418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
ilovearty #377892 Ja már megvan 1 órája. Neki sem sikerült a jimbo. -
Angelus1991ster #377891 Alap verziónál jobban fut a játék. Lassan építik be ezeket a modifikációkat, mert RU-s szerjózsáéknak számológépen fut a WoT. -
Minek kellenek a modok? Monitor nélkül is simán jobb vagyok a játékos állomány 70%-ánál...
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.07.27. 19:36:38 -
ilovearty #377889 xvm nem működik vagy mi van ? A jimbot meg nem tudom telepíteni. Ez a játék egy otvar fos modok nélkül. Hogy ennyi év után sem jöttek rá hogy alapból mutatni kellene menyit sebeztem , vagy az ellenség utolsó helyzetét stb. vagy ez a gyökereknek már túl sok infó ? A célkeresztet meg simán csak másolják le, és nevezzék át Jumbónak. Ez úgyis megy az oroszoknak.Valaki küldjön már egy csomag tensiomin-t Jacktornak, hogy levigye a vérnyomását és megcsinálja a modpackot mert már nekem ment fel 300-ra- !
Utoljára szerkesztette: ilovearty, 2016.07.27. 19:29:05 -
Lokker #377888 Én szeretem azt a tankot, főleg hogy heavy. Az már csak hab a tortán, hogy német. :) Mondjuk hiányzik a régi sebessége, de az ágyú az veszett OP. Egyik kedvenc tank az IS-3 mellett. -
Rammsch31n #377887 Ránézek a linkre ordít róla, hogy csalás, azon csodálkozom, hogy ingyé' van. -
asolyom #377886 Folyamatosan ilyen meccsek vannak a Hummel-al. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az a TOG pl. egy 40k csatás egyén volt.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.07.27. 18:50:45 -
mordawn #377885 Elvileg igen, gyakorlatilag én legalábbis nem tudok egy hivatalos, WG által kiadott tiltott mod listáról. Inkább ne használd se ezt, se egyéb hasonlót.
Számomra az a megdöbbentő, hogy mennyire magasabb prioritása van pl. a madárfüttyöknek meg a repkedő pillangóknak, mintsem lépjenek valamit a csalók ellen :( -
Gyuszopapa #377884 Meg a sebzése is nevetséges.Volt nem egyszer hogy folyamatosan 180-190-eket vertem az ellenfélbe,szerintem halálra röhögte magát.Tehát sebzést cserélni sem éri meg vele senkivel.Az átütését sem érzem annyinak ami nagyon lefelé kerekíti az RNG. -
ilovearty #377883 Ez a modpack tartalmaz illegális dolgokat ? modpack
Utoljára szerkesztette: ilovearty, 2016.07.27. 18:31:17 -
besti #377882 Az FV-vel nem lehet igazán jól keresni, mert lassú (nem érsz oda, nem leszel spotter, stb.) és drága a lövedék hozzá. Van néhány 8-as prém tankom, illetve próbálgattam mindet már teszt szerveren, és szerintem a Mutz a legjobb választás. Főleg, ha medium tankban gondolkodik az ember. A Mutz nem egyszerűen a legjobb tier 8as prém, hanem nettó a legjobb/legjobban balance-olt tier 8-as med tank. Nem nehéz vele 80-100k nettó köröket menni (prémmel persze), még pl. FV-vel nekem ez nem is sikerült soha talán. Ami nagy előny, hogy élvezetes vele a játék: fürge és a gun-ja inkább tier IX-X-es medeket idézi (nem kell fél óráig célozni megállás után, menet közben is lehet vele lőni). Nincs benn a shopban állandóan, de azért elérhető időnként, nem olyan mint a Type. Ha nem vettem volna Mutz-ot akkor CDC-t vennék. Az nagyon hasonló hozzá csak már átütik HE-vel, így jóval törékenyebb (a Mutzot még nem).
Utoljára szerkesztette: besti, 2016.07.27. 17:35:55 -
Rammsch31n #377881 Viszont a penje a 8-as FV-nek beteg... aki azzal aranyat használ... az nem mondom mi... mert a 10-eseket is küldi át szemből a rendessel nem gyengén...
Nagy hátránya tényleg, hogy lomha, lassú dög... szóval snapernek jó, de másra nem. Hulldown-ba tud pattintani is de ritka, és ja modul meg ammo érzékeny... de hát nekem a grindelésért cserébe megérte... :) -
Gyuszopapa #377880 A 10-es tetszett a 8-as egy szar.Sníperként kell használni és lassú is.A 10-essel lehetett pattintani is az 8-as kiszámíthatatlan plusz olyan modulérzékeny mint a Centek.Ahány találat annyi modul száll el. -
SovereignXY7 #377879 Az angol Fv4202 (p) vélemény? Centurion mk 7 azt hiszem? Tier 8. Anno szerettem fasza volt. Hasonló hozzá? -
yossarianHUN #377878 Nemtom, sosem volt Löwém, de Sliphantom szerint a játék legjobb tankja :P -
Lokker #377877 Egy löwe-vel mennyi élvezet van egy csatában? :D -
T10 prémek? Azokat soha nem lehetett venni, csak account-al együtt. Ugyanis klánháborús (CW) hadjáratajándékok voltak. -
Egyetlen problémája van vagy maximum kettő a T54 mod 1 nek hogy félképernyőről szűkül a célkereszt BIA venti vertikál stabbal, míg a typenak furcsa mód a böhöm nagy célkeresztje mellett mindig pontosabb volt. Másiknak kiemelném hogy nemrég olvastam hogy D10 lövegbe 8 fajta lőszer volt amire figyeltem hogy 1800 m en a D10 APCR el 250 mm ütött át és 2000 m en HEAT el 380 mm t. Ellehetne nézni a pontatlanságát meg a lassúságát ha az alaplőszerét APCR re cserélnék és kapna HEAT et mellé.
Én jobban szeretem a T54 mod 1 et, elég volt annyit tesztelni hogy betoltam a hasát egy törmelék elé beforgatva egy tomato IS3 alaplőszerrel nem tudott megsebezni, direkt így mentem egy kört mikor megvettem hogy akkor most beforgatósdi van.
Az igazi orosz 8 as prémtank szerintem egy alap láncos T54 alap motorral fejlesztett toronnyal D54TS löveggel AP alaplőszerrel és APCR prémiummal lenne az igazi, abba nem tudnék belekötni. 

-
Jöhetnél vissza HUN magyarok ide csatornára bár sokan nem vagyunk de régen jó volt. :) -
yossarianHUN #377873 Azt, hogy a páncélzata erősebb a papír Type-énál, nem nevezném elég érvnek. Tény, hogy T8-ban troll az a páncél, de feljebb már úgyse érdekel senkit, szétkapnak gond nélkül. Nem mondom, hogy rossz tank, de én speciel nulla élvezetet találok a játékban vele, ami azért nem elhanyagolható dolog, ha több száz/ezer csatát akar lejátszani vele az ember. De ízlések és pofonok, persze. -
SovereignXY7 #377872 Köszi! -
Egyébként a legjobb prém az FCM 50T a tierlimitje miatt a 212 es alap AP átütése a gyorsasága és az olcsó lőszere miatt. Ha más esik szóba az a játékstílus miatt van. http://wotreplays.com/ Ezen a linken meg is tudod nézni az összes kiszemelt tankot amire kíváncsi vagy. -
4000+ köröm volt typeal ezt így írtam, tegnap meg mentem fel mellette hegyre nem volt gyorsabb nálam. Páncélt meg nem kell részletezni hogy lövegpajzson kívül effektív mindenhol nagyobb védelme van. :)
Előtte meg alaplőszerrel gyaláztam szét a frontját 1v1 ben és még csak nem is a hasát, szóval elég érv ez mellett. Egyetlen érv van ami dönthet hogy tier limit mert könnyebb sebezni így több kreditet hoz. De type amúgy se kapható már...
Utoljára szerkesztette: Irisz_, 2016.07.27. 14:43:49 -
Rammsch31n #377869 M44-el szenvedd ki valahogy, mert azzal ha spammeled a goldot sok küldit meg lehet csinálni.... olyat is amivel fél évig szenvedsz. -
SovereignXY7 #377868 T10 prémek ilyen limited edition voltak? -
asolyom #377867 A T-54 mod 1 nem rossz. Elég troll páncélja van, legalább is T8-ban. Nekem tetszik a STA-2 is, a buff után határozottan élvezetes lett. Persze akkor élvezetes, ha van normális csapat is, mert különben gyors halál a vége. -
yossarianHUN #377866 Na azért a mod. 1 a közelében sincs a régi, OP Type-nak. Ezzel együtt sokan szeretik, az én ízlésemhez lassú, és az ágyúját se tudtam megszeretni. -
SovereignXY7 #377865 Amúgy az A kategóriás játék témához. Torrent :D Ha meg nem lehet (gonosz denuvo) akkor meg... mennyit játszol vele ha nem multi? 10-12 óra és végig vitted. FPS és multi én meg nem mert sok a no life japcsi aki 20 órában játszik a játékkel és a pálya másik végéről egy pisztollyal fejbe lő és... neeem köszi! :D
inkább ide fizetek egy 10-15 ezret és szórakozik vele napokig. Mit napokig... -
T54 mod1 az új type 59 csak nincs neki tierlimit még jobb is. -
SovereignXY7 #377863 Csak T8 ez egyértelmű. Anno volt Type 59 azt imádtam. Meg T34 de az sztem egy szar. Mármint hulldown oké de lassú volt meg neeeem. Heavy vagy med. Arra voltam/vagyok kíváncsi h melyik "éri" meg most. Melyik nincs lenerfelve. Melyik OP mint anno a Type :D
Ára meg... majd támogatja a Szerencsejáték Zrt :D Múltkor a WoWS-ben is ők állták a Tirpitz árát :D -
asolyom #377862 Elkzedtem (volna?) húzni az amcsi arty ágat, hogy legyen küldtésekhez valami normálisabb arty. Az M7 Priest-tel próbálkozom 75% százalékos legénységgel, de bátran állíthatom, hogy jelen állapot szerint játszhatatlan. Az egy dolog, hogy hosszú a töltés, és pontatlan az ágyú, de a jelenlegi átlagban 2.5 perces csatáknál az arty használhatatlan. Azt hiszem, hogy ezt pihentetem. -
Angelus1991ster #377861 Hát aki nem fizet a WoT-ba egy kanyit se annak szava nem lehet. -
yossarianHUN #377860 Ki beszélt ész nélkül vásárlókról? A kollega egy darab prém tank vásárlásában kért segítséget, te valahogy mégis egyből itt kötöttél ki, dacára annak, hogy többször kiemeled, hogy "nem mindegyik ilyen". Attól nem lesz semmis egy általánosítás, hogy beleszövöd a mondatba, hogy "én nem általánosítok, de...". Megjegyzem, hasonlóan elfogult, de nem minden igazságalapot nélkülöző ellenvélemény az, miszerint vannak olyan játékosok, akik évek óta nyüstölik a játékot napi több órában minden fizetés nélkül, ezáltal kvázi élősködve azokon, akik a pénzükkel garantálják a (emberünk által napi több órában, fizetés nélkül nyüstölt) játék fennmaradását, de eközben folyamatosan a fejlesztőket szidalmazzák, és hangoztatják, hogy mennyire várják már, hogy tönkremenjen az egész büdös rabló banda (akiknek mellesleg egy forintot nem fizettek soha), és eltűnjön a játék a süllyesztőben (ami nekik okozná kapásból a legnagyobb lelki törést). Szóval azért két oldala van annak az éremnek.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.07.27. 13:59:08 -
yossarianHUN #377859 Tudtommal akkor is annyiba kerültek a T8 prémek, mint most. Az SW:BF a mai napig 50 vagy több euró lenne (plusz még pár tucat a DLC-kért, amik nélkül egy csonkjátékot kapsz), ha nem lett volna katasztrofális a megvalósítása, úgyhogy elég rendhagyó dolog pont vele példálózni üzleti korrektség tekintetében. Egyébként a WoT-tal ingyen is játszhatsz, senki nem kényszerít T8 prém tank vásárlására, de az SW:BF-re rá se nézhetsz, amíg nem csengeted ki a potom 30 ojrót, szóval megint nem értem, mi az összehasonlítás alapja. -
Rammsch31n #377858 És? Majd ha nem tömik a zsebüket, és lehúzzák a rolót, akkor majd keresek másik játékot, vagy nem játszok...
Ezért szimpátiát kéne éreznem azokkal, akik ész nélkül vásárolnak ezáltal minden kontrollt elvesztve a játék fölött (sok ilyen van, nem mondom, hogy mindenki ide tartozik...)? Értem ezt úgy, hogy ha ész nélkül tejelnek a népek a WG-nek...akkor a WG míg nem látja a vásárlásban a csökkenést, azt csinál amit akar, úgy szar le mindenkit (EU szerver), ahogy akar... és csak ha apad a vásárlás, majd akkor reagál, mikor már késő lesz... -
Angelus1991ster #377857 Az akkor volt. Jelenlegi árat kell nézni. -
yossarianHUN #377856 De azt azért tudod, hogy azok miatt tudsz játszani a játékukkal ingyen, akik a zsebüket tömik? -
yossarianHUN #377855 Félhangosan megjegyzem, az SW:BF ára 50 euró volt, mikor megjelent, csak akkora bukás lett, hogy kevesebb mint egy év alatt majdnem a felére vágták vissza. -
Rammsch31n #377854 Tudtommal a JT88-at már csak kerülőúton(ebayen) vagy úgysem lehet venni...
Egyébként az csak egy dolog, hogy a játékukkal játszom, de a zsebüket nem tömöm, hogy SerB rakétát vegyen a holdra kurvákkal... 2x vettem tőlük minimális összegért, egyszer egy tankot a feléért...meg egyszer valami 1000 alatti dolgot még a legelején, mikor még nem szartak ennyire az ember fejére.
De egyébként is tényleg így megkérdezni, hogy milyen tankot ajánlunk semmilyen kriétriummal (szint, milyen típus)... mégis milyen választ adjon az ember? :P -
Angelus1991ster #377853 Egy "A" kategóriás játék ára megegyezik a Löwe/T34 árával.
Az új SW Battlefront alap verziójának ára 30 euró.
Akciós időszakban t5-ös tankok megérik.