World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gondolom, mint egy tornyos td.
Sherman0070
Ennyire jó lenne? Én azt hittem, hogy az egy szar.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

A warpack valamelyik funkciójához kell a prém account, ha jól tudom. Hidd el nincs rászorulva a WG, hogy egyéb okosságokat áruljon feketén, van elég bevételi forrása legálisan is.

Lol...Az előbb spottoltam 4700-at ezzel a vak denevér revalorizé-vel..XD +1500 sebzés...prém nélkül 70 000 credittel jutalmazott a játék.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.02.13. 21:20:52

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Eddig 3-ból 3 vesztes csata, de maga a tank az marha élvezetes a számomra és nagyon hozza a kreditet (előbb 3. csatában 3800 damaget lőttem és 41 000 creditet hozott prém nélkül).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

A war pack-hoz tényleg prémium kell? Csak nem a WG árulja?Mert aki eladja,annak aztán olyan mindegy,neked van-e prémed,vagy nincs...
Megvettem a revalorizét...Most jól leteszteljük, de az első csata után az ágyú már tetszik.

A magyar war packosokat üldöző speciális WG-s alakulat himnusza. Vezetőjük Béla <#wow3>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
magyar autista Scooter utánzat
Hol olvasni hírt?

angelus1991ster.blogspot.hu

Sziasztok!Lorr 40-t tényleg kiveszik a játékból?Valaki tud valamit?
Sherman0070
Nincs valaki köztetek aki jönne velem 4-es artával? (egyik med misszióban 3 arta kill kell, ha hoznék magammal artákat, akkor az enemyhez is nagyobb eséllyel tenne)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Cromwell-t ajánlom. Épp tegnap írtam, hogy véletlen lett nekem meg ez a misszó.

Ne trollkodj 😄

xotyi
Cromwell, Cromwell B, Comet , még derp ágyús Jumboval is próbálkoztam, de a végén egy T69-adta meg a küldit, bár szerintem most a táras cseh 6-os tank is egész jó lehet erre a feladatra! 😊

Elolvastam pár hsz-t amit a srác a saját csatornájára írt (#368527 hsz-ben megtalálható a möster) és csak annyi jutott eszembe hogy yossarian örülhet,hogy nem itt fórumozik a szentem, ennyi hülyeséget egy helyen még nem hallottam 😄

Trance&Friends nothing more..

Murphy 😊
viszont neked min t6 kell 😛
Matilda BP-vel tegnap és ma kétszer sikerült XD

Nekem meg nincs meg, de ha nekiallok t6al probalkozom majd erosen. cromwell, cromwellBkomboval probalkozok majd. egyreszt, mert ezekkel szeretek menni, masreszt eleg nagy a rof, jo az atutes, es megfelelo tankokkal is ossze lehet futni: kv1, kv3, is, tigris, hellcat. a legenysegnek kihuztam a nagyobb kritikus perket is, illetve nekem meg az eros goldloszer hasznalatot is ajanlottak.
de ennel a kuldetesnel szerintem max szep lehetsz, okos nem.

Ha teljesen merőlegesen megyek akkor ritkán esik le a lánc. Általában akkor szoktam ezt csinálni mikor már 1000 felett járok a sebzéssel.
T-55A MT-12-es gyújtós missziójához, amikor egy tankot 2-szer vagy 2 tankot egyszer kell felgyújtani.
Ahhoz milyen taktikát és tankot javasoltok? Nektek melyik t6 vagy afeletti közepes tankkal lett meg tökéletesre a misszió?

en a rammolast erosen kerulom vele, mert alig 29 tonna osszesen, amivel elegge egeszsegtelen belemenni mondjuk egy 55tonnas tigrisbe 😊 masreszt, egy rammolsanal tuti leesik a lanctalp, ami td-nel megint nem tul szerencses szerintem. de kinek a pap, kinek a papne 😊

en inkabb az alcohalo melle optikat, meg ventillatort raktam ra.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.02.13. 18:45:11
Akkor hasonlóan játszunk, én is inkább agresszívabb játékot szeretem ezért is van neki erősített páncél meg irányított ütközés. Szeretek magányos tankokba bele rohanni aztán adni nekik. Eddigi rekordom 435 sebzés fullos tigris1 oldalába teljes sebességgel és én csak 350 HP veszítettem majd a többit szépen leszedtem mert nem bírt meglőni. Ráadásul 2600Wn8-as srác volt, aki meg is dicsért milyen ügyes tomátó vagyok.:-)
Azt nem mondanám, hogy magával beszélget. Csak úgy írja meg a hozzászólásokat a videó alá, hogy azok elkerülhetetlenül látszódjanak.
Ha egy hozzászólás lenne, akkor csak kis részét jelenítené meg a Youtube rendszere.

