banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Most kevesebbet megyek tier10 környékén egy jó ideje, mert be akarom végre egyszer és mindenkorra fejezni a fejlesztéseimet a WoT-ban. Ő meg leginkább ott tanyázik. Úgy értem, hogy kb fél éve nem futottam össze vele, lehet akkor megváltozott. Pont azért kezdtem őt etalonnak használni, mert rengeteg tankkal ment és akkoriban nem tolta az aranyat feltűnően, rá is kérdeztem nála. Szóval ha ránéz az ember, hogy ő mit tud kitolni egy tankból, akkor kb az a lehetőségek határán van. Vannak nála jobb játékosok egy-egy tankkal, de ők tipikusan specializálódtak arra az adott tankra, dyaebl meg elképesztően sok tankkal tolja elképesztően jól, szóval alkalmas annak felmérésére, hogy kb mennyire ismerem a tankot és kb mennyire tudom jól használni. Ez nekem jobban bejött bármilyen wn8 mutatónál.

Ha jól emlékszem nem volt mindig fame-s, de a klán dolgot nem nagyon követem, de valami N-T-re is emlékszem, ilyesmire. Szóval talán azóta, hogy oda belépett, neki is kötelező a gold spam Van pár nagy (arcú) klán, ahol mintha kötelezővé tennék az arany lőszer használatot randomban, hogy a sok csipasz tanulja ranglétrát.