418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Lokker #378053 Azzal én is egyet értek, hogy akad olyan mod amit a játéknak kellene biztosítani alapból. Én damage panel-t és zoom modot szoktam csak használni a többi szerintem felesleges, de én nem is vagyok annyira benne a játékban. -
Rammsch31n #378052 Nem... kb olyan mintha két különböző interfaced lenne... de hozzá lehet szokni... :) mondjuk ilyen hitlog akkor sem ártana, de most nincs kedvem másik modpack után kajtatni, meg baszkurálni az aslainest... :D -
SovereignXY7 #378051 Tudtok vmi oldalt ahol van egy csomó lehetőleg történelmileg korrekt tank skin? Semmi anime meg egyéb baromság nem érdekel. Régen volt egy jó oldal de nem találom neve meg nem ugrik be. Ott nagyon sok volt. -
Lokker #378050 Gondolom komoly trauma lehet. :D -
Rammsch31n #378049 Miután nem működik az aslain modpack normálisan. :D (eltűnt az fps, csataidő kijelző), kénytelen vagyok vanillán játszani, de így is lehet. :PP -
Rammsch31n #378048 Hehe jó kis RNGJesus veled volt... :D
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.07.30. 22:12:17 -
Ma volt egy érdekes, artyval céloztam egy távoli utolsó menekülő artát, a célkereszt kb. a képernyő negyedét foglalta el (de a célpont benne volt a lövéskor - gondoltam egyefene, megpróbálom). Erre meg a mozgó artyt telibe kapta... nem mellé, hogy a repesztől döglött volna ki. Totál telibe :) -
Rammsch31n #378046 Istenem... world of papojnak be tudnék küldeni egy videót... xD
Lakevilleről a város közepéről, szinte a templomtól lőttem egy szellemet... bespotoltak a hegy mellől egy batchat artyt a bázisuk mellett jobbra... Becéloztam a bat artyt... és teliba kaptam egy m40/43-at... a nevetéstől a mozdulatlan bat artyt alig tudtam befogni.... :D végül sikerült de túlélte a hp-ja 1%-val... aztán nem is mozdultam sehova, mert már le volt futvaa csata... meg mert annyira nevettem... na csak ezért érdemes játszani. :DDD -
Angelus1991ster #378045 Még ha nem kap tierlimitet, de talán a statjain javítanak. 1500 goldnyi árat még megér.
http://tanks.gg/wot/tank/vk-6501-h#eq:0095000
Ahhoz, hogy jó tank legyen, a gold 124-es átütésű Pzgr 40-es apcr-jét kéne alap lőszerként beállítani és gold lőszernek pedig egy 194-es átütésű Pzgr 40 L apcr lőszert.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.07.30. 18:40:42 -
lammaer #378044 De ha szar és nem tierlimites, miért is vennéd meg?
-
Angelus1991ster #378043 Ez a fószer csak az átlagos youtube videós, mintha a futószalagról jött volna. -
Ő csak egy a sok csapattárs közúl.:-D:-D
-
Rammsch31n #378040 Én most kaptam agyhalált. :D JT-vel ölök hetet... lehoznám a meccset erre a cancer a 9. próbálkozásával rám kiszed... :@ a faszom bele.
Maradt két arty a mi oldalunkon, az ő minimum életüs TD-juk elment capelni, a mi artyjaink capelnek meg a SU is... lesz egy szép kis draw erre az atomkirály csatára. :v
Ja és úgy, hogy az artyról lepttantam a JT-vel... és csak 2.-ra öltem meg... gyalázat RNG. :D
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.07.30. 16:43:06 -
yossarianHUN #378039 5-10? Én úgy látom, hogy napok óta másról se szól a fórum, posztoljátok ide a streamjei meg videói különböző, agyhalál pillanatait.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.07.30. 16:30:55 -
Userx2 #378038 Youtube videós. -
Angelus1991ster #378037 Az az 5-10 perc borzalmasan sok. -
Pontosan erre gondoltam én is. Ennyi fölös szabadidőtök van? :) -
Angelus1991ster #378035 Az ki?
-
Rammsch31n #378034 EU1-en megyek zsinórba 4 vereséget, mondom már szerót váltok... erre egyből benyom egy 15:0-ás győzelembe. :D Jó üzlet volt egyelőre, aztán mindjárt elcsesződik az is. :) -
yossarianHUN #378033 Mindig megdöbbenek, mennyi idejük van az embereknek az ilyen szellemi pöcegödrök bámulására. De hát végül is a Maunika Show-nak, meg a Való Világnak is mindig milliós nézettsége volt... -
Userx2 #378032 Kövezzetek meg, én feliartkoztam rá. Jót nevettem. Zsozeatya szintjét hozza. -
Angelus1991ster #378031 Én linkeltem elősször ide a möstert. Én hírdettem elsőként az "igéjét". XD
Te is szurkoltál neki :D
"KolompaarDzsemszbond: lehozodXD" -
Mert te nem voltál ott ugye 
-
Együtt sírunk ts-en a röhögéstől miközben a mestör streamjét nézzük :)
-
Angelus1991ster #378028 Hű követője vagy a mösternek :D -
Simán elképzelhető,hogy ilyen. Elöször azt hittem,valami tanyasi gyerek,aki ingerszegény környezetben nőtt fel,aztán egyszer csak lett internete.
De kiderült szfehérvári,és még dolgozik is,valami gépkezelő állítólag.
