A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #377622 Nem általánosságban fogalmaztam, hanem egy konkrét illető talált meg, pontosabban kettő, de az egyik olyan alja primitív volt, hogy lezártam a beszélgetést vele (mintha az a "nagy" magyar klán bevonzaná ezeket végtelenül ostoba aljadékokat, mert már nem az első, akibe belefutok és nem csak engem vegzáltak, de láttam mit művelnek), a másodikkal legalább lehetett információt cserélni.
Azzal akarta bizonygatni, hogy ő mennyire tud táras tankkal (mert szerinte sz.rul játszottam a skodával, a 20 sec töltés miatt ugye, mert nem védtem őt meg, hagyjuk is ezt, kétlem, hogy sokkal jobbat lehetett volna játszani abban a helyzetben), hogy én mit megyek a battal és ő mit tud, ami kb +250 átlag sebzés.
A csel persze az, hogy keményen tolja az aranyat, mert az ellenfél is ugatott miatta és így nem tudta letagadni. A másik meg, ha arany nélkül csinálja, akkor is mi a +250? Egy 2/3 alfa lövés, szóval kb mintha jobban odafigyelne az ember, szóval kb a lesz.rom kategória nálam.
Én ezt úgy közelítem meg, hogy a wn8 meg a sebzés is mind csak egyfajta iránymutatás, hogy lehet-e még valamit kihozni a játékból a játékos számára, de ez akkor is egy játék marad. Nekem furcsa, hogy vannak ilyen komplexusos emberek, akik mindenáron a másik fölé akarják magukat helyezni. Én is megpróbáltam pár tankomból kihozni a maxot, amit én el tudok érrni, de nem azért, hogy utána nekimenjek másoknak, hogy milyen sz.rok, ezek a nyomorultak meg ezt csinálják. Ha leugatok valakit a csatában, az nem a wn8 miatt van (amit amúgy sem látok, mert nincs xwm), hanem mert kibasz.tt retardált módon játszik és én meg feleslegesen töltöttem az időmet, mert miatta nem tudok szórakozni (mert mondjuk megdöglik a kommandó csapatunk a másik oldalon és pikk pakk a hátamban van az ellenfél).
Visszatérve a komára, aki nekem jött, én etalonnak a dyaebl játékos sebzését szoktam venni, mert szinte nincs olyan tank, amivel ne ment volna eleget, rengeteg csatája van és róla tudom, hogy kevés aranyat használ. Valahogyan többször összefutottam vele, csapattársként meg ellenségként is (késő este játszik sokat ő is), arannyal eddig csak a locust-ból lőtt meg. Egyszer rákérdeztem és azt mondta, hogy neki arannyal nem kihívás játszania.
Na most a magyar koma még arcoskodott, hogy ott az amx1390, amivel tényleg sokkal többet sebzett, mint én (kb +500) és azt hazudta, hogy arany nélkül. Mondtam neki, kb annyit lőttél össze, mint dyaebl, akiről tudom, hogy nem sok aranyat használ úgy általában, te meg hozzá képest tudásban kb sehol se vagy, úgyhogy "mit hazudol itt, hogy nem aranyozol" (copyright maunika show)
Válasz nem jött rá, jellemző....
Meg amikor egyszer egy feltételezhetően unikum (mert a wg féle száma 9e felett van, azt szoktam megnézni, ha valaki különösen jól harcolt és kíváncsi vagyok) E100 ott harcolt mellettem és ő minden lövésével beütötte az ellen E5-t. Tényleg nagyon érdekelt, mert én nagyon nehezen ütöm be E100-al és azt hazudta, hogy normál lőszer és "learn to aim", de nem hittem el neki és megkérdeztem csata után az ellenfelet is, aki mondta, hogy hazudott, mert full arannyal lőtt rá. Ennyi, szánalom a köbön.
Egyébként azért szoktam vitába szállni ilyenekkel, mert jól szórakozom közben, az emberek basz.gatása oda-vissza része a szórakozásnak. Ha szerinte hülyeséget csináltam, akkor vitatkozzunk róla, de az egy ostoba vita, hogy ő arannyal mit lőtt őssze és most akkor ő a király, mert ha tudná, hogy ez engem mennyire (semennyire) érdekel, de ezeknek az agyát mindig jól lehet húzni, ajánlott szórakozás a tankozás mellé, ha belefut valaki ilyenbe az ember...