World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Soha nem leszek főnök, mert valahogy nem akarom belátni, hogy ez a csomag olyan nagyon megérné.
Egy igazi boss, megveszi a csomagot és kilövi az ellenség szemét is arannyal a kevés ráérő idejében.
Én tankleárazásokat akarok, lehetőleg prémiumot = diszkont
2-3 XP crew és vagy simát, mivel többes szám, így több jár ! = bonuses
Akarok küldetést, pl végezz ki 10 db szovjet tankot bármivel és kapsz 10 goldot vagy 10 csokit = missions
Azt írták tartsd a szemed nyitva és meglátod ezeket. WG tessék boldoggát tenni a legénységem és kielégíteni ezekkel az ingame dolgokkal ! <#boxer>#boxer>
angelus1991ster.blogspot.hu
A hülyének is megéri, pontosabban csak annak <#crazya>#crazya> Te telhetetlen, te, hát már semmivel nem vagyok elégedett, amit neked találnak ki a WG-s fijjúk és lányok????
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.01.29. 15:13:48
Péntek délután van és el kell ismernem van némi hiányérzetem. Nem fogod kitalálni mi az, ezért elmondom, mert ez mindannyiunkat érint játékosokat ! <#rinya>#rinya>
Nem találom sehol a hétvégi csodás diszkont leárazásokat a hétvégi bónuszokat, mint Crew XP vagy sima XP és nincsenek sehol sem a mesébe illő missziók sem. Vajon miért ?? <#violent>#violent>
Bíztam a WG-ben ! Megígérték, hogy lesz diszkont, bónusz és még pazar missziók is. Ilyenkor már régen fel szokták tenni az oldalra, de sehol sem találom. Miért ? <#sir>#sir><#shakehead>#shakehead>
Íme a bizonyíték, hogy megígérték !!!!! Erre semmi. Úgy érzem kielégületlenek lesznek a legényeim hétvégén az elmaradt XP-k meg egyéb bónuszok miatt. Csak én érzem most ezt ? <#falbav>#falbav><#gun>#gun><#violent>#violent><#szomoru1>#szomoru1><#boxer>#boxer>

Most már nem fogod látni fent.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
A Waterlooi csatát meg is nyertem Napoleon 2-vel, ami "super unicumnak" nevezhető kuriózum, annyira nehéz Bonaparte seregével legázolni Wellington és Blücher seregét. Nem is láttam még youtubeon videot, akinek sikerült ez, csak Napoleon 3-mmal, ami könnyebb lévén a modból adódó különbségek miatt. Szóval mondhatni nem dicsekvés képpen : zseniális stratéga vagyok <#eplus2>#eplus2>
Az összes TW serie kiváló ! <#vigyor3>#vigyor3>
Megvetted a Pz II J-t? Te írtad anno az adventi calendar idején, hogy az nagyon kellene neked. Bevált ? <#email>#email>
A 6. érzék is ja, alapból jó lenne ha lenne, ahogy írtad is, aki tomato azt úgy se érdekli viszont mindenki másnak hasznos.
Angelus1991ster
Megérzés skill?! 😄 (nem is vágom melyik az...gondolom vmi szar) Ne grindelj ki olyat ami szar, ennyi 😄 (ha már nincs más skill lehetőség..akkor oké, nem szóltam 😄)
Utoljára szerkesztette: bornofakone, 2016.01.29. 12:19:01
Egy értelmes dolgot megtehetnének, hogy vagy legyen alapból hatodik érzék, de ne a rádióson basszus, azt mindig kilövik minden tankomon, mert a toronyban lakik. Másik lehetőség, hogy az első skill sort tehetnék lejjebb, mondjuk 50e xp-től meglenne, csórikáim legalább hamarabb mehetnének hatodik érzékkel.
Azt az egységsugarút úgysem érdekelné, hogy mit világít a pofájába a lámpa, aki nagyjából semmit nem ért a játékhoz, de mindenki másnak hasznos lenne.
