A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Rammsch31n #377344 Ja, nem... totál igazad van... hogyne irigyelnék tőle ennyi pénzt, amit a semmiért kapott kb ma...(jó nyilván a híre miatt is kapta, a többi meg a hype miatt, ami ma már mindent megfertőz... egyébként lásd lejjebb... ott írtam, hogy azért sokat tesz bele, szóval nem teljesen érdemtelen a dolog, persze...)
Csinálhatnám utána, mondod te, igen, csak engem ennyire nem izgat a WoT...őt meg igen, szóval valamit valamiért...
egyébként én is kerestem már a WoT-tal pénzt... ESL-en közvetve (eladtam, amit nyertem, pont egy ilyen streamer kártyát :P)... de kisebb mértékben, és nem 4 év munkáját beleölve.Nem csinálnám utána, sztem Pewdiepie után sem... nem bírnék ennyi embernek megfelelni.
Egyébként nekem a stream csak a háttérbe ment...szépen lassítva netet, mert gondoltam bepróbálom hátha... aztán látva a spammet rövid időn belül rájöttem, hogy kicsi az esélye, hogy beaktiváljam... és nem is sikerült, de túl nagy dolgot nem is ad, szal így pont letojom kb. :D
Sztem nem hülyeség, amit csinált... de több probléma volt vele... egy részt generált egy jó nagy hypeot a vacak kód köré... ami az NA, szerveren nem is jó... szal jól kiakadtak az olyan szerverről a követői... + a szerver szanaszét fagyott és sokan (köztük én is) nem is tudták aktiválni... mert nem lehetett...
A másik hátulütője, hogy szerintem a 400 font után (ha az illető komolyan is gondolta), a többi nagyobb csak azért jött, hogy megmutassák azok is, hogy ők milyen nagy jampik, mert nekik is van pénzük adakozni... na ez tényleg nagy hülyeség, és meg is értem, hogy ő is leidiótázta őket. :DD
Sztem összességében azért generált magának egy negatív visszhangot is, a rekordja mellé... de a negatív "reklám" is még mindig "reklám".
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.07.12. 23:52:38