banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• plutoka
    T55-ért Highway-en sikerült megcsinálnom a spotot, most mióta a obj 260-ért próbálom alig-alig kapom a Prohorovkát, Egy időn már a replay-ek alapján csináltam listát, csak t8-as LT-vel mentem, és kb a 260. csatára adta be Prohorovkát. Előrre volt pár Malinovka, Fiery Salient, de pocsék setupal (arty nélkül E3 platoon ellen, 4 spotter amiből 3 öngyilkos volt, stb). A prohorovka T7-T8 volt, viszont sok nehéz tank és nem is voltak okosak, akkor kb 7400-ig juttotam spot és sebzéssel. Viszont utána megint volt egy jó Highway köröm, sok TD, 1 spotter, 3 arty (nálunk szakaszba voltak), akkor majdnem megvolt. A bázison spotoltam 2 RHM-et, amik nem mozdultak 1-1 lövés volt artynak, majd 2 ISU-t, 1 Proto és egy T34 volt amit a spotomból szétlőttek. ISU-kba már én is lőttem, mert nem fogytak elég gyorsan, 2 arty megöltem, de a 3. bement a városba és megölte egy is3. Ha azt megtalálom időben, megvan a 8k spot+sebzés, igy meg az elmény h "köszi, akkor ezt is hagyjuk egy időre".
    Hasonló volt Maus és 3x pattintós küldetés, 3800 sebzés és 8720 lepattanó után lett vége a meccsenek, 180 pattanó kellett volna h meglegyen (block damage indicator szar mert láncot is számolja....)

Ezek után marad a T49 és a trollkodás :P