banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Na gyerekek, ne irigykedjünk már ilyen hevesen. Tudom, most jönnek az "én nem irigykedek, csak..." kezdetű alibiszövegek, de igen, irigykedünk. Én is irigykednék ha nézném, még szép, hogy irigykedik valaki egy pattanásos misimókusra, aki gép előtt üléssel, meg játékkal keres horribilis pénzeket, de épp ezért nem kell nézni ezeket a streameket. A bónuszkód úgyis egy pillanat alatt felkerül a netre, amint kinyögi a végén. Tök fölösleges emiatt túráztatnia magát az embernek, hogy aztán társaságban megbeszélhesse, hogy ez mekkora egy érdemtelen kecseg, röhej az egész, hova jutott a világ, satöbbi, miközben ha adódna egy hasonló lehetőség, kapva kapna az alkalmon (igen, én is), hogy ugyanezt csinálja jó pénzért.