World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

no para! parhuzamosan lehet csinalni a ket reszt.
Elvileg együtt megy a kettő... ha jól értettem, legalábbis remélem.
holnaptól a prémtankért küldi part 1 és part 2 része mehet majd párhuzamosan, vagy csak a part 1 után fog megnyílni a part 2, és 5 nap vagy mennyi lesz a 450ezer sebzéshez?!

Nem jó, ha vannak tízesek a csatában, mert elveszik a spotot a látótávjuk miatt. Szerintem 7-es light, t8-9 csata és sok arty/td az ideális hozzá. És nem szabad óvatoskodni, olyan közel kell menni, amennyire normál esetben nem mennél. Statoknak persze nem tesz jót, mert ennek többnyire hirtelen halál lesz az eredménye 1-2 percen belül.

Szavazások alapján vették ki őket.
Sherman0070
Ru251-re milyen nehéz elérni a 3. gunmarkot? 87%-nál vagyok, aztán úgy gondolom, hogy kéne az a 9 csík.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Fejleszd ki a t71-et vagy a bulldogot. Festés+álcaháló, távcső/periszkóp rá. Csata elején ülj be egy bokorba, ahonnan jól rálátsz a szokásos ütközőzónára és várj. Vagy sík terepen keringj középen megállás nélkül és kerülgesd a lövéseket...
Másik lehetőség, hogy fogj össze egy nagy alfás TD-vel és induljatok el arra, amerre más nem megy. Utóbbi módszerrel egyszer már volt közel 8k spotom is t71-el egy ISU-152 közreműködésével, de a hagyományos módon is összehozható 20-30 csatánként egy 4-5k spotos kör.

Sherman0070
Hidden Village is egyik kedvencem volt de azt is ki kell venni.....

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Mi a franc? Azt meg minek vették ki? Egyik legjobb map....
Persze a szaros Kharkov meg Stalingrad még mindig bent van....

Nem tudom miért a jókat veszik ki,South Coast irtó jó volt,a leges legjobb T49 pálya.Bázis mellett felmentem a dombra és kilőttem az ellenfél td-it a saját bázisukon.És sokszor észre sem vettek,mert a hatodik érzék nem visított.

Egyébként mi van ezzel a sok kivett mappal? Hidden village, a másik ázsiai map? Dragon valley vagy mi, ezt a buzi Sacred valleyt néha unom, de inkább Erlenberget...
Mióta kivették a T49 kedvenc pályáját nem olyan könnyű megcsinálni.
South coast-on félelmetes volt a T49.

Sherman0070
A med 3 arta killnél sem lehet nagyobb köcsögség. Jó ha 100 meccsből 3-at látok egy meccsben de akkor a közelükbe sem kerülök.
(Bezzeg amikor T34-el megyek akkor minden meccsben belémbasz az arty egy 1000 felettit)

Nem jól érted,szerintem 4k spot és vagy sebzés.
T49-el nem nehéz megcsinálni,ha jó pályát kapsz és jó csatát a 4k sebzés megvan,a spotra meg szarok.
Bár igazából mostanában elég kamikaze stílust vettem fel.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.14. 12:32:16

Ezt a missziót, pont úgy írták meg, hogy ehhez t8-as light tank kelljen. Sajna ki kell grindelned egyet. Magasabb tierben könnyebben meglesz.
Valamint az is hátráltat, hogy a drága jókurva MM is berak melléd még 1-2 light-ot, hogy mégjobban ne sikerüljön a misszió.
Azt seggfejt aki ezeket megírta kötelezném a megcsinálására.

angelus1991ster.blogspot.hu

Mentem egy másikat az object 140-el.

Ott csak 2100-at sebeztem, az meg ért 3400 creditet.

Nem értem.
A szokásos checklist:
1. Mindenki meghalt az ellenféltől?
2. Saját szpotodat lőtted?
3. Sok tizes volt rajtad kívül?

Ha minden válasz igen, akkor nemtom. 😊
Csáó!

Létezik, hogy lejjebb tekertek valamit a tier 10-es tankok credit és xp hozamán?

Mentem az Action X-el egy közepes kört, sebeztem 3400-at. Az arty beleémvert egy 1000-est, más bajom nem történt.

Na ez ért triplázva 2400 xp-t, és 7000 creditet. Prémmel.

Ez eddig is így volt??????

VAgy rákészültek a küldire a WG-s srácok?
Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2016.02.14. 11:51:52
kabel15
Valki mondja már meg, hogy lehet megcsinálni az LT15 ös küldit ahol 4k spot szükséges.
Hogy a francba működik ez a dolog? Csak akkor spotolom ha rajta van a célkereszt a tankon? Vagy tök mind1 hol van a lényeg hogy a képernyőn lássam? Van MT25 öm ELC AMX em, AMX 12t. De már ott tartok hogy rühellek ezekkel az tankokkal játszani mert nem lehet megcsinálni ezt a küldit.

