World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Trance&Friends nothing more..
Felmentem gondoltam játszom kicsit,matildával bemegyek csatába,t3-t5 tankok vannak csak.
Elkezdődik a csata és az egész csapat le ül a bázis mellé kempelni,heavy tankok medek mind a bázison basszák a rezet.
Prokhorovkán voltunk,és a csapat nagy része a bázis mellett a sinek oldalán feltorlódott.<#wow2>#wow2>én meg előre mentem egyedül,naná kilőtt az arty,mert abból volt sok.

Saor Alba
Nem tudom Ki vagy, De nagyon kedvellek! 😄
:-***
Ilyenkor válts szervert, számítógépet indítsd újra. Tegyél egy sétát, egyél-igyál-szívjál valamit.
Meg nézd meg ezt a szart.
angelus1991ster.blogspot.hu
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ha már reklámozta chaten.
sporoltak nekik vagy 500 xp-t, az egymilliobol 😊
Churchill I már több mint 1éve HD de a III-as nehogy HD legyen.....
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Végre tudom milyen hülye a sok vérvörös majom 😄
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Persze a wg-seknek érdeke, hogy a tier 9-10-es harckocsid legyen, ezért 9.14-től az újoncoknak a tier 1-es szintet mégjobban leépíti, hogy még gyorsabban meglegyen a hőn áhított tier 10-es. Ehhez még hozzájárul, hogy a kezdőknek már csak fossák az alapfelszereléseket.
Van lejjebb a Ram II-nél.
Amúgy érdekes, hogy KV1-nél 1200 damagnél már repül a 4500 win8, míg a Fekete Hercegbél ez csak 2400-at ér.
Gondolom full golddal kéne nyomni a Herceggel, a Super Perzsa szindróma lehet ennél is.
Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2016.02.13. 10:30:14
Segítséget szeretmnék kérni. T28 conc-hez vissza van még az LT15 és MT15 küldi. Szeretnél kiforrott szakaszhoz csatlakozni az LT-hez. Ingame nick-em ugyan ez. Nem vagyok jó lightokkal, inkább a passzív scout-olást preferálom, ehhez sztem csak amc15-90 van meg.
Ha gondolja vki(k) keressetek meg ingame.
Köszönöm
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.02.13. 09:42:50
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Mar a neve is sokat elarul rola: medve5555
Ezek meg tovabbi gyongyszemek a sajat videoja ala irt kommentjeibol:
"Azt is megfizetheted, hogy ne kelljen végigjárnod a 10 tiert. Veszel 8-as tier tankot és kész. Csak éppen semmit nem tudsz a játékról. Nem tudod hol vagy. Ezért még VESZEL premium accountot és aranylőszert. Máris a 10-es tierben találod magad, pár óra játékkal. (Addigra már unod.) Abban a hiszemben, hogy ott mindig győzni fogsz, legalább is nem lőnek ki. De kilőnek, mint a szart. És kurva sok kredit kell a javításhoz. VAGY FIZETSZ."
"Az utóbbi napokban megy ez az ökörség, hogy bizonyos számú győzelem után bérbe kapsz 10. tieres tankokat egy napra. Aztán beetet a WOT, mert hirtelen 200 000 kreditet kapsz egy győzelemért a 10. tierben. Csak éppen többet nem fogsz győzni és minden vereség 30-40 000 kreditet visz el. Ha meg 24 órán belül megismétled a projektet, akkor csak ott fognak állni a nagy dögök a garázsban. Ha ki akarod várni a 24 órát, amikor kurva olcsón eladhatod, akkor meg addig feltartóztat a fejlődésben. Ilyenkor farmolásra kell fordítani az időt, a 2 perces csaták stratégia szerint."
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
"Az is feltűnő, hogy a csata végén, mikor már csak egy két tank van a pályán, hirtelen megnő a látótávolság. Főleg nagy nyílt mezős pályán vehető észre. Ez persze azért van, hogy a vesztes ne tudjon elbújni. Gondolom sokaknak feltűnt az a jelenség, hogy az ellenfél tankja pont abban a pillanatban tűnik el, amikor ráteszed a célkeresztet. Magyarázat: véletlenül van így. Éppen kikerült a látómezőből. Ja, csak ehhez képest túl gyakori a jelenség."
Kozben talaltam meg egyet:
"A T49 nagy ágyúja (ezért melózol érte hónapokig) 683-1138-at sebez. A (088.jpg) csatában két találat, két átütés, összesen 588 HP sebzés. Vagyis a kiírt minimális érték fele sincs a sebzés mértéke találatonként. Csak 294 HP sebzés/átütő találat. Tehát a WOT által kiírt technikai peremétereket nem szabad komolyan venni. - Mielőtt a WOT fanok nyomnák a süketet: 200 %-os a T49 legénysége. Tehát nem magyarázat, hogy az alulfejlett legénység miatt van a jelenség."
Utoljára szerkesztette: WR104, 2016.02.13. 01:18:02
Bérbe vehet? reklámfelület...
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
De hiába spotoltam annyit,kaptam a spotolásra 515 wn8-at.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.12. 23:31:24

Győzelem
Live Oaks
T49
Szerzett tapasztalat:1 022 Szerzett kredit 26 444
Csatában elért Achievement Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Javítás: -3 518
Lőszer: -5 250
Total: 17 676 WN8: 6 747 (100)
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Nekem a WoT egy lánctalpas rally játék.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.12. 22:44:00
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun