A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
DantesHUN #376764 Nagyon rég volt Wot-oztam, de mivel most épp nincs más az a fura perverz gondolatom támadt, hogy befejezem például az USA ágat. amit félbe hagytam.
A LEE-nél. A nehéz tank ág volt, de na egye fene, legyen a közepes tank ág.
10.000 Xp kellene még Sherman-ig, Jó pár éve volt hogy ezzel a LEE-vel játszottam...de...ez...mit mondjak erre? Bádog, de legalább mindig látnak. Gondoltam, mint valami TD kicsit háttérben maradok lehetőleg ,hogy ne lássanak, mert páncél nincs, és onnan támogatok . Folyton úgy lövik ki, én nem is látok senkit. Ezt a vackot meg látják.
Hát nem gondoltam át elég alaposan, hogy ezt az ágat húzni kéne. Ennyi XP-t összeszedni...hű.
Na, de még perverzebb gondolat volt, hogy japán ág, legyenenek a nehéz tankok. A tegnapi utolsó kör, feltettem a jobb ágyút a t3-as japoán nehéz tankra, és utána abba hagytam.Ez is emberpróbáló tank lesz? Meg az egész ág? Ennek mi a hiányossága?