A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #377497 Szerintem arra funkcióra gondolt, hogy ki lehet választani, tornyot,testet vagy lánctalpat lőjön. Egyébként van némi igazság ebben a célzás dologban. Az aimbot képes mozgó tankot követni / előre célozni teljesen beszükülve. Ezt csak a nagyon "finom" kezúek tudják utána csinálni, ha egyáltalán bárki képes erre, de a mod megcsinálja.
Egyébként nem úgy történt. Én lestem ki a domb aljában, nagyrészt takarásban, megjelent az m48, én a földbe lőttem, ő meg kapásból belőtte a kupola alját és a parancsnokot is kiütötte. Nagyon szépen káromkodtam utána.
Nyilván a célzást nem gyorsítja a mod, de képes mozgó tankokat jobb becélzás és előre célzás mellett meg talán a kijelölt terület specifikus becélzására is képes.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.07.15. 15:05:09