banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Jaja, elég sokáig nem játszottam most de feltűnt, hogy az XP és a damage nem mindig van egyenes arányban egymással. Aztán kezdett gyanús lenni, hogy valószinüleg az is sokat számit hogy az a sebzés milyen távolságról lett bevíve.

De hálistennek vége lett a matilda partinak, megjött a Churchill I :)

A light/med vonal tankjai (akik a cromwellhez visznek) viszont nagyon bejöttek, T3 Cruiser IV -T4 Covenanter istenkirály, marhajó az ágyúsüllyedés meg a duplán lövő bofors, igazi funtankok, nem is emlékeztem rá hogy ennyire élvezetesek - lehet annó prémmel túl gyorsan mentem át rajtuk. SAjnos a T5 Crusadernek már nincs duplázó ágyúje, de a süllyedés megmarad. A Cromwell pedig no commet, az egy must have T6 (az a cél, nem is tervezek továbbmenni ezen a pótaccounton).

A másk angol med ág tankjairól van valakinek tapasztalata? A valentine megint síros tank nekem (ennek sincs sebessége, biztos a matilda testvére), a shermanok ott milyenek? A firefly 175-ös penje első ráézésre érdekesnek tűnik T6 tankon...