A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Tegnap volt egy fura meccsem skoda t-40-el (vagy t-34/100?), bázisukon cappeltem, visszaértek az ellen heavyjei (2, amiből egy hamar bedöglött), mi ketten a körben (egy amx light-al). Berongyol egy házon át az ellen O-ni tankja (vagy O-ho) és rámdurrant egy majdnem nullázót, de maradt 8 hp-m, motor, ammo, rádió sárga, lánc piros. És megállt tőlem 3 méterre, nagyjából rám fordult a löveg is.
Én meg szépen megvártam, míg elindulhattam, elkezdtem ide-oda mozogni, hogy talán a következő lövését kikerülhetem...
Csak éppen nem volt következő lövése... ott állt és tornyát sem mozgatva tűrte, hogy ketten szétlövöldözzük. Na most vagy lefagyott a kritikus pillanatban, vagy éppen azon volt felbaszva, hogy közvetlen pofángyűrésemet túléltem noobprotection-nal...:)
Ezt csak arról, hogy csak a negatívat jegyzi meg az ember, hogy őt szívatja a játék ilyen random eseményekkel. Áll az ember a péló jó oldalán is néha :D