banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ilovearty
    A retard pirosaknak 100% hogy nagyobb mákjuk van. Ha egy tomato faszt akarsz meglőni közepes vagy nagy távolságból, akkor az szinte biztos hogy a foldbe megy ,vagy mellé vagy ,csak kritikus. Most a kv1s faszkalapot 6 lövésből nem tudtam meglőni 130-as átütéssel ugy ,hogy az oldalát mutatta. Ember... 2 lővést az oldala nyelt el, a többi az előbb említett helyekre ment. Hát azt a papír fost még egy 3-as tank is beüti oldalról. Rámnézett, kapáslövés , bumm.!! És az milyen már , hogy én troll ágyúkkal , repesszel sem tudok szinte soha egy modult vagy legényt kilőni a tankjukból, ők meg ap-vel is állandóan ezt a kibasz.tt lánc / lőszerrekesz vagy lánc/motor/lőszerrekesz kombinációt lövik. Az hogy valaki vagy valami ki fog hullani szinte garantált. Mikor kilövök valakit trollal , akkor a jelentésben látszik, hogy mindent és mindenkit kilőttem belőle. Húúúúúúúú.... ki nem szarja le már akkor. Egyébként sebzéskor csak a lánc, vagy max a rádiós ( ami pont lényegtelen) meg az üzemanyagtartály szokoptt sérülni , és kifújt. Mással is előfordul ez vagy csak velem?