A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Rammsch31n #377425 :DD Először kláncsatás helyett kláncsalást olvastam, ami nincs messze az igazságtól, mert CWn az ultralegjobb klánok nem gyengén kihasználják a CW rendszer gyengeségeit... épp most változtatnak ezen... gondolom megy is érte a sírás a fórumon, de még nem néztem utána.
Egyébként nehogy azthidd, hogy az unicumok többsége nem sír... Mindenféle változtatás, ami ezen státuszát megingatja baj neki... + szerintem sokuk gondolja, hogy ők a királyok...hogy ezért nekik alanyi jogon jár, hogy az legyen, amit ők akarnak a játékba. Jó, nyilván nem mindegyik ilyen. De tuti, hogy sok ilyen arrogáns pöcs is van. :D
Ja, ez a harangforma illik ide... de valamilyen szinten a szélét is ki kell használni, ha nem is annyira, mint a közepét... mert azok is visszavethetik az állományt...ha nem is rövid, de hosszútávon mindenképp...