A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #376895 Én most húzom (húznám, mert per pill megint elfogyott a lelkesedésem egy-két hétre/hónapra), és a Firefly-nál tartok. Érdekes tank. Az ágyúja remek, és elég agilis, leszámítva a végsebességét, ami valami harmincvalamennyi. Páncélja meg nulla all-around, még a tornya se fog meg semmit, úgyhogy arra nem érdemes számítani. Számomra egyértelműen support/sniper tank, mobil TD-ként használva nagyon hatékonyan lehet vegzálni vele az ellent. Még az a taktika is bejött vele, hogy menni a heavyk után, és mikor kitör a balhé, szépen jó opportunista módjára, mögöttük sunyulva kikaparni a gesztenyét. A legtöbb heavys elköveti azt a hibát, hogy nem veszi komolyan, és amíg inkább egymás leszumózásával vannak elfoglalva, te vidáman csipegethetsz.
Ugyanakkor ez is olyan tank, aminél jobb, ha az ember hozzászokik, hogy nem ő lesz az, aki átnyom/megvéd egy oldalt, maximum aki segít ebben. Én türelmetlenebb ember lévén pár csata után általában megunom az "okos" játékot, és megpróbálok a saját szakállamra, heavy húspajzsok nélkül közelebb mászni az akcióhoz, esetleg ösztönösen agresszív medként használni, de ezeket abszolút nem támogatja a tank, csúfos lebőgés szokott lenni a vége. Viszont ha valaki képes hosszútávon türelmesen játszani, és elfogadja, hogy ez nem az a tank, amivel lépten-nyomon csatákat fog eldönteni, akkor az egyik legjobb support gép, amivel eddig valaha találkoztam.
A két elődje egyébként (Grant, Sherman III, ha jól rémlik) gyakorlatilag az amcsi ág tükrözése, semmi újra nem kell számítani tőlük a Lee-hez és a sima Sörmihez képest. A Grant-nek van asszem valami az amcsiénál árnyalatnyival jobb ágyúja (talán nagyobb RoF, jobb pontosság, kisebb alfa), de ennyi.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.06.27. 12:21:44