banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Miért kell mindent kisarkítva nézni?

Az, hogy van esetleg valami rásegítés még nem jelenti azt, hogy automatikusan győzelmet jelent. Inkább ott jelentkezik fájdalmasan, amikor az ember nem tud megnyerni egy párbajt, mert azonnal kap mondjuk egy ammo rack-et.

Most volt pont ARL 44-el egy párbajom egy kv1s-el szemben. Nekem a 165 pen 300 alfás ágyúm van, neki a troll természetesen és szigorúan csak arannyal, 140 átütés 370 alfa. Azt is tudtam, hogy kb egál a ROF, neki jobb egy kicsit, persze azt nem tudom, milyen legénysége van. Nekem van több hp-m kicsit 7xx neki 61x.

Troll ágyúval szemben a legjobb taktika tartani a távolságot, de most nem tudtam elmenni, úgyhogy adok kapok lesz, sejtettem. Annyi előnyöm volt, hogy én kezdtem a lövést. Neki minden lövése betalált és ahogy vártam gyorsabban is töltött. Próbáltam az elejével, lánctalppal megfogni, de a kapáslövései mind bementek és brutál sokat sebeztek, 300 felett mindkét lövése és harmadikra kiszedett. Nekem 2 lövésem pattant le, el se hiszem, komolyan. Egy a toronyról, úgy, hogy a torony kb 10%-ban volt benne a célzókör tetején, mert az elejére céloztam volna, a merőleges részre, de 2x sem találtam el, közvetlen közelről. Másodszor meg az elejéről pattant egy nagyon picit a géppuskafészek felett és nem nulla crit, hanem pattant. Kész voltam, ilyen nincs. Ő meg tényleg különösebb célzás nélkül belő úgy, hogy tekerem a tankot.

Az is milyen, mikor a piroska m48 patton kinéz és szempillantás alatt rálő az e5-re, beveri a tornya tetejét és még a parancsnokom is kiütötte? Nekem ilyen kapáslövésem komolyan mondom egyszer sem volt E5 ellen semmilyen tankkal, egyetlen egyszer sem.