418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Rammsch31n #378733 Oké, elkapott a szopóroller, megesik...de elkövetted azt a hibát te magad is, hogy rákattantál erre az xvm-nek nevezett faszságra és már csak szem ellenző nélkül a statisztikát meg az esélyeket latolgatod, ahelyett, hogy mondjuk beleadnál apait-anyait... kiszoptok, de te elmondhatnád, hogy mindent megtettél, és nem tudsz ezen változtatni, mert nem tudsz... hogy 14 hülyével vagy egybezárva... de legalább nem idegesítenéd halálra magad, és nem pusztítanád el a saját játékélményed. :) -
Artyzz
,én azzal szoktam feldobni az ilyen napjaimat
.Nincs is szebb annál mikor,a full gázzal rád yolozo 1k hp batmonilt kicsapod
,igy mindjárt szebb a vereség is
-
András77 #378731 Ez a gond a WoT-al tulajdonképpen, hogy lassan egy MOBA játék lesz belőle, csak tankok ölik halomra egymást mindenféle taktikázás nélkül, nem mindenféle hősök.
Nincs normális magasabb rendű cél, valami hadjárat szerű dolog a játékban, ami túlmutat a random phaszságani. Az IM egy jó gondolat, de annyira nem függ tőlem a teljesítése, hogy nem igazán lehet ráállni és azt csinálni, mert elunja az ember.
Ha az esportot se tudják megcsinálni érdekesre, akkor sajnos a normál játékmenetnél se lehetnek komoly elvárásaink.
Ezek a dühöngő mód meg a társai megmutatták, hogy az embereket nem érdekli a random játék ilyen-olyan varációja, valami komolyabb játékmenetet kéne kitalálniuk, mert pl az IM meg a grindes kampányok mutatják, hogy lenne igény egy randomon túlmutató (hadjárat mondjuk, most csak hangosan gondolkodom, de valami taktika elemeken alapuló játékmenet, aminek szerves része a random csata) dologra... Ja igen, amihez nem kell klánba belépni.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.08.17. 16:46:24 -
Lokker #378730 Biztos nem segítettél a csapatnak hanem csak kempeltél.
-
asolyom #378729 Azt hiszem, hogy mára elég volt ebből a trágyadombból! Ma 23 csatából 6 (!!!!!) győzelem. Valahogy nem emlékszem olyanra, hogy ennek az ellenkezője történt volna. No, és persze az xvm által 60-70%-ra taksált győzelmi eséllyel is tuti bukta, ahol meg mondjuk 35% a csapatunk esélye arról jobb nem is beszélni. Egyre kiábrándítóbb ez a játéknak csúfolt foskupac.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.08.17. 16:12:46 -
András77 #378728 Nem csinálják meg, mert ilyen értelemben nem érdekük a kiegyensúlyozás, bármit is pofáznak, amikor a p.rasztokat vakítják a nagy dumával.
Szerintem több okból sem, egyrészt így rövidebb ideig tartanak a csaták, másrészt így van esélye vérpistának, hogy érezze a erőt, feel the powa, amikor bekerül a f.sz jó oldalára és a rush csapat legázolja az ellenfelet.
Ők biztosan tudják, hogy miért, de a taktikai -sokszor emiatt elhúzódó- csaták helyett a gyorsan lezajló összecsapást preferálják. Gondolom az elképzelésük ez a játékról és a kiba játékosokat terelik is ebbe az irányba számtalan lépéssel (mm, rng f.szságok, pályák átalakítása, arany lőszer, táras sebzőgépek stb).
Elég csak megnézni, hogyan képzelik az esportot-ot. Mutattam ismerősnek és azt mondta, mi a f.sz ez? Követni nem bírta, hogy mi történik. Mondom neki, hogy én sem nagyon. Kicsit taktikáznak, aztán egymásra rontanak, csihi-puhi, utána várakozás és a beszélő fejek nézése, aztán megint pár perc "action".
