418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Lichtmaschin
    Régóta próbálkozom a spotolás elsajátításával, de sosem sikerül... De legalább néha összejön egy ilyen kör
    type 64
  • Rammsch31n
    Jó-jó, de mikor a gyereknek apuci már a 6. prémium tankot veszi csak úgy, mert a gyerek rábök a monitorra, annak mi értelme?
    Aki a crew-t akarja húzni, vagy esetleg megnézi, hogy milyen bundle-t vesz... és tudja, hogy a pénzéért nem basszák át, hanem még jól is jár a bundle-el..!Vagy pont, hogy anélkül...azzal tényleg nem sok baj van...de aki orrba-szájba totál fölöslegesen veszi, vagy veszik nekik a dolgokat, azzal nem tudok mit kezdeni......
  • Angelus1991ster
    Nem kell lebaszni a prémium tank/hajó vásárlókat.
    Azért volt egy pár igényes csomagjuk ezeknek.
    Ilyen a T-28E with F-30, Sentinel I AC, Sentinel 4 AC Exp, de még a Rudy, Cromwell B is ide jöhet. Ezek megérik, van bennük kreativitás. Nem csak nesze bazdmeg, tank+slot drágán.
    Főleg a Sentinelnél voltak igényesek. Festés, szimbólumok (igaz a fel nem használt jelzéseket többi angol tankra nem tudom átteni/alkalmazni).
    Többinél is ezt kéne amelyik a prémium shop oldalon van.

Aki meg ingame vásárol prémium tankot, csak sima prémiumtankot kapjon cicoma nélkül.
  • Rammsch31n
    Én múltkor pont ezt írtam emlékeim szerint, de le lettem szarozva... :D
    Mégpedig, hogy ők már csak a pénzt sajtolják ki, de javarészt leszarják a WoT-ot... persze, én voltam a hülye, hogy lebasztam a prémiumot vevőket... mert egyébként ha nem vennék az emberek a prémet, a hülye WG fejét is lehetne befolyásolni, mert ha nem megy a szekér, akkor hallgatnának a játékosaikra... de mivel nem ez a helyzet, baszhatjuk, aztán jöhet a sírás a fórumon. :D

Én csak arra gondoltam, hogy dobálják ki a prémtankokat, hogy minél több pénzt kihozzanak belőle, aztán leszarhassák az egészet...kb ezt is el tudom képzelni róluk.
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.07.30. 11:13:21
  • voivod32
    11:50-nél: "Ti akartok tippeket adni nekem?! Pont, hogy én szoktam nektek, el vagytok egy kicsit tévedve öcsém! Na mindegy, vannak ilyen beképzelt emberek, akik azt hiszik, jobban tudnak nálam, de elnézem nekik."
    Muszáj, hogy troll legyen, ennyire nem lehet idióta!
    Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.07.30. 11:01:31
  • Angelus1991ster
    Minnél gyorsabban akarnak profitot realizáni a legkönnyebb módszerrel. Most már, hogy feltörekedtek a wg-sek, nekik teljesen mindegy, hogy milyen játékot/játékokat futtatnak. Csak a bevétel legyen meg. A divatos tankos, csatahajós branddel könnyen lehet többezer férfi és pár női vásárlót beszerezni a túlárazott "prémium" termékeikkel. Ők cég, cégekre jellemző természettel. Ezt nem szabad el felejteni. Szerencsére nem olyan multináci cég, amelyik környezetet rombol, hanem csak szoftverekkel kereskedik. (piros ponty)
  • Rammsch31n
    A WG-nek miért kell ilyen gyorsan a pénz?
    Ezt csak azért kérdem, mert sorra dobják a prémium boltba a ritkábbnál ritkább tankokat vételre...
    (Most az 59-Pattont, előtte az M4 Improvedot, azelőtt a PZ II J-t...)
  • Rammsch31n
    Ja, írtam, hogy a végén... ;) :P
  • lammaer
    De teamspeakkel ám!

Mert amúgy látsz rengeteget randomban, itt a körítés lenne a lényeg!
  • patchaou
    Elég a 15-ösöket másodlagosra megcsinálni.
  • Rammsch31n
    Nem... 5 fajta akkor kell, ha nem akarod a másodlagosokat teljesíteni a végén mondjuk.
    4-el is lehet teljesíteni, úgy, hogy egy akármelyik ágat nem csinálod, de akkor annál a 4-nél a másodlagosokat is meg kell csinálni!
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.07.30. 07:07:08
  • Sir Charles
    Nem játszottam az elmúlt másfél évben, szóval ezért a kérdés:
    ahhoz, hogy meg legyen az IM tankom, ahhoz nem kell mind az öt fajta járművel megcsinálni a küldiket, ugye?
    Már csak a light utolsó küldi van hátra, a TD, heavy, med megvan az összes, viszont az artyból nincs egy darab se(nincs is arty a garázsban)
  • patchaou

