A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #377658 Hát, vannak olyan helyzetek amikor elfér a prém hogy a randomot egy kicsit a magad irányába hajtsd. Klasszikusan az ilyen utolsó lövéses 1vs1 meccsekre gondolok, amikor az a lövés dönti el hogy ki marad életben és ki nyeri a meccset.
Meg van olyan amikor beszorulsz valahova és nincs lehetőséged mit tenni, flankolni vagy ilyesmi.
Sztem az a gáz amikor vki már alapból tölti a goldot a meccs elején, hogy lőjön vele mindenra ami szembejön (tipikusan az elején úgyis scoutra lő az ember, no oda aztán tényleg kell a gold :) )
Egyetlen tankot használtam igy, a T69-et, na azt jó ideig full golddal etettem, később volt már hogy vittem 1-2 tár AP-t, elsőre pl azt töltöttem pont a bejövő scoutok miatt, de utána full gold ment. Főleg ugye azért mert táras mivoltja miatt váltogatni a gold meg AP közt nem egyszerű.