banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Az SP alját beviszik a tier8 nehezek ágyúi, de valamiért nem azt lövik, hanem a tetejét, amit valóban nagyon pontosan el kell találni, amit az RNG nem enged általában. Meg a szemből balra levő géppuska nyílás is gyenge pont, azt sem lövi senki valamiért. A torony alját már nem védi az extra páncél, de szintén úgy kell belőni kb, mint ahogy a skywalker tette a torpeóival Az igazi móka vele a jól eltalát orr-side-scrap, ferdén kirakott orr rész kiválóan pattogtat és ha ellőtte magát az ellenfél, akkor lehet osztani utána.

Valaki írta, hogy pattog az arany lőszere az IS3-ról, ezt nem tapasztaltam, legalábbis célzott lövés nem nagyon fog pattogni, mert elég pontos az SP, jó célzás idővel, de az IS3 esetében már egy kis mellé lövés is pattanhat. Inkább általánosan igaz az IS3-ra, hogy pattogtat bármit, ha lecsúszik a lövés a legkisebb mértékben.

A fő gond talán nem is az, hogy beüti vagy sem, hanem a kicsi alfa az IS3 390-el szemben és ha nem hülye, akkor nem várja, meg hogy te 2x rálőjél, hanem csiki-csuki van, amikor 240 vs 390. Így sem esélytelen, de nyilván pengésen kell nagyon harcolni az SP-vel.

Ha SP-vel vagyok én nem szeretek aranyat köpni, mert akárhogy is, de kreditet kell termelnem vele, nem funolni megyek, de az tényleg az egyik olyan tank, ahol része a használatnak. A kérdés, hogy mennyit és tényleg indokolt esetben használja-e valaki. Ha azt látom, hogy leküzdök egy ellenfelet arannyal és még tudok utána sebezni, akkor megéri kredit szempontból is. A jó hír, hogy nagyon jó a kredit szorzója az SP-nek, ezért minimális arany használat belefér, sőt indokolt. A gond az ugye, hogy nincs sebessége a flankoláshoz, tehát nagyon gyakran kerül olyan helyzetbe, hogy frontálisan kell nehéz tankokat leküzdenie, mert a saját nehéz tankok félnek, kempelnek vagy elmentek a med helyre vagy szimplán csak hülyék és hamar elhalnak.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.07.22. 11:54:27