Pl. ott van a megérzés skill. Milyen hasznavehetetlen az már. Hébe-hóba működik, amolyan női szeszélyes az a skill. Ha már ki van grindelve az a baromság, legyen már haszna.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mediecal (I) TW
Rome (I) TW
Medieval II TW: Csak Magyar Királyság! XD
Empire TW = legnagyobb újítás: tengeri ütközetek
Napoleon TW: itt inkább az uniform rendszer jött be, ahol a katonák kinézete variálható - fej, törzs, láb, kalap stb.
Shogun II TW: nagy kedvenc 😊 újítás: tengeri csatákban a szárazföld megjelent, parti ütegekkel, valamint TPS módban irányítható gőzcsatahajók, torpedókkal 😄
Rome II: újítás: mozis kamera mód ( WoT-ban is lehetne ilyen ), személyere szabható seregek ( névválasztás, logóválasztás stb.) és a partraszállásos és kikötői csaták, de visszahozták ide a régebbi várostrom rendszert és vissza jöttek a városok- ezeket nem tartom újításnak
Attila Total War: átnevezhető városok, pl. Savaria város neve lehet Szombathely is XD
Warhammer Total War: megjelenik benne a mágia és repülő egységek: sasok, sárkányok és törpös helikopterek Na ebből lehetne Lord of the Rings Total War-t csinálni!
Játékosok régóta várnak egy Gyűrűk Ura Total War-ra. Szaros jogokon kívűl minden megvan hozzá. Misem bízoníítja a Warhammer megjelenése, ami 20%-ban egyezik a Total War-ral.
Igazából a Total War részekben hasonló hullámzást érzek, mint a GTA sorozatban. Bár ez a GTA-ban látványosabb. TW sorozatban főleg az általad irányított nemzet feletti irányításoknál van néhol visszalépés.
Well there will be grindable skills such as repair or camo and active skills such as clutch braking for example. Grindable skills work passively, sixth sense for example you do nothing to use it but active skills you need to manually activate, they would work for a short period and there will be a cooldown. Let’s say you can use clutch braking skill to gain gun stabilization for 20 seconds, next time you can use it is in say 5 minutes so you have to pick the right moment, let’s say some kind of engine overload, 20%+ acceleration for 20 seconds - if you need to get close to a TD or if you need to climb an important hill, etc, use it.
Things like master of ramming will go there as well so at some point we plan to convert the skills and crews, there will be just one entity called the captain or commander or leader, something like that."
Azért na, remélem nem ilyen lesz az új skill rendszer...20 sec 1 aktív skill-ért...és annak vmi helye lesz? (mint pl fogyócikkeknek?) ergo mondjuk 3-nál többet nem rakhatsz..vagy mi? Gondolom ha nem grindable...akkor mindenki megkapja ugye? Mindenkinek lehetősége lesz mondjuk berakni/rárakni a tankra és használgatni manual-ba, majd várni a szaros cooldownt? 😄 (annyira röhejesnek tartom...)
Viszont van 1 komment amin baromi jót röhögtem 😄
"JS-6 needs no spaced armor, JS-6 made of pure Stalinium armor. It also needs no gun, it has a log of Stalinwood to crush capitalist pigs."
Utoljára szerkesztette: bornofakone, 2016.01.29. 09:59:05
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Eldobta az életét valamiért,amit nem tudunk már meg soha és rengeteg kérdőjelet hagyva maga után fog végleg távozni a tankosok közül.
Nyugodj békében Kingsteven22! 😞
23 éves volt.
