banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• tutyimutyi2
    Én az első két ágyúnál azt csináltam hogy álcaháló plusz bokor lehetőleg minél hátrébb saját tierben jól el voltam +1-2-ben pedig gyengepontokra és láncra mentemamikor meglett rá a nagy ágyú(194 pen) onnét jött a móka addigra szerintem már volt valamekkora álca skill is és úgy használtam ahogy az adottságai leginkább segítettek, magyarán továbbra is hátul álva kerestem valami kis dombot és feltolattam rá úgy hogy kilássak lőttem lövés után le a dombról amint betöltöttem vissza mindezzel megmenekülve sok lövéstől és ugyebár könnyű ezt csinálni egy olyan tankkal aminek az ágyú csövének függőleges kitéríthetősége 90fok :D erre a taktikára legjobb példa az Serene Coast K6 egy kis mélyedésben állok amikor töltök amikor lőni akarok feltolatok hátra és lövök amikor a mélyedésben vagyok akkor nem tudnak lőni mert elöttem van egy kisebb magaslat.