World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Húha, annyit jegyeztem meg, hogy már a topic első oldala is tele van ilyen vagy olyan panaszkodással. Elnézést, hogy nyilvánvaló tényt említettem.
Ja és ott van a 368163, ahol alattomosan kezdte ez a remek házigazda. Arról nem tehetek, hogy a "mérnök cicaharc" (is) nyomokat hagyott a lelkivilágán.
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2016.02.07. 22:03:06
Ja és ott van a 368163, ahol alattomosan kezdte ez a remek házigazda. Arról nem tehetek, hogy a "mérnök cicaharc" (is) nyomokat hagyott a lelkivilágán.
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2016.02.07. 22:03:06
Komolyan, nem unod a hisztizést? Lassan minden napos lesz itt a durcázásod, ha nem tetszik a "rencer" menj át a prohardver wot topikjába, de ezzel a konstans lengyelezéssel kérészéletű reged lesz ott. Unalmas vagy. <#wave>#wave>
Na most a #-368175 -tel pont mi a bajod te szerencsétlen? Amikor lentebb egy szintén csavaros észjárású politikushoz hasonlítottalak.... kezeltesd magad.
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2016.02.07. 21:49:29
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2016.02.07. 21:49:29
Befejezted?
Akkor menj tier2-3 tankokkal (lehetőleg prémmel a legénység miatt, csak van valami ajándék kis tier tankod) vagy ha van tier4 matilda, t-28, akkor azokkal.
Egyet mentem azóta ChIII-mal: tier VI, top sebzés, 2:15 lost. A mi O-I Exp és két KV-1 tankunk nem sebzett, igaz hárman ha összesen ötöt lőttek.
Szóval ezekkel nyerni azért kihívás.
Szóval ezekkel nyerni azért kihívás.
Kis tier prém tank az ideális, ha van hozzá képzett legénységed: Pzs35, ltp, pzIId, toldi, fcm pak, teke, tetrach stb. Gondolom a top10-be kerülés nem okoz gondot, esetleg a top5, amihez kell kis tier segítség és egy prém tank ideális. A pzs35-el minden nyert csatában benne voltam a top5-ben, az már egy más kérdés, ha elhullanak a núbber majom 3 perc alatt, akkor a túlerő szétszed. Szóval kell gyomor a tier2-3 játékhoz, de hamar megvan a hétvégi küldetés ott, meg a most már a nagyobb tier sem mutat sokkal szebb képet a játékmenet szempontjából. Régen még volt egy markán különbség a low tier rusholó banda és a nagyobb tier megfontoltabb, valamivel érettebb játéka között, de mára mindegy milyen tier, ugyanaz a rusholó lemmingorda dominálja a csatát.
Tier4 matilda egyértelműen, de egy fullos t-28 is nagyon jó (jó az ágyúja), tier5-ben az orosz t-34, o-i exp vagy az említett churchill iii is jó, de kis tierben gyorsabban meglesz.
Tier2-5-ben elég hamar össze lehet szedni a 10 top5 xp-t. Érdemes prém tankkal menni, mert azoknak van rejtett xp szorzója, a churchill iii-é a legnagyobb a játékban.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.07. 21:12:49
Tier4 matilda egyértelműen, de egy fullos t-28 is nagyon jó (jó az ágyúja), tier5-ben az orosz t-34, o-i exp vagy az említett churchill iii is jó, de kis tierben gyorsabban meglesz.
Tier2-5-ben elég hamar össze lehet szedni a 10 top5 xp-t. Érdemes prém tankkal menni, mert azoknak van rejtett xp szorzója, a churchill iii-é a legnagyobb a játékban.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.07. 21:12:49
Kösz, előveszem újra. Tegnap a #1 küldetésnél próbáltam, de furcsa volt hogy mindig elől vagyok vele minden pályán, mert nem bírtam 4-5 perc után a majmokkal vakarózni a bázisnál. Jobb esetben az ellen lőtt szét golddal, rosszabb esetben a csapattársak hátulról, mert a piros pötty és köztük álltam.
Az ellen OI-Exp-jeivel szemben meg...
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2016.02.07. 21:03:07
Az ellen OI-Exp-jeivel szemben meg...
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2016.02.07. 21:03:07
churchil tenyleg fossa az xp-t
75%-ban Churchill III-al csináltam meg.
angelus1991ster.blogspot.hu
Abban tud valaki tanácsot adni, hogy tier V és VIII között a "Hétvégi kihívás #2"-höz melyik osztály a legtöbb XP-t termelő?