Engem még ma is lázba hoz Napoleon II. Hogyan lehetne lemodellezni a La Fère-Champenoise-i csatát vagy akár a Waterloo vagy Ligny-i csatát normálisan. Esetleg variálva, az eseteket, mi lett volna, ha nem porosz hanem francia erősítés érkezik stb.... és itt a régi Napoleon II-ről beszélünk, nem a legújabb Rome meg Attiláról. Spec nekem a Napoleon III nem jött be. Ajánlom a Total Wart mindenkinek.<#kacsint>#kacsint>
Saor Alba
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
A szakértők szerint a második világháború után a legjobb tank a Centurion volt vagy 15-17 évig ! <#merges2>#merges2> Ezt tudtátok ? Most ez hol mutatkozik meg a játékban ? <#mf2>#mf2>
Mindegy. Elvagyunk ezzel a szovjet top med egyeduralommal a heavyknél sokkal nagyobb penű, dpm-ű, pontosabb, jobban szuákülő, frontban keményebb, toronyban szinte átüthetetlen, gyors kis csoda klónokkal. El sem tudjuk képzelnia világot máshogyan. <#action>#action>
Próbálja kis más is, aztán meglátjuk, hasonlóak-e a tapasztalatok. Az eu1 játszhatatlan, pedig még tart az im prém időszakom, kreditet akarok farmolni, de az eu1 retardált áradatot nem bírom idegrendszerileg. Az eu2 egy fokkal jobbnak tűnik, persze sokra itt sem számítok, de nagyon jól észrevehetően értelmesebb játékosok vannak (kevesebb pl, cz, tr, gondolom van némi összefüggés...). Magam is meglepődtem, hogy 5. csatám és kb 8-10 tank mindig tudott annyit legalább, hogy hova érdemes menniük. EU1-n ilyen nincs, meg a sok retard egymás hegyén hátán, azt se tudja, hogy hova vagy merre.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.01.28. 21:01:31
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Nem röhej ez.
A torkolatattűz láthatóságát szimbolizálja.
És a képlet kb ahogy az előttem szólok írták, valóban érdekes arra nézni amerről várod a spotolható ellenséget, ugyanis a tankokok check-pontok vannak elhelyezve tán 6 db, a lényeg hogy az egyik pont a cső töve, tehát amerre nézel pár cm-rel 😄 közelebb van az ellenfél 😊
További érdekesség a bokrokkal kapcsban, minden közted és az ellenfél között lévő bokor összeadódik de van egy maximum ami főlé nem mehet ez a szorzótényező, hogy mennyi passz, de jó nagy. Viszont ha lősz akkor a 15m-es sugarú körben minden bokorféleség által adott bonusz 30%-ra csökken, és a legnagyobb poén hogy pl ketten álltok egymás mellett akkor csak annak csökken le az álcája aki lőtt, hiába ugyanaz a bokor adná a másik álcáját is, szal röhely ez is.
A foglalásról meg annyit hogy valami jó álcájú td-vel foglaltam, semmi bokor, de full álca legénységen és álcaháló+festés és 130m-ig nem vett észre a visszalőni akaró tank 😄 na ennyit az álca szerepéről, egyik legfontosabb dolog a játékban, mindent még a maust is le kell festeni.
A gyorsan haladó járműveknél akár 50m-eltérés is lehet a képlet által számolt spothatáron, mivel a szerver úgy van beállítva hogy az objektumokat pl tőled x időközönként ellenőrzi így valahogy: 150m: 0.5s 270m: 1.0 sec 445m: 2.0 sec. Mindezeket összevetve ezért történhetett meg velem az hogy prohorovkán évekkel ezelőtt belerongyoltam egy élő álló maus-ba, úgy hogy senki nem spottolta, én kb 70km/h-val mentem bokorrol bokorra, aztán egyszercsak felkenődtem rá, persze akkor már spottolva lett 😄 szal vannak furcsa dolgok ha ismered a rendszert már nem is csiterezel annyit 😊
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Hihetetlen, hogy az egységsugarúak még foglalni sem tudnak normálisan, ha mégis fontos lenne, hogy foglaljanak. Vagy el sem kezdi a foglalást vagy a kör mellől lövöldözik pár méterrel, de nem gurul be. A másik, amitől eldobom az agyam, hogy addig jól csinálja a dolgot és fedezékben marad például karelia támadó csapat, ha foglalnak. Eddig jó, de amint egy ellenség láthatóvá válik, kigurul (mozgás, rosszabb kamo) és lő (a legrosszabb kamo érték lövés után van) és tipikusan a hegyről az ellenség, akik akkorra már odaérkeztek a másik oldalról meglövik és reset. Utána meg ugatnak egymással a chat-ben, hogy miért nem foglal, miért nem csinál valamit és ha ilyen hülyeség miatt elveszítjük a csatát, az nagyon durva dolog. Durva, hogy még foglalni sem tud sok ember normálisan.
