebár?
Majdnem sikerült TD-15 küldi.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.18. 13:08:02

Most meg véletlen sikerült a Td-13 küldi.<#wow2>#wow2>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.18. 11:59:15
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Az a számítási képlet leginkább a sebzésre van kihegyezve. Aztán a spotot nem jegyzi a WoT a statokban csak a csata után látod és eddig is "él". Ebből nem lehet képletet kreálni, tehát a WN8-ban sincs benne.
Malinovkára tett t49-el,gondoltam beállok bokorba és iszom egy kávét,így is lett,beálltam bokorba és elmentem kávézni.Meg a csata vége felé még felderítettem a maradék 4 balfaszt aki a bázison campelt,10 tankot spotoltam asszem,és 6853 spot sebzést szereztem.
Kaptam rá 802 xp-t meg 33k creditet.<#wow3>#wow3>Ha lövöldözök mint egy megkergült vadkecske többet kapok.
Jah és 570 Wn8-at kaptam a csatára.Lövöldözök sokkal többet kapok.
Aszittem scout tanknak a spotolásért jár sok xp.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.18. 11:22:27
Egyébként nem egy túl jó med szerintem, dombos terepen nehezen használható, márpedig a WG csodafegyvere, hogy nem jó egy térkép, akkor rakjunk rá dombot. Sniperkedni, sunnyogni lehet vele, elég gyors, meg szerintem a kamoja is ok, ha jó pozíciót talál vele az ember, akkor a tornya tud pattogtatni és ha megszokja az ember, akkor végül is el lehet vele játszani, ráadásul jobb, ha megszokja az ember, mert nagyon hosszú a grind, ha mindkét tier9 tank kell...
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
de egy hangyafasznyinal tobbet nem fognak szerintem buffolni rajta az 100% mert igy csak a sp olcsobb nala.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.02.17. 20:09:59
angelus1991ster.blogspot.hu
Szóval obj.140 felé haladok a fán és obj.416-felé vezető kevésbé rögös utat választottam a T-44 helyett. Nemsokára kifejlesztem az obj.416-ot. Namost nagyon sok rosszat olvastam róla. Nevezetesen : nem pattint semmit és sidesrapelve is átlövik és különben is egy kredit temető. <#rinya>#rinya>
szóval arra gondoltam, hogy kihagyom és átugrom free XP-ből. Az lenne a kérdésem, hogy érdemes-e ? Próbáljam megtalálni az obj.416 rejtett képességeit és próbáljak meg kiteljesedni benne vagy ez egy átlagosnál éppen jobb játékos számára nem az ideális kibontakozási tank lenne ? Mit gondoltok erről ? <#zavart1>#zavart1>
Miért a X-es tank miben más egy III-astól ? Előről nem lehet átlőni ? 😊
Arra gondolsz, hogy nem a tank miatt nem mész T3-ba, hanem mert sok a gyenge játékos. Az a baj, hogy a T8-10-esben szintén rengeteg a gyenge játékos. Már pénzen is lehet venni T8-as prémet aminem tierlimites.
"Adtak neki egy páncélt, amit nehéz átlőni, bár tier3 td-nek már nem probléma, szóval egy pz ii j is inkább kisebb tankokat tud terrorizálni, puhákat, sz.r ágyúval. "
Egy TD T10-ben is kiszed egy lightot, medet. Tévedek? 3-as tierben OP. 4-eseket nehezen gyűr le, de nagyon jó így is.
"(unikum gyerek, nem néztem, hogy kis tier császár-e, de nem volt hülye játékos), "
Még odj.140 vagy T-22 medet unicummal nem lőtt ki gyengébb játékos ?
" Lassú, sok arany lőszer kell bele, már a 3-as td-ik is szétszedik, de akár egy ltp-is, ha nem hülye a játékos."
Ezzel biztosítják, hogy ne legyen minden nap az összes T3-as csata tele Pz II J-vel.
"de szerintem a játékosok nagyon kis része képzi tovább arannyal őket, azaz tier2-5-ben bizony a tankok elég sz.r, képzetlen legénységgel mennek. "
Hát, ha senkinek sincs képezve a legénység, akkor egyenlő esélyek vannak, ha pedig neked van Pz II J-d akkor előnyben vagy. Másnak meg nincs. Mi a baj?
"jövő kezdőkkel szemben a sok skilles legénységgel megrakott prém tankok és qrva nagy istencsászárnak hiszik magukat. Csak nekem tűnik ez szánalmasnak? "
Arra akarok kilyukadni, hogy élvezd egy király tankkal a játékot, még így is jobb mintha T10-ben Warpackkal, aimbottal érezné az ember, hogy istencsászáér
Viszont attól lementem hídba, hogy az OI frontja 2 egymást követő 258 penes lövést is hárított. Csak az ágyú környéke meg az alja képes ilyenre tudtommal és nem oda céloztam, úgyhogy kicsit lehidaltam ettől az RNG-től, de aztán megbüntettem az OI-t.
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2016.02.17. 18:57:32
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
(mert megérdemlik, ha majd alkotnak valami jót, majd kapnak +-at...)
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.02.17. 18:53:01
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
mert ez a wg szerint buntetesi rendszer, nem karpotlasi.
Én csak azért csinálom, mert inkább az időmmel "fizetek", minthogy egyébként ezeknek a szarháziaknak még pénzzel fizessek is... soha nem tettem, nem is most fogom elkezdeni. 😊
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.02.17. 18:30:09
Elolvastam a küldetés kiírását, de egy szót sem mondanak erről viszont logikusan medállal működnie kéne a dolognak. Még eddig nem volt rá szükségem, de jó lenne tudni, hogy medállal is megy-e a dolog? Hátha beragadnak a nagyon véletlen miatt a vereségek.