banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Erre gondoltam én is, hogy a páncél erősebb, arty elméletben gyengébb, arany lőszer kisebb alfa, azaz minden arra mutat, hogy tovább fognak tartani a csaták és eddig a WG pont ennek az ellenkezőjére törekedett.

Most vagy az van, hogy meghallgatták a játékosok kérését (eléggé nehezen hihető) vagy csak most szembesülnek a következményekkel.

Én speciel nem bánom, ha ez az irány, hogy az iszapbírkózás tovább tartson, mert akkor a nehéz tankjaimmal is lehetne végre élvezetesen játszani, pontosabban az E5,T57h most is szórakoztat, de maus,e100 már nem annyira. Meg a japán ágat én is a használhatatlansága miatt kukáztam, oho-nál leálltam. Ha változik a koncepció, akkor előveszem újra.

Nekem nagyon gyanús viszont, hogy ez így ilyen formában nem fog megvalósulni.