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Nagy nehezen berakott prokhorovkára és fel tudtam menni a spot bokorba és ráadásul a másik két könnyű tank gyors halált halt. Gondoltam, most lehet valami, mert elég sok tank jött tőlünk is és az ellenségtől is arra az oldalra. Hát nem. Retardált patton mk előreront, teljesen feleslegesen, hiszen spotoltam több ellenfelet, lett volna célpontja, de nem, ő támad, az eredmény annyi, hogy ellop valamennyi spotot tőlem és kilövik.
Tiszta röhej, egy ellenséges t10-t több, mint 3 percig spotoltam és nem tudták kilőni. Ellenséges könnyű tankot nem tudtak kilőni. Kellett vagy 5-6 perc a csapat többségének, hogy annyira előre jöjjenek, hogy lőni tudják a spotot egyáltalán. Valószínűleg arra számítottak, hogy megkérem az ellenséget, hogy jöjjön közelebb és ne mozogjon már, mert ők úgy tudnak lőni csak.
Meguntam és azt csináltam, amit prokhorovkán, amit nem szabad, túl korán (a túl korán relatív persze, arra gondoltam, hogy az ellenfélnek kellett volna elsőnek mozdulni) előre mentem a szélső mélyedésben és hopp elő került egy kb 10 percig hátul a csában kempelő t54e1 és kiszedett. A csatát meg természetesen buktuk, mert most már előre jöhetett az ellen megmaradt könnyű tankja, akit szintén vagy 2 percig spotoltam korábban, dehát kicsit mozgott, kicsit takarásban volt, szóval a fijjúk nem bírták kiszedni akkor, utána meg végig meglapult ugyanott egy bokor mögött, de annyi esze sincs senkinek, hogy oda lőjön.
Így is eljutottam 4e spotig, de nem tudom komolyan, ez a spotolás nagyon agyi fájdalmas dolog ennyi lusta debilnek. Én megcsináltam a kv220 küldetést már jó régen és ahhoz ha jól emlékszem napi 15e spot kellett. Az sem volt könnyű menet, de akkoriban nagyságrendekkel értelmesebb csapatok voltak. Prokhorovka, malinovka 5-7e spot volt szinte mindig. Meg persze redshire és sand river is használható volt spotra, pálya szempontjából és a csapatok is valahogy értelmesebben helyezkedtek és lőttek.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.01.28. 10:58:53
Persze ott a gold lősz@ar. Attól jó harckocsi lesz.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.01.28. 10:49:43
BattleTag: kabel15#2672
Beáll a light a bokorba, álca bekapcs, felmegy a camoja 4 (álcafestés)+25 (camo háló)+ 30%-al (sűrű bokor camobónusza) 20-ról ~80%-ra, és máris nem veszed észre, csak 100m v 110m-ről, amíg el nem lövi magát a light. 😊
Ha meg ellövi magát, az alap 20%-ból nem lesz, csak 5%, 65%-ra módosul így a camoja, így már 500*0.65 ill 550*0.65 m távolságról is észreveszed.
Hát ezért fontos a látótávolság.
Persze ez durva közelítés, a basecamo értéket szorzod még 100%-os camo skill esetén 0.875-el.