Vannak azért igényesek még nálunk is. Sőt sokkal igényesebbek mint azok a műsorok amik a kereskedelmi csatornákon mennek... Szerintem ez direkt csinálja, legalábbis nehezen hiszem el, hogy valaki tényleg ilyen legyen...
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.07.29. 22:31:16
  • Angelus1991ster
    "Wot segítségével lehet úgymond csajozni"

Youtuberek amúgy sem színvonalas műsorgyártók.
  • patchaou
    Egy-két hónap és az ország egyik legnézettebb youtubere lesz...
  • Antimat
    Ez a Hellcat HD modell elég baba lett, de az lehet, hogy a cicus még most lassabban tolat, mint eddig?
  • Angelus1991ster
    Gyöngyszemek:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    -kommentelő"lány vagyok, segíts fejlődni mester, kérdéseim is vannak"
    -mester:" lányok is játszanak ezzel a nehéz a játékkal?"
    "hát nekik nem lehet sikerük az biztos, hát azt mondom...nem irom le őket....úgymond ez ilyen háborús játék...tankos, nem lányoknak való....nah...akkor csukott szemmel"
  • joe662
    "A szerszámos láda arra jó ha kilukad a tank,akkor megjavul"
  • Angelus1991ster
    Ez modern művészet, mint amikor Andy Kaufman megfutatta a televízió készülékek képét.
    "beírom azért, hogy van magyar?"
    "van magyar?"

"dani k. csak ezért leszedem majd a wotot " - már tanulnak az ifjú deákok.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.07.29. 21:56:52
  • yossarianHUN
    Sok fölös szabadidejük van
  • joe662
    Igy kell streamelni
  • Lunki88
    Honnan szeditek ezeket a hülyéket?? :D
  • Gyuszopapa
    Pont egy ilyen balfasszal találkoztam ma pontosabban 2-vel.T1 ht-val lövöm az ellent.Egyszer csak egy Crusaider lövöldöz engem hátulról.De lepattan többször is majd egyszer megsebez és utána egy Su-85 is belémlő.Nézem a minimappot hogy ellenség nincs mögöttem.Hát 2 balfasz csapattársam lőtte az ellenséget rajtam keresztül.Ugy mint ez a majom ahogy a hegyen keresztül lőtte a ellent.
  • Lokker
    Áldott legyen a möster!
  • Angelus1991ster
    Mester akcióban:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    [spoiler]Bevan baszva már megint....
    [/spoiler]

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.07.29. 21:03:27
  • Angelus1991ster
    Áldott legyen az XVM!
  • suba53
    ÁMEN.
  • Angelus1991ster
    Csak az SPG missziók oldoznak fel minket az artyzás "bűne" alól.
  • Myke28
    Persze hogy nem a 15 mission Csak amissiok miatt :)

REPLAY
  • asolyom
    What a surprise! :-)
  • Angelus1991ster
    Az év legjobb stream-ere kezdő játékos még.
  • suba53
    Srácok!
    Nagyon szar lett a Battle assistant mod ebben a verzióban.
    A kistérképen mutatott célterületnek köze sincs a nagy térképen lévő célzókörhöz. Van valami ötlet?

Igen, arty.
    Kell a küldetésekhez, és mivel amúgy is az a célom, hogy az összes létező ágat kifejlesztem tízesig, így azokat is vinnem kell.
  • Toweliee
    Szívesen megnéznék egy Matyashun VS Hopka egyvéegyet.
  • Myke28
    A másik 14 csapttag sebzett összesen 4.1k -t
  • asolyom
    Oksi. :-)

Nem is tudok most csak kettőt átvenni.
  • suba53
    Nem. Sokkal jobbak annál!
    Azt javaslom, hogy addig ne vedd át a női legénységet, amíg nem vagy tuti biztos benne, hogy melyik nemzet melyik tankjában akarod őket használni.
  • Pares
    Jagdpanther II.
  • Rammsch31n
    Viszont a csávókkal nem érdemes kutyulni, a BiA meg a SoS miatt szerintem...
  • asolyom
    Értem. Sajnos még csak kettőt tudnék begyűjteni az ötből. Akkor ezek olyasfélék, mint a Rudy legénysége, ami alapból BiA-val jön.
  • yossarianHUN
    Alapból 100%-on van a saját Sisterhood of Steel képességük, ez a Brothers in Arms spéci megfelelője, és szintén csak akkor működik, ha a teljes legénységnek megvan, azaz ha a teljes legénység csajokból áll (szóval lehet keverni őket, csak akkor elvesztik ezt a képességet). Ezen felül még rájuk dobhatsz egy szabadon választott skillt, ami kapásból 100%-on kezd. Tehát a Sisterhood of Steel-lel együtt gyakorlatilag két skillesként indulnak, plusz kiválaszthatod a harmadikat, ami 0%-ról indul.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.07.29. 14:15:20