Viszont tegnap ment egy kört csukott szemmel
.Szétlőtt minden épületet,Himmelsdorfon,a bázison.Aztán valahogy kitalált a térrel szembeni utcára,ahol azonnal elpárolgott.És nem ö lett az utolsó a csapatában,2 is kevesebb xp kaptak mint ö

Ez már milyen?XDXD -
Angelus1991ster #378026 Én vásárolnék, de nincs az amit én megvennék. -
mordawn #378025 Itt a link a T95E2-ről: Refer a Friend
szerk.: suba53-nak
Utoljára szerkesztette: mordawn, 2016.07.30. 13:57:20 -
Rammsch31n #378024 Hát nekem van 950 klán aranyam, ha egyszer leáraznak valami 5-öst pont futja belőle, egyébként ja, én sem veszek semmit szinte (vettem egy féláras skodát pár hónapja, de ennyi)... de a jövőben sem fogok.
Tudtommal, csak a T95E2 van, ami ilyen új player meghívásos... szólj a kölöknek nehogy regisztráljon, először adj neki linket/meghívót. :D
Ha együtt toljátok még bónuszt is kaptok rá!!! :) -
suba53 #378023 Szerintem igen. Van másfajta is?
-
Angelus1991ster #378022 Milyen meghívásos dologrol írsz?
T95E2 misszióra gondolsz? -
suba53 #378021 Még nem hívtam meg senkit eddig, de most egy ismerős kölök jönne.
Hol, és hogyan kell meghívni valakit, hogy a kedvezmények, meg az ajándék elérhető legyen? -
Angelus1991ster #378020 Úgy se vesszük meg. Ennyiért... XD Kár ezen tovább rágódnunk.
Legközelebb amit talán megvennék, az a tier 5-ös 5 fős német heavy a VK6501(H)-t, ami már a játékfájlok része.
A statjai jelenleg elég gázak, és sürgős tierlimitre szorul.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.07.30. 12:58:30 -
Rammsch31n #378019 Jó én értem, csak nálam ez már kicsit a lehúzás kategóriája... :D
Ami nekik költséghatékonyság az nálam meg fölösleges erőfeszítés (Még ez a kicsi is, mert ez tényleg nem nagy kunszt így.). :D Persze, sokan nem így látják, hanem "wow, nekem ez kell". *pénztárca nyit* -
Angelus1991ster #378018 Másolt tankokkal nincsen baj, kerüljenek be. Inkább az a gond, hogy előbbre valók, mint az egyedi kinézetű tankok.
A megfejtés, hogy Copy paste kategóriás tankok költséghatékonyság miatt kerülnek be előbb. Megvan a tanktest az egyik tanknál, és megvan a torony a másiknál.nem kell elbaszni több ezer dollárt még több kutatásra, modelleztetésre stb.
Mint a Chieftain/T95 és T95/Chieftain vagy a francia heavy prémiumok esetében. Legóznak... -
Rammsch31n #378017 Csak az a baj, hogy minél több a bevétel, annál jobban nem az igényesség jön az előtérbe, hanem a fordítottja (lásd Copy-Paste premium tankok tömkelege.) -
Angelus1991ster #378016 Minden dolog okozhat függőséget. /oravecz koelhó/
Felőlem a Wg csinálja azt amit eddig, csak a WoT legyen igényesebb.
És én szeretném ha korrumpálva/megvesztegetve lennék a wg felé (de kivagyok én.. csak ezredik felhasználó).
Ideiglenes korrumpálásom már majdnem meg is volt, csak pár adat átírás kellett volna hozzá... A végleges korrumpálás meg tudjuk mikor lenne.
-
Pares #378015 Ez az ember számomra rejtély. Mindkét eshetőséget nehezemre esik elhinni, hogy ennyire retardált, vagy hogy ennyire mesterien megjátsza... -
Rammsch31n #378014 Hát na, mai világban, hogyan lesz sikeres egy cég/ember? Kihasználja a másik ember gyengeségeit, hibáit és abból (WG esetében ez a függőség pl. ahogy írtad) egy kis marketing tevékenységgel profitot termel...és röhög a markába. -
Angelus1991ster #378013 "Jó-jó, de mikor a gyereknek apuci már a 6. prémium tankot veszi csak úgy, mert a gyerek rábök a monitorra, annak mi értelme?" - azzal a szülővel nemtudok mit kezdeni. Inkább ezt csinálja, minthogy hanyagolja, verje és/vagy moleszterálja.
Bár a szülők elsősorban inkább kézzelfogható dolgokat vesznek a gyerekeiknek, kevés ilyen anomália van. Nincs sok olyan, hogy JocikapOwerWarRior20++ accján egy raklap t6-8-as prémiumtankkal.
"de aki orrba-szájba totál fölöslegesen veszi, vagy veszik nekik a dolgokat, azzal nem tudok mit kezdeni......"
- XD, olyankor tényleg összemosódhat akarva/akaratlanul a wg (vagy más online játékkiadó) a jósokkal, telejósda gyártókkal, nyerőgépeket és/vagy kocsmákat üzemeltetőkkel, porszívóügynökökkel és teleshopos termékbemutatós faszfejekkel.
De azért a WoT többet ad vissza, nem mint ezek a hiénák.
A WoT-ba bármennyi pénzt be lehetne ölni, szinte nincs határ. Online játékok egyik személyenként függő "átka".
Egyszeri megvásárlásos játéknál csak a beleölt többszáz óra rész van, ott a "fék" miatt nem herdálódik el az adott vagyon.