banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Puzséri maszkot felveszem azt ez jön ki belőle :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Hát, nemtom hogy ebben a műfajban ez elfogadott e vagy sem, de engem az alábbi dolgok zavartak ebben az előadásban:

- rímek: fájdalmasan hiányoznak számomra a rímek, nagyon sokszor köszönőviszonyban sincsenek a sorok egymással. Néhol meg oyan szinten erőszakoltad bele arímet hogy inkább ne legyen:
    pl:
    úgyrepít a szíllel (?) mint a hajót a hátszél
    ezitt a feketegyöngy ami mindent átszél...

- szótagszám: szintén összevissza változik, amit persze úgy ahogy kiküszöböl az hogy gyorsabban vagy lassabban megy a beszéd illetve hogy sokszor ugye nem lehet igazán elválaszani egymástól a soroka (egybe van folyva az egész)
    - érthetőség: értem én hogy rap és ott hadarni kell meg nyomatni a nigga stílust, de én sztem a szöveg felét-két harmadát nem értettem. Igy igazából nem derült ki hogy mi lenne a szám mondanivalója, mit üzensz vele ("én vagyok a kemény tankos" vagy "szar a játék", vagy azt hogy a "nagyi is ezzel tolja"? )
    - kéne vmi ütős refrén ami ugye esetleg többször is vissza-visszatér a "dalban", amire ugye lehetne zúzni. Ugye ez az ahol a közönség is be tudna csatlakozni, hiszen a menetközbeni reppet nem lehet üvöltve visszhangozni. Olyamire gondolok mint pl Ganxstánál a szesztilalom című számban van az a két sor hogy "szesztilalom ez a fogalom gyökér, szesztilalom a pia mindent megér". Itt lehet ugye kiadni a gőzt, ami reppelés közben felgyűlik az emberben.
    Mittomén hirtelen vmi ilyesmi hogy: "Indítsd el a gémet, gyere velem szembe / Elkenem a szádat azt jön az exit battle". Jó lehet ez is béna :)

Azért hogy legyen jó is: végeredményben egy kreatív munka amibe időt fektettél, és hálistennek nem kurvaanyázással meg bazmegolással van tele (hallottam ám hogyvan egy-kettő, de ezt a rap stílus kötelező kellékének tekintve el tudom fogadni, bár speciel jobban örülnék olyan rapnek ahol ez nincs - mint mondjuk animál kannibáléknál, akik tudnak úgy rappelni hogy hallgatható legyen minden korosztálynak)

Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.07.02. 13:02:14