Köszi.

és ott van egy videó, ott vannak a kommentek, bár csak saját magával beszélget 😄
Hol olvasod ? ill. olvassátok ? Érdekelne pár okosság 😊
hol lehet megnézni az adott napi statot?
Mivel nem birom a kempelest, foleg mostanaban, ezert belemenosen, es gyorsan meghalosan. 😊
a szurkalos lenne a megfelelo taktika vele. ha van turelmem hozza, akkor nagyon szepen teljesit a kivalo alcanak koszonhetoen.
Sherman0070
Egész jól sikerült ez a nap.

Te milyen stratégiával játszol vele? Lerohanósan vagy messzeről szurkálsz?
akkro jol ereztem, nem kepzeltem be magamnak.
80%-ban T8-ban mentem ma,de tegnap szinte T7-ben.
miylen csatakba mentel vele? mert en csak a napi duplat szoktam menni e25el, de az mind t8 csata nekem.
Utolsó mecsnek nem volt rossz, elég nehéz nap volt. A végén már csak az E 25-el játszottam mert idegesített hogy nem tudok nyerni.
E25 napi rossz átlagom
Revalorizé van valakinek itt a topikban? Kedvelem az ilyen tankokat és lehet vennem most ennyiért.

Úgy szar ez az egész,ahogy van.
Helyesen egyszer fent sokszor lent.:-)
barret
Nem paranoia,az rng időszakosan változik,nem véletlenszerűen😊 Egyszer fent,egyszer lent.

Bérbe vehet? reklámfelület...

Tudod" ha lesben áll egy cápa! áldozzatra várva hajjajjj......."<#banplz>

Nem szabad bent cigizni.:-)
joe662
Ma egyre többször ez a garázsom<#banplz><#hehe>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

E25-el 19-ből 3 győzelem. Ez a kedvenc tankom ezzel mindig jól szokott menni most meg 730 átlag sebzés amiben volt 2 nullás kör. Még jó hogy ma nem lesz edzés!B-)
Sherman0070
Nálam meg azt tűnt fel, hogy akkor csinálja ezt. amikor szar vagyok. 😄

Scout élet már csak ilyen.

Amúgy én azt figyeltem meg akkor kezd el ilyen meccsekbe bedobálni, ha a saját szinteden túl jól kezdesz teljesíteni. Ki tudja lehet ez is csak paranoia.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.02.13. 14:35:10

Milyen MM programozás már ez? Miért kell szivatni így alattomosan a játékosokat?
Legalján a t3-asokat kell nézni. kivételesen megírt szado MM

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.02.13. 14:06:20

Rájöttem már, hogy ha ilyen jellegű lemmingtrain alakul ki akkor nincs értelme előre menni egyedül..Úgyis győz a túlerő. Ilyenkor a lemmingek közelében vagyok és gyűjtöm a sebzést....mást nem nagyon lehet tenni ha hülye a csapat.

Sherman0070
Am ebben a 9.14 trailerben csak szerintem voltak kicsit Ultra HD-k a tankok? Mert nekem érdekes módon nem ilyen szépek...

A cento 7/1 hogy bír kilőni 1690-ről ammorackval T110E5-el? Full hpról leszedem 230-ra úgy hogy minden lövése pattant,majd 1 lövéssel kiszed. Bolond egy játék!:-D
kabel15
Csak nálam nem működik a teszt szerver? Tegnap óta 1 csatát sikerült mennem de akkor is a vége előtt 1 percel kb kidobott a szerver.
Azóta be se tudok lépni.

BattleTag: kabel15#2672

xotyi
Csodás ez a játék, ha nyerni nem is sikerül , de legalább eddig ma 3 mission-t sikerült megcsinálnom, többet mint az elmúlt 3 hónapban. 😄

Trance&Friends nothing more..

Kisaccon remekül el voltam vele. Ajánlani tudom. 12,8 cm-s L/61-el nagyon jó.