A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #377499 Van egy kevés aberrációja annak, aki az obj260 küldetéseket kitalálta 
Az arty vonalon megakadtam annál, hogy sebezz 4e meg lőjél ki 2 artyt. Külön külön sem egy egyszerű küldetés, de együtt?
Az LT vonalon meg mindjárt a második küldetésnél, deríts fel 8 ellenséget és maradj életben (vicces). Talán az egyetlen pálya, ahova nem kell brutális nagy szerencse ehhez az Siegfried védekezés. Ott elég egy tisztelet kört futni és általában felspotolom a teljes ellenséges csapatot. Persze életben is kell maradni, ne legyen másik könnyű tank, aki öngyilkos hajlamú stb.
Eddig 1x adta be Siegfried védekezést (érdekes előtte orrba szájba azt kaptam, most meg mióta az aktív, másodszor kapom), de akkor vesztettünk és mostanában vesztes csatát nem lehet túlélni (ez is vicces, hogy a másodlagos győzelmet kér, mert nem sok vesztes csatát lehet egyébként túlélni). Most megint beadta, 11 ellenséget felderítettem, 2 lövést kaptam és ugye innentől kezdődik a móka. Életben kell maradni, azaz hátul lapítani. A csapattársaknak szerencsére nem volt idejük velem foglalkozni, mert biztos valamelyik nagyon okos megTK-zott volna. A csata végén egy kemper király leo pta-val elsurrantam oldalt, hogy biztosan túléljem, de leloptam a frag-jét. Persze ez nézőpont kérdése, mert az arty simán ki is lőhette volna őt, nem tudom, hogy spotolta-e. Erre a leo pta rám lő,de szerencsére a noob protection megvédett
és mellé ment, így sikerült túlélnem is. Vagy másik magyarázat, hogy csapattársa nem lehet autoaim-et rakni 
Ezek a light küldetések tényleg betegesen nehezek. Gyakorlatilag spéci pálya és spéci játékmód kell egy csomóhoz.
Ja igen, és az lt-3 meg majdnem ugyanez, spotol 7-t (nem 8-t) de 6 sebző lövés is kell. Kösz.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.07.15. 16:35:20