A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #377198 Most volt egy kis időm játszani, mondom megtolom az E5 küldetést. Az ugye alap, hogy mindenki nyomja a W gombot, hogy szerintem már a rugó elfáradt a billenytűzetekben. Lövéshez állnak csak meg, de akkor meg mindegy nekik, hogy nyílt terep, mennyi arty van stb. Ha mégsem push megy, akkor is csak állnak, mint a hülyék, fedezéket minek használni.
Na mindegy is a szokásos csürhe, akik teljesen átértelmezték a játékot most már. A jó hír, hogy az E5 eléggé hülye és arany lőszer biztos, mert másik röhejes dolog, hogy azonnal, de legkésőbb a második vagy a harmadik lepattanónál előkerül az arany lőszer, mint megoldás, hamár gondolkodni nem lehet és a gyenge pontokat még hírből sem ismerik. Régebben a csórók még legalább HE-t használtak, bár az sem volt sokkal kellemesebb a modul és legénységi sebzések miatt. Most már nincsen csóró vagy nem tudom, de tényleg már csodálkozom, amikor nem arannyal lövik az E5-t.
Ha forgatom, meg izgek mozgok, akkor pattog az arany is szépen, bár arannyal már belövik az ágyú pajzsot elől, ami kellemetlen.
A jó móka viszont, ha sikerül kiszednem az aranyost, akkor utána szekálom egy kicsit, hogy mennyire örülök neki, hogy egy csomó kreditet is bukott mellé és a többi. Ha magyar a nagy tudású annál jobb, mert cifrábban tudom idegesíteni
Már sokszor hittem azt, hogy ennél nincs lejjebb az igénytelenségben, amit a játékos állomány tud, de mindig megcáfolnak... Ezek, a feltehetően egyre fiatalabbak egy sima lövöldözős játékká degradálták mostanra. Annyira durva már, hogy ENSK-en bemegy a sok játékos a városba és csak azt látom, hogy megsemmisül egy ellenséges tank pár másodpercre rá egy saját utána megint pár másodpercre egy ellenséges és így tovább. 2-3 perc alatt 18-20 tank veszett oda ilyen módon, szinte sormintában. Ez milyen játék már? Odamennek és lőnek, amíg tart a hp, meg se nagyon mozdulnak. Ezen mi a phaszt lehet élvezni, ezt halál komolyan kérdezem.
A WoT-ban mindig a taktikázás része volt érdekes. Egy jól helyezkedő ellenfél gyenge pontját lőni. Jó mozgással, forgatással kivédeni lövéseket. Mozogni, helyezkedni, kijátszani az ellenfelet. Ha 1 ilyen csatám van 1 nap, akkor már örülök. A többi mint eszement darálás.
Sajnos még van pár tank, amit ki akarok fejleszteni, meg van pár, amit meg akarok venni és azt mondom, ha már ennyit kifejlesztettem és csak ennyi van hátra, akkor itt már ne adjam fel, de szerintem nagyon takarékra fogom tenni ezt a játékot. A mostani formájában minden már, csak nem szórakoztató, de basszus aki belelölt már egy csomó időt, az nem fogja feladni, hanem kiszenvedi a maradék pár tankot, ami még érdekli...