418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• JagFater
    Grandpas damage and hitlog.
    Nem kell hozzá XVM.
  • Pares
    Én már más tankkal nem is játszom, és nem is fogok, csak ezzel.
  • lammaer
    Áh, sokat nézel ki belőle, egyszerűen a fején látszik a génállománya (egyértelműen Piréz vagy Szingaléz), az ilyenek dolgoznak a tescóban árufeltöltőként meg a közmunkában árokásóként. Ha beszéltél már velük, tudod hogy kb erre képesek, megjátszás nélkül.
    Kapott egy webcamot, és ez lett belőle.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.07.28. 15:27:31
  • McFrost
    Ez egy troll tutira, ügyes színész.
  • joe662
    Rammsch31n #377914
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ez q.va nagy volt
    Owervacsal kezdte az estét,már ott fetrengtünk a röhögéstöl
    Valami ninja karakterrel volt,folyamatosan hajigálta a dobocsillagot,még közelharcban is
    Valaki beírta neki:még véletlenül se használd azt a q..va meele veapont XD.
    Azt hittük rosszabb nem lehet,erre beállt egy ajtöba,hogy majd a takarásbol sniperkedik
    Kb fél percig dobálta az ajtófélfába a csillagjait,igaz öt ez nem nagyon zavarta[
    Itt már kész voltam:-))
    Majd jött a minecraft,ezt nem néztem sokáig mert nem érdekel,Annyit láttam a végén,hogy mikor meghalt,természetesen fingja sem volt miért,benyögte:-de legalább jo sok pontom lett. igen 8
    Majd jött a CS GO,itt se volt sokat,párszor fejbelötték,azt kész.
    Ekkor már mindenki a wotért könyörgött a cseten,és lön imáink meghallgatásra találtak XDXD
    Rögtön rátért a zavato térképre,
    Ot3P felvilágosította,hogy a v betű megnyomásával még tisztább lesz a kép
    Volt is eödömbödottáá
    Megígérte,nekem,hogy majd a spotrendszert is elmagyarázza,lehet lesz is róla külön videó Úgyhogy feliratkoztam XDXD
    És még sok más kérdésre is válaszolt.
    Viszont tegnap néztem Scheff streamjét,és ott is feltűnt a csóka,söt még küdlött 6eur-t neki.

Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.07.28. 14:26:31
  • Kancsalborz
    Nem trollkodik ez..... Mindegy is, soha ne feledjétek a : "lőszer n'rmlzácciót, az "M" met csatakezdés után megnyomni, és mennyetek a fémbe, mert az valami jó klán lehet...

• ROMOTO
    A 3 ik probléma vele hogy mm függő, ha a tetején vagy op, ha az alján akkor híg fos. Mivel med gyakrabban kerül 9-10 be...
  • Pares
    A kiosztott/bekapott sebzés és a pattintott sebzés számláló voltak azok, amik informatívak voltak néhány küldetésnél. De küldetéseket már nem csinálok, a többi mod meg sokszor kifejezetten zavaró és figyelemelterelő tud lenni.
  • Pares
    Igen, ez az a videó, ami miatt nekem trollkodásnak tűnik az egész, viszont a WoT-os videói meg annyira meggyőzőek :D Szóval vagy zseniális színész, vagy nagyon lecsökkent értelmi képességű :D
  • ROMOTO
    Kb egyformán teljesítenek, itt van egy jó kis video róluk.
    https://www.youtube.com/watch?v=y3jQ-H8xJBo
  • asolyom
    Én voltaképpen nagyon jól megvagyok modok nélkül. Viszont véleményem szerint egy dmg és hit log kellene alapból a játékba, valamint hogy legalább a bekapott lövések irányát és forrását jelezze. De ez mondjuk az én személyes ízlésem.
  • Kancsalborz
  • Kancsalborz
    Én már régen jártam erre, de most megnéztem ezt a videót...
    Nem szoktam ilyenekre reagálni, de ezt tátott szájjal nézem végig, és csak ezt tudom erre mondani
    https://www.youtube.com/watch?v=e7vX9wTv6NI

Illik a videóhoz, nem tudom miért nem vágta be alá.
  • Angelus1991ster
    http://wothungary.hu/mod-csomagok/quickybaby-modpack
    Csatában valamiért, talán az ActionScript 3 miatt nincs interfész, csak célzó.
  • Pares
    Számomra hihetetlen, hogy valaki ennyire, de tényleg ennyire sötét legyen. De azt sem tudom elképzelni, hogy ilyen jól megjátsza.
  • lammaer
    Lexus után szar trabantban ülni. Ennyi :D
  • Caliph
    mondjátok hogy ez csak trollkodik pls
  • HTS s3rg1nh00
    mi a baj papa?reggel fordítva adta be a nővérke a gyógyszert az öregotthonban?
  • Rammsch31n
    Kolompar nagy troll lett... " a sidescrapet megmutatod?"... dőltem a nevetéstől. :D
  • Angelus1991ster
    Möster akcióban
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    [spoiler]Ingyé reklám...
    [/spoiler]