Próbálom a light vonalat, de a spotot nem lövik. Feljebb a hétvégi géniuszok miatt nem mennék.
Próbálom a light vonalat, de a spotot nem lövik. Feljebb a hétvégi géniuszok miatt nem mennék.
Khm... csak ezen az első oldalon 8-9 beírás van az RNG, a WG vs Warpack használat, a remek csapat tagok és hasonló kapcsán.
Előtte van a mérnök vs. nem mérnök saga, ahol a rendésszel le mert állni valaki vitatkozni.
Előtte van a mérnök vs. nem mérnök saga, ahol a rendésszel le mert állni valaki vitatkozni.
eppen erosen Te nyomod a duzzogast 😊
Azt azért tegyük már hozzá, hogy konstans megy a lengyelezés, csehezés, töröközés sokaktól.
Őrnagy őrnagy igazi baja, hogy sokszor helybe megy a fszért, aztán meg duzzog meg töröl. Ez miért fájna? 😊
Őrnagy őrnagy igazi baja, hogy sokszor helybe megy a fszért, aztán meg duzzog meg töröl. Ez miért fájna? 😊
2015.01.04 a dátum, megkerestem. A 350-edik, 351-edik oldalon van, ha a hozzászólás doboz alatti oldalválasztókat használod.
link
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2016.02.07. 20:33:11
link
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2016.02.07. 20:33:11
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Unicum mindíg lesz. Akkor a sok sebzést a mai sárgák fogják learatni és ők lesznek unicum statúak. Ez az unicum matematikai értelmezéséből ered. Most, hogy akkor anarchiába süllyedne a szerver ?.......Miért, most nincs elég anarchia ? <#nevetes2>#nevetes2>
ugy lett, hogy az elozo hazigazda, nem foglalkozott a topical es megvalasztottuk. de ha erre emelekszel, akkor te is belementel anno, mert emlekeim szerint ellenszavazat nelkul atment.
amugy abban azert van igazsag, hiaba faj ennyire, h a lengyelezesen kivul mast toled nem nagyon latni.
amugy abban azert van igazsag, hiaba faj ennyire, h a lengyelezesen kivul mast toled nem nagyon latni.
Veled és a stílusosoddal kapcsolatban már csak ismételni tudom magam:
Emlékszik még valaki, hogy ez az ogre hogyan lett itt házigazda? Mintha ő a cseresor lenne...
Mindegy, 5 perc alatt ezt is törli, mert bírja a kritikát és mert epikusan tud érvelni.
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2016.02.07. 20:24:33
Emlékszik még valaki, hogy ez az ogre hogyan lett itt házigazda? Mintha ő a cseresor lenne...
Mindegy, 5 perc alatt ezt is törli, mert bírja a kritikát és mert epikusan tud érvelni.
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2016.02.07. 20:24:33
en is t2ben nyomtam le. pz2 idealis.
abbahagyatam, sorry.
mondjuk egy lengyel agra tenyleg annyira szukseg van, mint egy falat kenyerre... hianypotlo lesz.. ugyis keves fantasy vagy orosz koppintas tank van mar a jatekban.
lehet a sok unicum is megunja aztán tényleg anarchiába fog süllyedni a szerver 😄
Most már, hogy lesznek lengyel tankok is. tizes ág <#lama>#lama>
Az utolsó lengyel autista is el fogja kezdeni ezt játszani. <#gunyos1>#gunyos1>
............akkor majd visszasírjátok ezt a laza lemminghordát, ami most van. <#vigyor5>#vigyor5>
Az utolsó lengyel autista is el fogja kezdeni ezt játszani. <#gunyos1>#gunyos1>
............akkor majd visszasírjátok ezt a laza lemminghordát, ami most van. <#vigyor5>#vigyor5>
Ne idézd meg Kubuklit, mindjárt felbukkan panaszkodni, hogy miért csak ő nem anyázhat a lengyelekre <#sniffles>#sniffles>
Spec, én nem panazkodhatok. Amióta nem tierlimitesek a küldik Pz J II, B2 párossal mindent sec perc alatt ki tudok pipálni, a lemming hordák ellenlre is. <#puszis>#puszis>
nem tudom melyik idiota retardalt brigadot utalom jobban: a lengyel veglenyeket vagy a torok autsita hordakat
Ha a tankelosztás éppen jó, akkor az alsóbbrendű núbiai horda döf beléd egy nagyot.Vérvörös hordák jönnek fel a csatornából.
