banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Beleállsz a spot bokorba Malinovkán vagy Prokhorovkán és ennyi. Esetleg ha már nagyon fogy az ellenfél, akkor előremész vagy átmész máshova.

Persze ezeket a pályákat kb hetente 1x fogod megkapni, ha aktiválod a küldetést és az egyéb feltételeknek is teljesülni kell, hogy ne legyen lemmingtrain mondjuk prokho hegyre, ne legyen még +4 könnyű tank oldalanként, ne legyenek agyhalott csapattársak, akik nem képesek meglőni az ellenfelet stb stb

Sajnos szétb.szták sand river assault-ot, pedig igen kiváló spotter pálya volt. Redshire spot bokrot is kiirtották pedig ott a komoly light küldetéseket is meg lehetett csinálni és lehetne még folytatni.

Én figyelgettem az ügyesebb játékosokat, akik medált is kaptak, aktív spottert én még nem láttam, aki 5e spot fölé jutott volna ezzel a technikával. Csak olyanokat, akik ügyesen belelültek valamelyik spot bokorba. Ezzel nem azt mondom, hogy lehetetlen és elképzelhetetlen a nagy spotolás aktív mozgással, de roppant nehéz és nekem még nem volt szerencsém olyanhoz, akinek így sikerült volna. Persze nem nézek meg mindenkit, csak a medálos light tankokat szoktam, hogy felmérjem nagyjából hogy lehetne még 7-8e-t spotolni, de kizárólag Malinovka, Prokhorovka spot bokros megoldás volt eddig. Pontosabb egyszer volt egy srác, aki Lakeville-n elszaladt középen és valahogy túlélte, 6e spot + 2,5 saját sebzése volt, de ezidáig ez az egyetlen ilyen eset, amivel én találkoztam, hogy nem prokho vagy malinovka volt 5e feletti spot. De ő is inkább passzív spotolt a bokorból és nagy szerencséje volt, hogy az ellenfél nem nyomult az ösvényen, hanem hagyták "dolgozni". Ez nagyon ritka.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.07.19. 15:10:50