#377912: Igen.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.07.28. 11:49:06
  • Pares
    Öröm nézni a sok modok miatt síró embert :D Képtelenek vagytok a sok csili-vili szar nélkül játszani, vagy mivan?
  • lammaer
    Sztem az XVM fejlesztőkön múlik csak hogy mennyi idő alatt húzzák utána a dolgot. Ha nem kimondottan az XVM ellehetetlenítése volt a cél, akkor egy API változásnál csak a moddweren múlik mennyi idő múlva húzza utána a modot.

Amennyire meg tudom ítélni az XVM mögött elkötelezett és hozzáértő emberek állnak, sztem napokban lehet mérni meddig leszünk tool nélkül :)
  • asolyom
    Mi lesz így a stat huszárokkal? Xvm nélkül nem lehet noobozni és tomatozni a piros statos embereket.

A dmg és hit log is az xvm-hez kötött? Mert nekem igazából ez hiányzik.
  • kipeti
    Úr isten nincs óra a garázsban, mindjárt tökön döföm magam. Miért kell ilyen apróságokon kiakadni? Írok egy tuti tippet Teljesképernyős ablakban próbálj játszani így látszódni fog a tálca és látni fogod mikor kell iskolába menni.
  • Angelus1991ster
    Vajon a páncélátütést számokkal jelző célzó módot is érintette a változás?
  • Forolto
    Xvm egy darabig nem is lesz az ActionScript váltás miatt.
  • Angelus1991ster
    Már csak az xvm és a páncélátütést számokkal jelző célzó mód kellene.
  • asolyom
    Aslain már van, de xvm még nincs :-(
  • Angelus1991ster
    Mert ilyen a wg, sose volt erősségük az igényesség. Nem igazán alkalmasak már a WoT-hoz, túl nagy feladat ez a brand nekik.
  • HTS s3rg1nh00
    ilyenkor tűnik fel,mennyire szarnak a fejlesztők a játékosokra...meg akár olyan apróságokon,hogy lehetne a garázsban egy átkozott óra,ne kelljen a telefonhoz nyúlni vagy alt+tabolni...
  • Angelus1991ster
    Megszoktuk ezt a kényelmet. Nekem is fura volt, hogy nem az alap része. Pedig úgy tűnt.
  • asolyom
    Köszi, jó tudni! Ez eddig még nem tűnt fel.
  • Sunsetjoy
    Az automatikus legénység-visszahelyezés a tankok között az nem a játék része, az egy mod. Általában pl. az Aslain modpack-ban is megtalálható, de az xvm-hez köthető.
    A játékban az egyszeri, alkalmankénti visszahelyezés van gyárilag, az nem az.
  • asolyom
    BTW, mi a retekért vették ki a legénység barakkba küldése, és a legénység automatikus visszahelyezése opciókat? Hogy többet kelljen b@**akodni a legénység ide-oda pakolásával? Ehhez csak gratulálni tudok!
  • Angelus1991ster
    "De Turán akkor sincs !" - Mi?
  • ilovearty
    De Turán akkor sincs ! És miért nem király a TIGRIS tank ? Én lepattanok mindenkiről engem mindenki belő ? Az orosz tankok is OP-k! Buzi aki ujrakezdi!
    Na :) Tényleg van , de akkor is rohhhhadjanak meg :)
  • asolyom
    Ráadásul egész délután egy lag halmaz volt az egész.
  • Angelus1991ster
    Light-al is ez van, ne aggódj. Fordítva van az egész.
  • asolyom
    Tényleg kezdem egyre nehezebben tolerálni ezt a tetves MM-et. Ha O-Ho-val megyek, akkor folyamatosan Malinovka, Prokhorovka, Fiery Salient. Amikor Hummel-el, akkor Himmelsdorf, Plzen....mintha direkt kib@szásból csinálná.
  • tutyimutyi2
    Ajánlom figyelmedbe a wotinfo híreinek követését:
    a következő MOD-okat és adott összetevőiket nem ajánlott telepíteni a verzióváltást követően:
    XVM

Minden összetevő.

Egyéb:

Deluxe damage panel
    Chat üzenet visszakereshetősséggel
    Tank ikonok
    http://www.wotinfo.hu/index.php/item/3816-0-9-15-1-technikai-vonatkozasok-kliens-es-mod-ok-xvm-stb
    és képzeld csak el egy pár update óta már van beállítási lehetőség az ellenség utolsó ismert poziciójára a beállítások megnyitásánál az alapból megjelenő ablakban jobb alul találod ezt meg: soha, shift lenyomás, mindig