A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #376666 Ebben is van logika, de szerintem még mindig jobb lenne, mint a jelenlegi rendszer. Ha látják, biztosan rádrepülnek, ha nem, akkor csak lehet. Az meg mindig benne van a pakliban, hogy biztos csak azért kapcsolta ki, mert fos a statja, és szégyelli.
Egyébként a legtöbb paradicsom szerintem nem jut el a logikai következtetésig, hogy azért kapcsolta ki, hogy ne legyen priority target, de azt sajnos rendszeresen láttam, mikor még nálam is fent volt, hogy a narancsvörös artysok direktbe az ellenség legjobb játékosait keresik. Tudod, "tankban esélyem nincs ellene, de majd most jól revansot veszek artyval". Plusz mindig lennének olyan, exhibicionista unikumok, akik már csak egóból nem lennének hajlandók kikapcsolni a statjukat, úgyhogy ők elterelnék az emberről az artyesőt:D