A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #377578 Én szintén elakadtam a t55a HT meg LT küldetéseknél (3 artysok főleg, meg a 15.), annyira, hogy az itt tanácsoltak alapján kifejlesztettem az M44-t és azzal megcsináltam inkább az elmaradt SPG küldetéseket meg bemákoltam a HT-15-t a maus-al.
Amíg elakadtam, addig azzal szórakoztam, hogy megcsináltam a stug küldetéseket tökéletesre, hogy lássam az animációt. A t28htc-hez sem kell sok, azt is megcsinálom majd.
Az obj küldetések meg tényleg olyanok, hogy egy gyakorló elmebeteg szadista találta ki a legtöbbet. Kell hozzá sok fajta tank, de néha az sem elég, speciális pálya és csapat is kell hozzá és ezek a középső küldetések, nem a 15.
Ezekkel az a baj, hogy annyira sok már benne a külső tényező (pálya, csapattársak, rng, van-e egyáltalán olyan típusú tank, amit lőni kéne stb), hogy nem is érdemes nagyon rájuk feszülni. A kisebb IM tankos küldetéseknél azért érezte az ember mindig, hogy közel van, megpróbálom még egyszer, jó eséllyel megcsinálom. Az obj küldetések meg már lélektelenek, annyira függnek a külső tényezőktől is, hogy nem tud az ember azonosulni velük és hogy megpróbálom, mert tudom, mit kell csinálni. Mert egyébként f.ngom sincs némelyiknél mit kellene csinálni, csak tolni a vasat, aztán néha beadja. Csak egy példa az arty sebezz 4k-t meg lőjél ki 2 spg-t. Ez külön külön is kihívás nekem, együtt meg a mission impossible kategória, majd egyszer talán beadja az rng, de ha nagy ritkán sebzek 4k-t, akkor még hozzá 2 artyt is
ez nekem olyan csata, hogy 1 évben egyszer van ilyen.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.07.20. 11:12:39