Az ilyen 20 ezer csatás 43-44%-os rohadékok megérdemelnék az "SZÉGYEN" , "ROSSZ", "SZAR" medálokat
Az ilyen 20 ezer csatás 43-44%-os rohadékok megérdemelnék az "SZÉGYEN" , "ROSSZ", "SZAR" medálokat
angelus1991ster.blogspot.hu
Szerintem akkor elfelejtettél játszani, ma meg csoda folytán újra megtanultál. Ez az egyetlen hihető magyarázat... <#alien>#alien>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Csak rinyálni kellett, tegnap kb 25% volt a winratem 30 csatából most meg 78% 40+ csatából, az ilyen kilengéseket egyszerűen nem tudom felfogni. És az ilyenek nem segítenek a konteó elméletek elűzésében😄
Trance&Friends nothing more..
Hogy mi van ma? 53 csatából 7 szer sikerült a legjobb 5-be lennem, mivel 15 győzelem volt. 8-szor volt hogy 2400 sebzéssel 4 kilőtt tankkal csak a 10-be fértem be E25-el. Mindegy majd holnap talán meg lesz a maradék három.:-)
nekem a mai rekordom: nyert csata, pz2vel 180 summa sebzessel, nulla spotsebzessel, egy kilott t2es tankkal, meghalva 1:57nel az 5 perces csataban, benne voltam a top5 xp-ben..
"Lassankén már egy COD kalózszerverre emlékeztet a játék."
Eztetet elérte a 8.x-as széria végére, azóta, köszöni szépen, de egyre "jobban" van - sikerült lezülleszteniük ezt a játékot a WoWP és a WoWS "szintjére", pedig, nagyon nem ott kezdete...!
Statok alapján meg azért fölösleges MM-et csinálni, mert pl. a 15:semmiket is ua script hozza össze, ami a "játék alapja" lett a régi: "ahogy lősz, úgy jönnek az eredményeid" helyett.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.02.07. 17:56:34
Eztetet elérte a 8.x-as széria végére, azóta, köszöni szépen, de egyre "jobban" van - sikerült lezülleszteniük ezt a játékot a WoWP és a WoWS "szintjére", pedig, nagyon nem ott kezdete...!
Statok alapján meg azért fölösleges MM-et csinálni, mert pl. a 15:semmiket is ua script hozza össze, ami a "játék alapja" lett a régi: "ahogy lősz, úgy jönnek az eredményeid" helyett.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.02.07. 17:56:34
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Köszönöm, hogy kiveszed a részed.<#nevetes2>#nevetes2>
Én pont azokról beszélek ! <#nevetes2>#nevetes2>
zsupeti, váltsd át a normál csatát "dühöngőre" (most nem vágom hogy angolban hogy hívják).
Yossarian, te még jobban jártál, de én nem tudom megnézni a képeket meg az egyéb mondanivalókat mivel spoilerben vannak (mert gondolom páran még mindig krumplit használnak telefon helyett😛) és rendesen válaszolni se tudok. Ráadásul Gyuszopapának is ilyen baja van szóval nem egyedi eset, de fel nem tudom fogni hogy miért van az hogy csak kizárólag ebben az SG threadben ezek a dolgok "bebugolnak" 😛
Mi a bánat ez a Tank bérlés?
Ez nekem új.
Legénység a barakkban,de a tank sehol.
Ez nekem új.
Legénység a barakkban,de a tank sehol.
Bocsánat a rossz fogalmazásért...Tegnap is így jártam! Nem mondanám túl gyakorinak,de ez messze van az egyenlő felállás elosztásától...
Kb heti 1-2 alkalomról van szó,de akkor is picit fura 😊 Legalább egy 15:3 lenne az alja 😄
Kb heti 1-2 alkalomról van szó,de akkor is picit fura 😊 Legalább egy 15:3 lenne az alja 😄
Bérbe vehet? reklámfelület...
nehogy azthidd, hogy ez egyedi dolog... örülj neki, hogy csak 1x jártál úgy. 😄
Pont tegnap volt olyan csatám,hogy sikerült a csapatomnak 1 teljes egész ellenséges tankot kilőni!
Természetesen minket nullára gyalultak néhány perc alatt.
Természetesen minket nullára gyalultak néhány perc alatt.
