418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• joe662
    Én visszatekertem az élö adást,most nézem
  • Lucifer001
    Végig néztem , jókat röhögtem , de most konkrétan a szavakat sem találom . Érdemes megnézni .

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Legalább tisztában lenne mindenki miért nem érdemes misszűni

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ciff csatornáján miért nincs fenn ez a videó ? Megnézném az ő szemszögéből is :-)

Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2016.08.16. 21:51:57
  • joe662
    Biztos ki volt kapcsolva a monitorja
  • Lucifer001
    Ez de durva 2 meccs vége . Végig spúton tartotta , Ceff hiába cicakkozott HOPKA végül lealázta 2 nyert meccs eddig HOPKA mester javára XD
  • Rammsch31n
    most ez poén, vagy azt az öntelt scheff-et tényleg megölte? :"D
    mert akkor az úgy lol.
  • Lucifer001
    Első csata 0 dimiccsel az durva volt Cefftől HOPKA jól kempűlt , és cikkcakkban játszott. Ellenben CEFF ferdén lőtt. Na nézzük a másodikat .
  • Lucifer001
    Ezt megnézem . Végre Mr CEFF et tuti lealázzák
  • joe662
    A titánok harca
    Hopka vs MR Ciff
  • Lucifer001
    Adott tankod PH-jának megfelelő mennyiségű goldot vihetsz egy csatába az de szép lenne :) Mi is lenne a sok statpedóval
    google = Weak points
  • voivod32
    És a story vége, minden jó, ha jó a vége!
  • voivod32
    Barátom.... vedd fel a szájkosarat, egy hatalmas cumi közelít feléd! :D
  • joe662
    Nekem igy néz ki az elmult fél öra,Kiváncsi leszek meddig fog tartani
  • voivod32
    A szép szó hatalma, az ellenfél rám írt meccs után.

lmateka mi van kis cigány nem vagy még hozzászokva???
    lmateka mit kurva anyázolt kis primitiv pöcs?
    voivod40 Nem nektek írtam , de már nem volt idő korrigálni. A te stílusod is rendben van egyébként....
    lmateka sry:)
    voivod40 Semmi gáz, én voltam a fasz, csak már 14. vesztes meccsem zsinórban és mindjárt indulnom kell dolgozni. :D
    lmateka ismerős...én is a gyerek accján próbáltam a vadi új tankját leszorzózni
    lmateka majdnem vízbe nyomott az autista vk
    lmateka a t34-85 folyamat lökdösött
    lmateka és csodálkozom hogy néha bekékül a 7 éves kölök neve és még a feje is
    voivod40 Azóta ledupláztam a Chi-To-t, o sebzéssel, egy nagyon piros IS-3- oldalbab b@szott HE-vel.
    lmateka volt ideje rád tölteni akkor egy 500-ast is odaver akár
    voivod40 Ja, előtte már artytól beszedtem egy 260-ast, a Chi-To egy világítótorony.
  • joe662
    Nincs is ennél jobb rendszeresen ezzel szórakoztatom magamat,hogy két töltés között keresem öket. Aztán ha nem mozog,aktor max 3 lövésig jutnak
  • voivod32
    Öt vesztes meccs Chi-To-val, amikor az első kettőben benne vagyok, és végül, sikerült duplázni.....
  • TiborTamas
    Ja, hogy ez miért nem jutott eszembe? Biztosan...
  • Pares
    Buzi buzinak farkasa
  • HTS s3rg1nh00
    innen is üdvözlöm Endi kollégát!
  • Lokker
    Biztos meg volt bundázva.
  • Lucifer001
    HOPKA :-D
  • TiborTamas
    Minden meccs EU1-en van az oldal szerint. Azon is voltam, mindig azon játszom, mert a 2-n nagy a pingem.
  • Antimat
    Én nem próbáltam még, de szervert kell választani (EU1 v. EU2)?
  • TiborTamas
    Valaki próbált már 1v1-ezni a Faceit-en? Gondoltam kipróbálom, jelentkeztem egy versenyre, be is checkin-eltem előtte lévő fél órában, de nem jött fel a speciális csata ablak, pedig be is voltam lépve a játékba (a wot account-om hozzá van rendelve a Faceit-eshez rendesen, megnéztem).