Qrvára nem tudnak kitalálni semmit, ami igazán érdekes lenne. Nem azt mondom, hogy nekem sok ötletem lenne, de lehetne akár hosszabb csata, taktika (mint a sakkban, egy csata egy lépésnek felelne meg a táblán, lehet hogy hülyeség, de nem biztos, mert jó lenne látni egy taktikázós hadjáratot pl, akár a CW alapokon, területet foglalni, berakni bizonyos tankokat egyes területre és csak azzal lehetne harcolni,, szóval, hogy ne csak az aprításról szóljon, hanem taktika, gondolkodás, amit lehet követni is, mert ez most élvezhetetlen még egy játékot ismerő embernek is). Az is beszédes, hogy a dota2-ben van több ember, aki egymaga annyi pénzdíjat összeszedett, mint amit a WoT összesen kiosztott eddig
, de úgy általában is eléggé szerény a WoT esport díjazása, de maga játékmenet is egy fos, ami igazából nem köt le órákig, pedig egy jó esport-al kiba sok további játékos tudnának bevonzani vagy megtartani.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.08.17. 16:10:55 -
tothgyorgy #378727 Igen,ez jó lenne, de úgy sem csinálják meg.Sajnos
-
Pares #378726 Egy 15-0-ás győzelemmel kezdtem a napot...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Rammsch31n #378725 Ja, de a gamescom már ma is megy... -
4000 fő felett vannak az alkalmazottak, jut is marad is
-
TiborTamas #378723 Holnaptól kezdődik az akció, és előtte való nap délután/este szokták kiírni, szóval nyugalom... -
Angelus1991ster #378722 Remélem nem a WoT-tól vonja el az "agyat". -
Hybrid Wars from WG Labs—Official Announcement Teaser
-
a Borsiggal pl. 1 lövéses is6 tornyába 1 méterről szemből 0 critt, t29 kb. 200 méterre oldalt állt, borsiggal ellőttem rá kb 5 lepattanót amíg végre a 6 odik átvitte, stb.
-
Rammsch31n #378719 Nekem elég lenne ha a 10-esekre tennének egy 15%-os árkedvezményt.... :D Mert a büdös ruszkiknál volt ilyen... -
lammaer #378718 Az XVM nem a WG szellemi terméke, tehát lehet bármiféle csudijó számítási mód, arra ők nem építhetnek matchmakert - hiszen ki garantálja pl hogy az XVM szerver mindig menni fog. Az "csak" playerek hobbiból készült cucca (ehhez képest sztem meglehetősen professzionális munka).
Amúgy kezdettől fogva volt vmi gyári primitiv player score is, tehát nem kellene XVMre várni ha nagyon akarnának csinálni vmit... -
lammaer #378717 Elősegítik a családi és szociális kapcsolataid fejlődését. Szerintem ez a helyes irány :) -
Rammsch31n #378716 A hülye WG most komolyan nem tervez semmit a PC-s wotra? -.-" azért engem ez egy kicsit felcsesz... tavaly volt grindelős küldi, most semmi nincsen... -
Lokker #378715 Nem csak nézni kell hanem játszani is.
-
38 csata alatt sikerült a végén feltornásznom a winrátámat kb. 32% ról 42%ra, pedig az elején még örültem mert kb.47% ról indultam pár meccsel, aztán zsinórban kb. 12-5 vesztes csata jött, 4-5 perc játékidővel, a borsig és a bulldogot próbáltam felváltva leduplázni, csak néztem mint a moziban ...
