banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Az, hogy a legtöbb kezdő azt hiszi, hogy úgy működik, ahogy anno a világháborúban működött IRL. Azaz halomra mészárolod az ellenséget, miközben azok csak kopogtatják a páncélodat. Csakhogy a Tigrist nem Shermanek ellen megy a játékban, a saját szintjén kifejezetten gyengének számít a páncélzata, és az ágyúja is a távolról való, célzott, "okos" puffogtatást támogatja az odavágós közelharc helyett, ehhez meg a legtöbb kezdőben nincs meg a türelem és gyakorlat.

Nem akarlak én lebeszélni róla, csak aztán ne bukkanj fel itt pár hét múlva dühöngve, hogy mekkora fos a Tigris, minden átlövi, hát még mekkora fos a játék, mert hogy ez mennyire nem így volt anno. Ha minden alkalommal kaptam volna egy 20 forintost, mikor ilyet láttam itt egy kezdőtől, már milliomos lennék:)