banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Arty rng meg aimbot. Ha az artynak beadja, akkor mindegy, hogyan cikkázol.Aimbot-ot elméletben ki lehet úgy védeni, hogy csak félig látszódik a tankod, vagy csak a teteje, bár állítólag az aimbot tud specifikusan toronyra célozni.

Néha lesek nagyokat, hogy ezt most hogy lőtte meg valaki a csapatomból vagy én hogyan kaptam be. A kiba aimbottal rááll a kibukkanási pontra és már olyan is van, ami automatán lő a játékos helyett a megfelelő pillanatban. Ahogy kibukkansz a domb mögül már kapod az áldást.

Az igaz, ha 8-as vonalban futsz és csak pillanatokra bukkansz fel, akkor az aimbot/autoaim g.cik mind mellé lőnek vagy a földbe, egyedül azon kell imádkozni, hogy az artynak ne adja be, de szerencsére az artyk inkább a lusta, lassú nehéz tankokat szokták célozni.

Nem vagyok rá büszke, de az IM miatt muszáj artyzni és olyan lehetetlen lövéseket bead becélzás nélkül. Full RNG, de a WG féle, mert egyébként semmi esély nem lenne eltalálni a célpontot, akkor célzó körrel. Full teligázzal száguldó scoutot simán telibe, de legalább láncát leszedem, mindenféle célzás nélkül, "csak" annyi van, hogy benne van a körben és ezt dobta neki az RNG.

A legnagyobb kín azonban az, hogy kevés az értelmes csapat, akik várják és lövik a spotot. A legtöbb hátul kempel, ahonnan semmire nem lát rá, hiába spotolsz vagy előremegy és ott döglik meg túl korán, mert az első lövése után felspotolják. Azért vannak a térképen a körök, hogy kb be tudjon mindenki állni abba a sávba, ahonnan úgy tud lőni, hogy nem spotolják folyton, de kevés embernek van annyi esze, hogy használja is.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.07.19. 17:55:42