banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sunsetjoy
    Skacok, mostanában úgyis pang a topik (legalább nincs flame se), bátorkodom berakni egy offtopikot.
    Csak az nézze meg a spoilerben foglaltakat, aki érdeklődik az offtopik dolgok iránt (a WOT-hoz SEMMI köze), és konstruktív véleményt tudna alkotni kívülálló szemmel egy apró művemről. Az itt lévő látogatók "ismernek" nagyjából- legalább megnyilvánulások szintjén. Lehetőleg a kérdésre címzett válaszokat minimum off szekcióba, vagy még inkább spoiler mögé rakjátok, ahogy én is tettem.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Van nekem egy 4 éve elkezdett, "szakmai" körökben nem teljesen ismeretlen, számtech-történelmi, de az akadémiai székfoglalóknál könnyedebb hangvételű blogom (bár csak az elnevezése az), aláírásomban látható is. Legutóbb csináltam egy kis videó szösszenetet, amely egyfajta zenés kalendáriumként gondoltam ki (az aktuális év konzol/számítógép/játék/stb történéseit eleveníti fel, de úgy, hogy a zenei aláfestést az adott év nagy zenei slágerekei adják).
    Ennek első darabja itt látható: video. Utoljára 6-7 éve lötyögtem videó-szerkesztőkkel, akkor is csak poén szintjén. Ez azoknál jobb megoldás, de a lényeg az, hogy külső véleményekre lenne szükségem, hogy (mint a téma iránt kevésbé/egyáltalán nem érdeklődők szerint) mennyire "élvezhető"/figyelemfelkeltő, és mennyire elfogadható a megvalósítás, összhatás? Nagyjából felismerek magam is egy-két változtatni valót, de több szem többet lát, ahogy mondani szokták.
    Köszi előre is.

Egy kis on: tegnap poénból visszaültem a focis módba, egy-két százalék legénytudás-szerzés céljából. Bár ne tettem volna, még oda is csak a rossz csapattársakat sorolta... az ilyen módok a randomnál is randomabbak (ugyanis 5 csatás tier 1-es tankos is bejöhet pl.) .D
    Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2016.06.22. 13:12:36