A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #377585 Már csak 6 tank maradt amit naponta megpróbálok duplázni és mondom megyek egy kicsit a többivel is. A batchat-re került sor, ami már régóta nagy kedvencem, de kicsit elhanyagoltam, pedig ahogy a kép mutatja, kár érte, mert megértjük egymást :)
Azt továbbra is tartom, hogy valami elmebeteg szadista találta ki az obj küldetéseket, pláne ha a másodlagost is megpróbálom megcsinálni, az most -sem- sikerült.
Tényleg erről jutott eszembe, hogy egy nyomorék magyar betalált pár napja, hogy én ő szerinte kempeltem, mert a tier9 skodával nem rontok rá egy kazal hull down ellenfélre és persze rögtön azonnal wn8 analízisbe kezdett. Annyit kell tudni erről a fajta játékosról, hogy okádja kifelére az aranyat, tier 8-tól felfele (gondolom alatta is, de ott annyira talán nincs akkor különbség egy aranyos meg egy normál tankos teljesítménye között) és döngeti a mellét, hogy mekkora istencsászár, miközben arany lőszer nélkül kb tehetetlen. Meg nem tudom, de valahogy nehéz volt neki megértenie, hogy én már egy ideje leszarom a wn8-t, nem fogom az ő statját elemezgetni, bármennyire is büszke rá, hogy arannyal felpumpálta.
Pont a batról jutott eszembe, hogy kb leszarom, hogy neki arannyal megtömve van 150-200-al magasabb átlagsebzése (ami egyébként egy fél betalált lövésnek felel meg, szóval hagyjuk is ezt, a világ baromsága arany lőszeres teljesítményt hasonlítani olyanhoz, aki szinte alig használ), amikor én szeretek menni a battal és ha ennyi jön ki a csőből, akkor ennyi jön ki, de akkor is vannak nagyon jó köreim vele és ez a lényeg valahol. Kevés élvezhető tank maradt a játékban sajnos.
Egyébként érdekes a bat, sokat agyaltam ezen, hogyan szereljem fel, meg a skilleken is. Végül arra jutottam, hogy vert stab+optika+bino, mert így elég látótávom van a magányos harchoz is, akár sok ellenféllel szemben, de a spothoz is (ahogy a kép mutatja) és a full kamo még megtámogatja a sunnyogó harcot viszont így a közelharchoz szükséges javítást fel tudtam dobni a parancsnokra. Normál esetben látótávot növelnék negyedik helyen, de már nem kell, ott az optika+bino, úgyhogy a javítás ment rá, ami meg jól jön, ha rámegyek az ellenfélre. Nekem ez jött be vele.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!