-
Jah, az ilyen csaták, ahol a papírforma nem csak bejön, hanem lángra lobban, azok rövid ideig tartanak. Ismét csak a WG-nek jó :)
De ott van az a másra nem használható WG ratingjük, megoldhatnák, hogy a játékosok össz-ratingje (vagy átlag-ratingje) a két oldalon ne térjen el jobban, mint mondjuk 20%. Semmi olyan komoly, hogy szint, meg osztály szerinti súlyozás, játékosok adott tankkal elért tudása, tankgrind állapota, csak szimplán az általuk már berakott rating szerint... szerintem sokan várnának inkább meccsek előtt +10-15 másodpercet is, csak hogy picit élvezhetőbb meccsbe kerüljenek. -
tothgyorgy #378712 Hát ha meg tudják csinálni,hogy egyik csapatba csupa jó játékost tesznek, a másikba meg csak rosszakat, akkor tán megtehetnék, hogy elosztják két felé, hogy a győzelmi esély ne 10 vagy 90% legyen, hanem kb 50. Nekem nincs xvm,de ahogy belépek már írják:10-20 % esély. És sokszor. Túl sokszor. Persze volt győzelem ilyenkor is,de ritka. -
Erról egy replay-t lehet kérni? -
én is ezen nevettem,haverom is mondja néha a Panther 8,8-asát de én is tapasztalom a JPantheren mennyire nevetséges a 0,32 ellenére néha a tank előtt 3 méterrel a földbe lőni...a chi-nu-kai érdekes módon atom pontos ahhoz képest,pedig ugyanúgy 100% legénység és első skill megy mindkettőn ami nem befolyásolja a pontosságot... -
asolyom #378709 Ja, hát ezen már nem is idegesítem magam. Papíron 0.35 pontosságú ágyú teljes beszűkülés mellett is a körön kívülre lő. Totál rng káosz. -
realcsabi #378708 Egyrészt az xvm nem a játék része, másrészt az 50-50%-os csaták is ugyanúgy véget érhetnek 5 perc alatt, és ha még erre is figyelnie kell az mm-nek akkor többet kellene várni a csatára mint maga a játékidő. Szóval kössz de kössz nem. -
Lichtmaschin #378707 Szinte mindegy kinek milyen az xvm szine.... Mert ez csak 1v1 ben látszódik. A 10 piros is le tud rohanni 3 zöldet aztán még 3 zöldet és nyerik a csatát. Tegnap úgy leptem ki hogy köptem egy nagyot... Iszonyat mi megy nekem folyamatos mellé loveseim vannak. Az ellen meg bárhonnan bever. Gold használata pedig mostanaban semmit nem ér mert ugyan ugy nem sebez, ellenben drága. Ma meg teszek egy kísérletet este a játékra. Ha ma is szopás akkor egy par hétre szögre akasztom... -
Én játszottam már túl régen és tényleg ilyen kevés kredit ad ennyi sebzésre?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Lucifer001 #378705 Erre még nem is gondoltam . Lehet benne némi igazság ... -
Rammsch31n #378704 Ja, de te is, mint mindenki, jobban sírnál... -
asolyom #378703 Ja, hát akkor vissza kell hozni a +4 tier MM-et, és akkor még hamarább vége a csatának. -
Rammsch31n #378702 Nem érdekük.Nekik az jó, ha hamar vége a csatának...hamar fogy a kredit-> vegyél prémet stb. Egyébként lehet ha belenyúlnának jobban elbasznák, azt szeretnéd? :D Képesek rá... -
asolyom #378701 Azt szeretném végre megérteni azzal az egy tekervényemmel, hogy ha már létezik ez az xvm, akkor miért nem lehet egy jobban kiegyensúlyozott MM-et megcsinálni? Amikor nálunk van 10 piros, az ellenfélnél meg tíz zöld játékos, akkor milyen élvezeti faktorról lehet beszélni? A paradicsomok előre rohannak meghalni, és kb. 2,5 perc alatt vége a csatának. -
Rammsch31n #378700 Külön a gamescomra nem lesz semmilyen "kedveskedés" a WG-től? :D
Mert ez a 100 éves küldetés nem annak szól...és én eddig nem találtam semmit. -
Angelus1991ster #378699 "Miért olyan menő manapság az autizmus?"
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Lokker #378698 Jaj, Ő volt az akinek a streamjét kapásból ki is nyomtam mert a képernyő felét a facecamje foglalta el.
-
1h35.körül kezdödik:-) -
András77 #378696 Hoppka for president
-
LOL, 3:0. Simán Kazna szint. -
Lucifer001 #378694 És kamu volt , vagy tényleg alázás ? :O