A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #376888 Mondom, megpróbálom a brit akciót, de tankom most nincs, amit húzni kéne, úgyhogy főleg az fv4202-vel csinálom. Ugyan toltam pár %-t a kamo skillbe, de nem jelentős és mégis csodálkoztam rajta, hogy nem spotolnak fel olyan gyakran, mint amihez korábban hozzá szoktam. Megnéztem a konkrét conceal értékeket és 25,5 álló helyzetben és 19,8 mozgás közben. Ezek elég jó értékek. bia+74,5% kamo+festés, úgyhogy még kicsit megy is feljebb majd.
Nem kapott ennek a kamoja ninja buffot? Az tény, hogy 3 legényen kezdtem a kamo-t és 66%-on járnak, ami számít, de ez hosszabb idő volt, mire a 66-ig jutottam és eddig mindig azért idegesített ez a tank, hogy állandóan felspotolják, úgyhogy más lesz itt a megoldás. Most meg kimegyek, bekapcsol a bino és hopp felspotolok egy amx cdc-t, aki nem lát meg addíg, amíg nem lövök teljesen nyílt terepen. Ilyenre soha nem emlékeztem ezzel a tankkal. Kellemes meglepetések sora, hogy simán lehet vele sunnyogni és nem vagyok folyamatos spot alatt most már a sokadik csatában, úgyhogy valami megváltozott, kijelenthetem. Érdekes mindenesetre és nem hiszem, hogy a pár plusz % kamo okozza, de semmi adatot nem találtam a kamo érték változásra.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.06.27. 00:23:48