418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
A rebalance miatt több mint valószínű hogy az E3-tól jövőre elveszik a nagyobbik lövegét, az is igaz hogy a páncélzata többet fog érni, a T95 meg kap egy sebesség buffot. -
Lokker #378652 rossz szögben találod el -
András77 #378651 A hellcat-ot szétnerfeltek, mert valamikor a tier6 tutira legjobb, de talán a játék legnagyobb fun TD-je volt. A WG meg minden tankot szétb.sz, amivel egy kicsit is jobban lehet menni, hogy belesimuljon a statisztikai 50% +-2 győzelmi arányba. Most is el lehet vele játszogatni, de sikerült jól szétb.szniuk. Én hülye meg még örök álcát is vettem rá akkoriban (soha többet normál tankra).
A t25/2 nekem annyira nem ment jól, de a legendás EJ amikor húzta (majdnem stock állapotból, mert ezt kérték tőle a twitch-en!, legalábbis remélem jól fordítottam, mert akkoriban még csak ismerkedtem az angollal) 2,6e sebzést csinált vele átlagban! Pár csatáját láttam vele, brutális, mit összehozott. Persze az még bőven a TD nerf előtt volt és a pályák is alkalmasabbak voltak a sniperkedésre, bár EJ-nek nem szokása nagyon. Szóval ha sikerül ráérezned akkor van -rejtett- potenciál abban a tankban, de nehéz vele játszani.
A proto jó lenne, csak iszonyat lassú.
Én azt csináltam, hogy áttértem a T28-ra (a protóból kihúzható) és szabad xp-vel hamar áttértem a T95-re, mert a proto után még a t28 grind az már sok(k).
A t95 viszont kihagyhatatlan. Egy teljesen egyedi játékstílus, ki kell próbálni. Azt nem mondom, hogy meg fogod tartani, de tényleg ki kell próbálni. Fullos láncjavítás (mert kínjukban a láncát szedik le gyakran, venti+bia+nagy javító+skill+szerszámkészlet, 3-4 sec láncfelrakás) mellett tud nagyon szép meglepetéseket okozni. Persze hozzá kell szokni, hogy néha hátulról szétszednek, de nem kell idegre venni olyankor, ezzel előfordul, meg az arta is szereti. Ha ráérzel van fun faktora és teljesen egyedi játékstílus.
Az E3 meg igazi fun tank, menni előre vele a nehezekkel és ha az elejét riszálod vagy el tudod rejteni az alját, akkor még az arany lőszer is nehezen fogja belőni, mialatt ő meg küldi a 750-es szeretetcsomagot.
A t30 nekem tetszik és mivel volt 2 garnitúra legénységem, ezért megtartottam az E3 mellett. Hull down helyeket kell keresni vele, abból most már van bőven, de ahogy fórumtárs írta, kib.szott nehézkesen mozgó tank és meg kell várni vele a becélzást. Viszont van elrettentő ereje és egy jó pozícióban nagyon tud aprítani. Menni kell vele a nehezekkel és támogatni őket, hálásak érte nagyon.
Az E4-t lehet kipróbálom, de csak akkor ha lesz rá ToT, egyébként marad addig a T30 és egyébként is az E3 jobb szerintem. Az e4 frontja belőhető és be is lövik, nem lehet vele annyira agresszíven menni, mint az E3-al, bár a torony miatt talán egy kicsit jobb városban, ha sokat kell sarkazni az ellenféllel. -
tutyimutyi2 #378650 Hogy a faszomba csinálja azt a játék hogy matilda 121 penes ágyúval 5-ször pattanok elc front páncéljáról (abból 2 a hasáról)? -
yossarianHUN #378649 A játékon belül a beállításoknál a felbontás és a képarány stimmel a monitorodéval? Amit még megpróbálhatsz, hogy a C:\Felhasználók\felhasználóneved\AppData\Roaming\Wargaming.net\WorldOfTanks mappában kitörlöd a preferences.xml fájlt, ez lenullázza a beállításokat, és elméletileg a monitor natív tulajdonságaihoz igazítja a játékot a következő indításnál. -
papa74 #378648 Szia!