Ja, és felmentem az oldalra, ott 1-0 volt már az ellenfelemnek. Tehát technikai vereségnek vette.
    Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2016.08.15. 23:22:56
  • joe662
    Ahányszor Enskre rak,mindig eszembe jut a spéci E25-s taktikád
  • Lucifer001
    Elég skilles a legénység , ha ilyen pontosan emlékszel HEHEE
  • asolyom
    Elkészült Milky KV-2 updatelt hd remodelje. Mint minden munkája ez is nagyon jól néz ki. Érdemes felrakni!
  • voivod32
    Az auto aim megszívathat, mert a toronyra mehet és ott ugye általában keményebb.
  • Rammsch31n
    30k exp legegyszerűbb módja a 100. éves küldishez: 3xozás. :"D
    még csak top 10-be sem kell lenni. :D meg győzni sem. :D csak színtiszta exp. :)
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.08.15. 17:37:09
  • Rammsch31n
    Most nézem ezt a 100 éves dolgot... :D
    de pl.: az amcsiknál asszem gamescomos dolgok is vannak... mint pl. tank discount.... ami rohadt jól jönne, itt nem lesz olyan? :D
  • lammaer
    Skacok, tudtok olyan soundmodot ami "felerősíti" a gyári nemzeti dumákat... nemrég fedeztem fel hogy van olyan opció hogy a japó tankban japánul beszéljenek, németben németül... de valahogy sokkal erőtlenebb/gyengébb mint default "nem nemzeti" angol kommentár, ugyanazon a hangerőn... olyan mintha vmi szutyok mikrofonnal vették volna fel...
  • ROMOTO
    Hellcat, KV-1S, esetleg M4 arannyal volt az a statpadder szentháromság amik a vérpistáknál (is) garantáltan hozták a sikerélményt.
  • Antimat
    Én is hasonlóképp szoktam, eleje spot, aztán futkározás, lehetőleg seggbe. De volt olyan, hogy (nem 90 fokban ugyan), de a KV1-ről lepattant a tárasból 3. Előtte alapágyú nem nagyon (azért jelentős az a majd 30mm különbség átütésben). Mondjuk igaz, ha minden lövés sebez a tárból, akkor aztán 600-630 damage már bőven zöld határban van WN8-ban.
    A WZ-131 meg azért izgat (meg főleg ugye a WZ-132), mert az összes 8-as light meg van a játékban, csak ez nem.
  • yossarianHUN
    Na ja, csak a Hellcat egyrészt minden lapulós TD-t vert álcázásban, másrészt a többi lapulós TD-nek fordulnia kellett, ha nem egy 20 méteres sávot akart lőni egész meccs alatt, és a forduláskor már villant is fel (ideális esetben). Eközben a Hellcat baromi jól elvolt egy helyben, a tornyát forgatva. Plusz még rohadt gyors is volt, úgyhogy ha például foglalni akartál a végjátékban, egy pillanat alatt megérkezett a map másik végéből, és úgy lőtt szét a cap körben, hogy fel se villant. Nem érdemes tagadni, hogy rohadt OP volt, szerintem még OP-bb, mint a KV-1S. Az ellen legalább okos játékkal tudtál védekezni, de amit nem látsz, és bárhonnan rád lőhet (khm, arty szindróma) azzal nem tudsz mit kezdeni.

Az E3-nál baromi kíváncsi leszek, hogy lesz-e pofájuk meglépni ezt a 390 alfás dolgot. Ezt a sebzést T6 heavyk már tudják. Ráadásul az utolsó sandbox iteration-ön amin voltam, még egy olyan jó 10 másodperc feletti töltés társult ehhez, ami aztán végképp a földön fetrengve röhögős kategória (Tortoise, T9 TD, 400 alfa, 6 másodperces töltés megvan?). Szóval ha meg merik lépni, akkor nagyon kíváncsi leszek, hogy mivel akarják ezért kompenzálni, de nem nagyon tudok olyat kitalálni, ami megmentené a teljes lebőgéstől. Egy T10 TD 390 alfával gyakorlatilag veszett ügy.
  • Angelus1991ster
    Áporodott kelet-európai fehérorosz káposztaszagú vagy tank kipufogó szagú spray? Mindegy mi a termék csak bevét legyen belőle :)
    Ejj ezek a wg-sek ferengik de rafináltak :)
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.08.15. 15:20:06
  • ROMOTO
    Besza, behu
    https://thearmoredpatrol.com/2016/08/08/world-of-tanks-cosmetics/
  • András77
    A bokros lapító észrevehetetlen TD az megvolt minden jó kamos TD-re és tankra is, nem a hellcat kiváltsága volt. Sok hellcat volt akkoriban a kv1s után a második legjátszottabb tank volt és talán ezért maradtak meg ilyen élmények, de egy másik tier6 bokorban lapító TD is szétszedett ugyanúgy. Mindegy is most már, elérte a célját a WG, visszahúzták a hellcat győzelmi arányát meg a játékosok is elfordultak tőle. Siker...

A T95 nálam egészen addig napi duplázó tank volt, amíg nem láttam egy orosz steamernél, hogy a szerszámkészletet tette fel, meg full javítást a legénységre.Nem értem az orosz nyelvet sajnos, de a játéka alapján láttam, mit csinál, hagyja, hogy leszedjék a láncát a kiba gyorsan visszarakja és elkeni az ellenfele száját, aki gondolom már örült magának, hogy leláncolta.