#367648: Nincs ilyen határ. A legnagyobb látótávja pl. az M48 pattonnak van (gyak. a 3 a,cso t10 mednek), a 420m-t periszkóppal, kólával, bia-val, ventivel, rádióson és parancsnokon látótávnövelő skillel 610mre, vagy mennyire lehet növelni tán.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.01.28. 10:25:47
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Az aktuális spottávolságot kiszámolja a rendszer: effektív látótáv - (effektív látótáv-50) * ellenséges tank camofactor
A saját spotodhoz való az érték- ha rálátsz, ha más spottol ugye az rádióval átadható infó.
A spottolási távolságot (vagyis hogy feldobja-e) azt mindig ahhoz számítja ki, hogy neked mi a képességed, melyik enemy felé nézel (és az mennyire rejtett), rálátsz-e, stb.
556-506*0.5 pl (ha 0,5 a camofactor. ez sose nagyobb, mint 1) = 303 méterről veheted észre azt, akinek 0.5 a camofactora, és rálátsz.
A camofactor kiszámítása, ami nem lehet több, mint 1:
camoFactor = baseCamo * (0.00375 * camoSkill + 0.5) * camoAtShot + camoPattern + camoNet + environmentCamo
Tehát minél nagyobb a tankod látótávja, annál többől "kell elvenni" a végső értékhez. Ha kicsi a tank látótávja, akkor kisebb értékből vesz el a spottolási távolság kiszámításához.
A legjobb látótávos (képességek, fogyóeszközök, stb.) 600 méter elméleti látótávja a végső számításnál se jön ki a gyakorlati maximumnál magasabbra.
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2016.01.28. 09:37:01
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Áruld már el, hogy a 489 és az 556 méteres elméleti látótávval mire mész, ha egyébként csak 445 méterről tudsz spotolni valakit!
Nem kötözködök! Tanulni szeretnék!
Köszönöm.
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Szóval bőven lenne rá kereslet. Szerintem ez inkább a
*insert amikor_a_férfi_nem_veszi_a_jeleket.gif*
Hogy lehet LoL-al játszani?

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Ahogy a wot & burger king-es eventnél is volt. Na az tényleg jó lenne McFosatos változatban más régiókban. Akkor megvennék egy olyan WoT-os menüt az tuti.
A helyükben csipszes zacskóba tennék bónuszkódokat.
Kicsit erősebb, de nemesebb : véradás során wot-os bónuszkódok osztogatása.
RU szerveren jobbak a dolgok....
Például azt szívesen látnám, hogy itt is van pl. papírmakettes verseny. Nem a nyeremény érdekelne, csak ez a medál.

a, - milyen igazasagtalan az elet, megint mit kap az a, b,es c szerver, bezzeg mi! mert nekem jarna! egy 13 eves hiszterias szinvonalan.
b, - valamilyen csodas tank elemzes, amivel ha valaki nem ert egyet, akar a legtapasztaltabb jatekost is csuklobol kuldod el melegebb eghajlatra. es ne menjunk bele a statisztikadba amivel ezeket ala tudod tamasztani inkabb..
" Most, hogy telekommunikációs szerződése lesz, mit változtat ?" - erre most tényleg komoly valaszt varsz? te felmondand a jelenlegi interneted, ami valoszinuleg meg boven husegidos, h egy tankert valts? es ottmaradj majd egy masik szolgaltatonal 2 evre??
az egyenlo eselyekrol meg ennyit, ez is mai hir, aminek a vegre probalj koncentralni:
I was checking the data from 2013 and 2014, Wargaming always been in the green light, this year wasn't an exception although Wargaming has admitted that with the meltdown of the Russian market things weren't so easy, the Russian team had to come up with ways to reinvent the game to attract RU players back to the game as well as improve retention of existing players.
es kb tucatszor el lett ez mondva a us szerverrel kapcoslatban is, de meg ezutan is magas neked felfogni, ugy tunik.. ezert is kurvara idegesito egy hiszterias buta 13evest hallgatni..
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.01.27. 20:13:21