banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• voivod32
    Velem, szintén mindig ez van, nem olyan régen vitáztun itt a Noobprotection meglétéről, vagy nemlétéről, de a szokásos klisé válasz jött, mármint: "sokszor neked is szerencséd van, de te csak a rosszat jegyzed meg". Mivel nem kell a flame, ennyiben is maradtunk. Bizonyíték, ugyan nincs rá, és bármilyen replayt meg lehet magyarázni, hogy ez a lövés lőszerpajzsra ment, ez lapos szögben csapódott be , azért pattant, stb. Ez igaz is . A kérdés, csak még mindig az, hogy MIÉRT MINDIG a szuperpirosak ellen történik ez, egy meccs alatt 10-ből 8 szor? Én is az előbb párbajoztam egy T-34/85 el,(én Sörmi Jumboval,) be vagyok forgatva, és sima lőszerrel minden lövése átüt, én meg mellé lövöldözök 60 méterről,pattogok, stb, miközben mindketten le vagyunk láncolva. Egyszerűen nem lehetett megölni. Ki is nyírt az arty....