Nehéz sebezni, ezért mindenki kényszert érez rá, hogy a láncát lője le, aztán majd lesz valami alapon, de ha pillanatok alatt fent van a lánc, akkor szinte látható és tapintható a riadalom, meg a 2-3. alkalom után jön a chat-ben a csíterezés, az külön örömforrás.

Na így használva már fun tank lett, egyébként nem nagyon kedveltem előtte.

Az E3 meg ja, ugye közelről csak-csak belövik, meg lomha is eléggé, szóval kell vele egy jó pozíciót vagy támadási irány találni. Nekem bejön olyan értelemben, hogy használható TD-nek is, végül is elfogadható pontosságú az ágyúja, de roham tanknak is, csak legyen mindig valaki mellettem, hogy ne tudjanak körbefutni.

Azzal egyet értek, hogy talán a legszenvedősebb grind az egész játékban a brit TD-k után és a brit tier10 legalább egy tényleg egyedi tank a brutális alfájával. Az E3 nekem is olyan, hogy ránézek, akarok veled menni? Nem! Csak ha muszáj vagy valamilyen szorzó van vagy IM küldetés, de egyébként nem szívesen veszem elő, mert valóban lomha ahhoz, ahogy a páncélját jól lehessen kihasználni. A t30 nekem jobban tetszik, most is volt egy csatám vele, elmentem swampon a med helyre, mert sokkal több nehéz tankja volt az ellennek, nem megyek oda megöletni magam. Mi jön szembe, hopp egy oho, kapott két maflást, 1400hp mínusz, utána lementem a domboldalba és szétsz.vattam az ellent a tornyozással. Egy teljesen korrekt élvezetes csatát lenyomtam. Egy E3-al már nem tudtam volna ezt megcsinálni még akkor sem, ha az ellenfél helyben összesz.rná magát, ha felbukkanna egy E3 hirtelen (pedig a T30 se üt kisebbet).
  • Angelus1991ster
    Jó nagybul lehetett vasárnap, ha csak délután 4 előtt józanodnak ki. XD
  • suba53
    Azt írja az újság, hogy ma 16:00-tól indul a 100éves Tank buli első hete. Minden hétre ígérnek speciális missziókat, és jutalmakat.
  • Angelus1991ster
    Jajj de nagy trollgeci ez a Wg :D WoT Eu kalendárján írják ki az ASIA-sok "100 évesek a tankok" misszióját. Csodálatos :D
    http://worldoftanks.asia/en/news/pc-browser/49/special-100-years-of-tanks-week-1/
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.08.15. 14:50:59
  • yossarianHUN
    A T95-nek igazából az a mázlija, hogy baromi kevés van belőle, ezért a játékosok nagy része még nem tapasztalta ki a gyenge pontjait. A legtöbben a kis kupolákkal szenvednek a tetején, miközben az ágyúja alatt, a has sávot boldog-boldogtalan átlövi azon a szinten, akár nagy távolságból is. Ha rejtve van a hasa, az persze más tészta. A T28-ra nem is érdemes szót vesztegetni, rémálmaimban se jöjjön elő az a foskupac, számomra vitathatatlanul a játék legszarabb TD-je, talán a régi, buffolása előtti AT-15A tudna csak versenyre kelni vele, de az meg már a múlté.

A Hellcat nerfnek én speciel örültem, lehet, hogy menni vele nagyon "fun" volt, de a bré másik oldalán állni baromira nem volt fun, imádtam, mikor egy 50 méterre lévő bokorból láthatatlanul szénné lőtt, és közben röhögött a markába. Nemtom hány meccs ment el azon, hogy a végén az ellenség utolsó egy vagy két Hellcatje bekempelt valami bokros területre, és szép kényelmesen szétszedték az addigra persze komoly vérveszteséget szenvedett ellenséges csapat tagjait, akik szerencsétlenek voltak olyan hülyék, hogy támadni próbáltak.

Az E3 nekem csalódás volt, bár nem épp a szó hagyományos értelmében, mert jó gép, de a T8-9 végigmélytorkozása után jobbat vártam. Nekem egyszerűen túl lomha. A T95-höz képest persze versenyautó, de ez kevés, és páncélzatban sem ugyanaz a szint. Kivéve persze, ha el tudod rejteni a hasát, akkor csak a T10 TD-ktől kell félni. Egyszóval szeretjük, szeretjük, de én nagyobb katarzist vártam a játék egyik legdurvább szado-mazo ágának végighúzása után. Ha meg a sandbox változtatások bejönnek, és 390 lesz az alfája, közröhej tárgyává fog válni.