Az 59-16 nekem sem jött be a tárassal, az alap használhatóbb volt. A wz pedig még jobb volt, nagyon szerettem. -
Be van pipálva, az alt enter meg a legelső volt, amit próbáltam :( Azóta csinálja, amióta letöltöttem a hd-s verziót. -
tiszabalazs #378646 Alt+enter -
Rammsch31n #378645 A fütty tudja, official hírt még nem olvastam erről... :@ -
Userx2 #378644 Pipa itt bent van?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Angelus1991ster #378643 WoT.eu calendar-jában lehet olvasni az 5 héten át tartó misszióról.
http://worldoftanks.eu/en/content/docs/event-calendar/
Vagy ez csak CW dolog volna?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.08.15. 12:29:55 -
Az attól függ, hogyan használod a tankot. Én általában a meccs elején próbálok spotolgatni, aztán, elindulok az artyért, vagy egy legyengített med körül kezdek futkosni, oda meg jobb a táras, és hátulról szinte mindent visz. Ha csak egy tárat is be tudok vinni, máris elég egy 1200-1400-as wn8-as eredményhez. a wz-ről nem tudok semmit mondani, mert nekem annyira bejön az 59-16, hogy megtartottam, igazából farmtanknak használom, átlagban15-20k tiszta hasznom meg szokott lenni vele, feltéve, hogy nem csap ki az arty a harmadik másodpercben.
De játékstílus kérdése, hogy melyik löveget használod, a táras szemből nem sokat ér. -
robogo81 #378641 Próbáld meg kitörölni a preferences.xml fájlt a C:\Users\felhasználónév\AppData\Roaming\Wargaming.net\WorldOfTanks mappában,és utána a beállitásokban engedni a teljes képernyőt,hátha.... -
Rammsch31n #378640 Én a Gamescom-os akciókra hírekre várok, meg tényleg szokott ilyenkor lenni valami tank húzós mission is, de EUn eddig lófasz van csak.
Gondolom ma lejár ez a 7végi cucc és hátha akkor bejelentenek valamit.... -
Az volt az első, amit próbáltam. -
lammaer #378638 alt+enter vagy ctrl+enter se csinál semmit? -
Sziasztok! Bocs a zavarásért,de hogy a francba tudom full képernyőre rakni ezt a szart? Nem játszottam egy éve kb., most meg mindig windowed módban indul, hiába nyomom neki a full screen-t. -
asolyom #378636 Ahhoz meg a top torony, és a lánctalp.
-
Lokker #378635 Lesz ilyen EU szerveren? :D -
szerintem nem rossz kis tank a Hellcat,de amíg nincs meg rá a top ágyú addig eléggé szenvedős. -
Userx2 #378633 Hellcat egykor legenda volt. Az egy nagy méretű T67. Tornya neki is csigamód forog. T28 Proto az ágon szintén lassú, de szemből nagyon kemény. 9-10-es gépeket nem nagyon látni randomba, mert a szénné nerfelték őket. Lásd T30 mozgékonysági és célkör szétesési stajai. -> SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Terrain Resistance
On Hard Ground: 1.34
On Medium Ground: 1.53
On Soft Ground: 3.07
Dispersion Change Values
Turret Contribution
Rotation: 0.23
Shot Recoil: 3.84
Suspension Contribution
Acceleration: 0.23
Turning: 0.23
Ezektől az értékektől nem nagyon vannak rosszabbak a játékban. Semmit nem fogsz velük eltalálni. TD ként használhatatlanok. A durva, hogy toronyforgás közben is annyira szétugrik a célkör, mintha full gázon mennél. Agymenés. Hellcatnél megállhatsz, jobban jársz. Nézegesd a wotwikit, nehogy xarba lépj. :-)
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2016.08.15. 10:59:24 -
Na, kipróbáltam a tárast, nekem az alapágyú jobban bejön valahogy, ezzel sokszor ott is lepattanok, ahol azzal nem.