BattleTag: kabel15#2672

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

Tudtok olyan oldalt , ahol egy adott tankra a 3. " gunmark " hoz szükséges átlag sebzést meg tudom nézni ? Vagy marad a % figyelgetés pár csata után <#nemtudom>
Asszem a WG engem direkt szívat.
Amikor be mennék T10-el csatába,mindig rám küldi valamelyik családtagom,hogy azért se tudjam le duplázni.<#nezze>

Bőven elég nagy arconcsapás, hogy az amcsik ingyen megkapták, meg hogy elég vacak egy tank... csak hát 8-asból 2 prémiumom van, a WG helyett meg inkább másra költöm a pénzem. 😛 Így is elég idő lesz kigrindelni a 450k dmg-et... az a tervem, hogy azt gyorsan lezavarom, és akkor utána csak a Centurionnal kell a napi 750 exp... utána meg ha nem hoznak be valami újdonságot, nem is fogom erőltetni a játékot annyira. 😊
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.02.14. 09:54:44
Semmi gond nincs :-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

WoT fórumon egy-két debilnek ugyanez volt a panasza, csak kicsit durván estek neki a témának, úgyhogy harapós vagyok emiatt. 😄 Sry.
Jogos..Én még nem tartok ott. Így jártam. :-(

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Azért, mert volt 1 éve, ha nem több akárkinek kigrindelni a 10-es medet, és mert azt cserélik le.
Hát ez nekem úgy néz ki kimarad. De hogy miért csak a 10-es tankkal rendelkezőket díjazzák azt nem egészen értem...A többieknek is lehetett volna esélyt adni.

Másik tank, de brit: fv4202 marathon. Holnaptól indul, de hogy miért nem volt jó az a szokásuk, hogy a játékban előre lehetett látni a küldetéseket pár nappal? Szerintem nagyon jó funkció volt, de valamelyik retardált marketingesnek nem teccett, hát kiszedték.
ja igen, a 201-es heavy-t is várták sokan, aztán EU-n asszem csak pénzért lehetett megvenni, nem is lehet sokat látni...
az fv201 az elfelejtodott az eu szerveren, csak us, meg ru szervern volt....
mar tegnap sem volt 😊
en ezt talaltam legutolsonak Ritanal:

http://ritastatusreport.blogspot.nl/2016/01/fv4202-mission-requirements.html#more

eszerint, holnaptol mar megy.
Már nincs 20 aranyas küldi?

Sejtettem hogy azoknak van hozzá köze mint az Is 4-nél, mert még véletlenül be tudnám lőni E 100-al a hasát😄😄😄
Hát maraton szerintem köv. hónaptól lesz, mert most ugye itt van az FV4202 P-ért holnaptól...
Jó az a vasárnap reggel,max vedd poénra a csatát és szard le hogy mi van.<#vigyor>

Egyik klántárs megemlítette azt hogy elvileg nemsokár lesz FV201-es maraton, ennek van valami igazság alapja?
Az érzés, mikor rajtad kívül a csapatodból senki nem ölt, és így szopunk ki 15:2-re... elég lelombozó... de hát mit várok vasárnap reggel. 😄
Van olyan városi legenda, amiről te még nem hallottál? Nagy részüket te magad találtad ki.
Már hallottam arról a városi legendáról, miszerint aznap vásárólt tankot szopóágra tesz az RNG(WG). Lehet ez nem pusztán mítosz ? <#nezze>
Mióta HD-sítva lett a modell, a lánctalpdarabok plusz védelmet adnak a frontján.
És mintha kicsit erősebv is lenne a frontja (175 pen néha csúnyán pattan)
Használd a terep adta viszonyokat. Én ha szembekerülök a t34-el mindig tele a gatya, mert az egy erős tank...

Sherman0070
Agyonnerfelt Hellcattel jobban boldogulok T8-ban mint a T34-el (úgy hogy Hellcat-ben szar legénység van mert T34-be tettem a legjobbakat)

Sherman0070
Csak az a gond hogy sosem kapok olyan mapot ahol sunyulhatnék.

Az tök ugyanaz, mint a t29....Rejtsd a testét....az ágyúja amúgy meg egy brutálisan erős valami.....Ez is sunyigenyó tank inkább.

Sherman0070
Hogy a faszomba kell ezzel a T34-el játszani? Akármit csinálok a löveg egy pontatlan fos + mellé még egy lassú szar is.
Komolyan mondom Tier5-ben könnyebben lesebzek 1500-at mint ezzel.

Kb mint egy tornyos td így van.

Az ágyú brutális...200-as penje van alapból és 300 fölött harap lövésenként...Sunyigenyótávolról lődözős tank....Én úgy használom ha 10-es csatába rak, hogy a nagyok mögött megyek és beleverek párat az ellenfélbe. Kis ártatlan kinézete van de nagyot lehet vele lőni.

Eddig nekem nagyon bejön. Egy sima m4 +hp-val és egy félelmetes ágyúval.