Bérbe vehet? reklámfelület...
azert ez a gep eleg tag fogalom. konkretan egy ék is egy egyszeru gep. 😊
Rendben, nyomozd ki, hogy ki használja, szerezz bizonyítékokat, meg pár (száz)ezer embert, aki csatlakozik a petícióhoz, majd törd meg a WG EU departmentjének közönyét. Mi addig itt leszünk, szólj, ha kell valami. <#hehe>#hehe>
Léteznek ám természettudományhoz kapcsolódó mérnökök is... 😊
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Nekem is megfordult a fejemben, bár ez az ürge legalább poénra veszi a dolgot, szemben SS erkölcsrendészes produkciójával. Mondjuk felőlem azt csinál amit akar, úgyis szökőévente egyszer olvasom az Armored Patrolt 😊
Megragadnám az alkalmat, hogy és javasolnám egy Warpack, meg más csaló mod elleni mozgalom felállításást, melynek célja a WG-re történő nyomás gyakorlás, hogy szűrjék ki ezeket a gazemberek a játékból meg azokat a klánokat akik permanenset ezt használják <#nezze>#nezze>
"A PC-t körülvevő teret hívják valóságnak, van akinek ez elég rettenetes... 😄"
Jah....vagy az is csupán számítógépes szimuláció. Lehet ez at univerzum is csak egy PC-s játék. <#nevetes1>#nevetes1>
Lehet pusztán a kvantumfizika igaz, amely szerint bármely részecskénet, objektumnak az egész térre van 1-re normálva a megtalálási valószínűsége, azaz mindenhol minden jelen van, csupán itt látjuk. Ebből következik az a filozófiai elképzelés, hogy mind egy egész részei vagyunk. <#alien2>#alien2>
Jah....vagy az is csupán számítógépes szimuláció. Lehet ez at univerzum is csak egy PC-s játék. <#nevetes1>#nevetes1>
Lehet pusztán a kvantumfizika igaz, amely szerint bármely részecskénet, objektumnak az egész térre van 1-re normálva a megtalálási valószínűsége, azaz mindenhol minden jelen van, csupán itt látjuk. Ebből következik az a filozófiai elképzelés, hogy mind egy egész részei vagyunk. <#alien2>#alien2>
Nyugi, SerB és az autista hordák a statwhoreokkal együtt, mint mi vagyunk. <#taps>#taps>
"Fura, eddig szinte az összes mérnök, akivel találkoztam kvázi felsőbbrendűségi bizonyítványként kezelte a mérnök státuszát. Úgy tűnik, ez valami általános dolog. Na mindegy, csak vicces, hogy állítólag még én "überkedek"."
Persze, mert előadásokon a mérnöktanárok beleitatják a felsőbbrendűséget a hallgatókba, miközben degradálnak minden más szakmát, beleértve a természettudományos kutatókat, tanárokat is <#nevetes2>#nevetes2>
Pedig, míg egy természettudományi szakember némi affinitással és hozzáolvasással egy bonyolúlt jelenséget bemutatva össze tud állítani egy gépet, addig a mérnök sosem fogja tudni, jól megérteni az elméleti természettudományt. <#action>#action><#alien>#alien>
Mindegy. Amúgy igazat adok neki, mert szerintem olyan szinten az RNG játszik gelyettünk, hogy az már fáj és eközben a csaló modokat, meg Warpack ellen a WG kb SEMMIT SEM CSINÁL !<#shakehead>#shakehead><#sir>#sir>
Persze, mert előadásokon a mérnöktanárok beleitatják a felsőbbrendűséget a hallgatókba, miközben degradálnak minden más szakmát, beleértve a természettudományos kutatókat, tanárokat is <#nevetes2>#nevetes2>
Pedig, míg egy természettudományi szakember némi affinitással és hozzáolvasással egy bonyolúlt jelenséget bemutatva össze tud állítani egy gépet, addig a mérnök sosem fogja tudni, jól megérteni az elméleti természettudományt. <#action>#action><#alien>#alien>
Mindegy. Amúgy igazat adok neki, mert szerintem olyan szinten az RNG játszik gelyettünk, hogy az már fáj és eközben a csaló modokat, meg Warpack ellen a WG kb SEMMIT SEM CSINÁL !<#shakehead>#shakehead><#sir>#sir>
Igen ! Játszani is alig van kedvem. Lehet meg sem veszem csillagászati összegért a következő Seal Clubber tankot <#rinya>#rinya> Hallod ezt WG ! Errótól fogsz elesni : intézkedést kell foganatosítani <#nevetes2>#nevetes2>
De már körvonalazódhat egy új hallofshame. Legfeljebb csak a poénosabb, ötletesebb anyázásokra megy? 😊
csak azért van ott, hogy idegesíthessék a népet.