A WZ-131 milyen? -
Angelus1991ster #378631 Nem ma kéne elkezdődnie a 100.évesek a tankok missziónak? -
Az lehetett a terv,de közben berúgtak a srácok
,aztán elmentek Prohora,megnézni,hogy még mindig olyan mély-e a víz a hegy alatt
-
asolyom #378629 Ma megkaptam, hogy gold noob vagyok, mert a T67-tel kilőttem egy Black Prince-t, és prémiumot mertem használni. 
Jut eszembe, nemsokára megvan az xp a Hellcatre. Érdemes tovább menni? -
Még mindig nem lehet nyerni, de legalább egy nyomorult medállal egy kicsit több xp-t kaptam volna.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Lucifer001 #378627 Alázat festettetek ? -
Nyomorék artynknak köszönhetően felvettem ezt a pozíciót a csata elején,és így is maradtam a végéig
,és még így se sikerült utolsónak lenni

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Rammsch31n #378625 Ez mikor kezdődik, 18-án? -
Angelus1991ster #378624 A perzsás misszió, az az könnyű volt. Gyér járműparkkal is meglehetett csinálni. 75k xp (top10) *7 nemzet t5-ös tankkal kezdve. Nyami.
Tog II-höz szinte csak menni kellett pár csatát.
Ezévi Gamescom misszióra leszek kíváncsi. Tavalyinak és mostaninak a calendar szövcege ugyanaz. Remélhetőleg valami prémiumtankot grindelhetünk.
Japó Tigris, SU-100Y, Exelsior, Matilda IV vagy esetleg AT-15A.
Ezek valamelyike jó lenne ha megszerezhető lenne egy 4 napos 200k xp-s grind missziókor.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.08.14. 19:50:12 -
Nekem még megvan, nagyon ritkán szedem elő, de el nem adom, enni nem kér. -
yossarianHUN #378622 Ja tényleg, a TOG is megvolt. Az se volt hosszú életű a garázsban
-
Én a szuper perzsát, és az IS-6-ot is megcsináltam. :D
Ja, és persze a TOG*-2-t is!
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.08.14. 19:16:53 -
yossarianHUN #378620 Igen, amiért az az egy hónapos misszió volt anno. Az első, és utolsó alkalom volt, hogy ilyen maratoni grindelős küldetés megcsinálására szántam volna magam. -
A prémium heavyről beszélünk? -
yossarianHUN #378618 Pfejj, erősen ízlések és pofonok esete forog fenn, szerintem én undorítóbb vacakkal még nem játszottam, mint a WZ-111. Fél hónapig szoptam a kihúzásával, mégis sikerült úgy felhúznia, hogy eladjam a francba. Egy percig se hiányzott azóta se. -
Jó kis gép , megérte kiszenvedni, de most ez sem segít! -
Angelus1991ster #378616 Ejj de jó lenne egy Wz-111...
Persze most már 8 nemzetnél kéne 135-150k sebzést és 135-150 killt szerezni. -
Na most van elegem. Gondoltam, a fő accountomra megcsinálom a "Gyorsítós" küldetést, de a zsinórban 11. vereség meggyőzött róla, hogy ez lehetetlen. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
yossarianHUN #378614 Tornyot az ablak felé fordítani, és riszálni a gépezetet. Két riszálás közben meg az ablakon keresztül viszonozni a tüzet. A lövegpajzsát nem hiszem, hogy ementálivá lövik, te meg elég jó eséllyel tippelhetsz, hogy hol az ellenség, még ha nincsenek is spottolva. Malinovkán minimális gyakorlattal már tudni lehet, hogy melyik helyekre szoktak bújni a másik oldalon.