418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sunsetjoy
    Az a fránya fizika, nem mindenkinek ül... :S link
  • Rammsch31n
    Már csak egy lépés a WoT-os twitch... írjátok neki chaten, a végén csinál egyet... xDDD
  • LSSAHPAUL
  • Rammsch31n
    Te jó ég, mekkora troll. :D "Etessétek" kivételesen pls. :D
  • ilovearty
    Mindig csak zöldbe rak ? :) Az a poén (vagy inkább siralmas ) hogy én ismerek egy embert aki 20k csata körül ugyanezt mondta, de ő komolyan is gondolta :)
  • ilovearty
    Na 1 óra kényszerszünet egy csata eleje óta lökdösődő f.szkalap comet miatt. Lengyel f.szkalap. Mi a k anyját élvez benne ?
    Utoljára szerkesztette: ilovearty, 2016.07.26. 18:41:05
  • Rammsch31n
    Aki nagyon unatkozik, és csak húzza a WoT is...Hogyan építs tankot otthon xDDDD Ajánlom mélyen tisztelt (NEM) matyashunnak is!
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.07.26. 18:24:19
  • Angelus1991ster
    Egy bölcs festmény a Bölcs Vezértől:

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.07.26. 18:06:33
  • ilovearty
    Boldogok a lelki szegények mert övék a mennyek országa....
  • Rammsch31n
    Könyörgöm ne linkeljétek ezt xD
    Aki akarja nézni ezt az agypusztítást... inkább igyon alkoholt, vagy iratkozzon fel rá. :D
  • voivod32
    Neeeeeeeeeeeeeeeee.....
  • endrodiz
    Hat ha az tettszett, ezen besirsz... :
    Honfoglal a mester :)
  • Pares
    Ember ennyire retardált nem lehet, muszáj hogy troll legyen. Vagy komolyan értelmi fogyatékos.
  • lammaer
    Nekem azért tetszik mert van egy saját belső világa amelyben minden szép, és köszönőviszonyban sincs a valósággal. Szerinte ugyanis rengeteg jó hozzászólást kapott :)

Irigylem az ilyen embereket akikről ennyire lepereg minden. Ez az igazi boldogság titka sztem.
  • Angelus1991ster
    Ezekért a bölcsességekért megéri nézni.
    Interfész takarja a képernyőt.
  • voivod32
    "Miért kapcsoltad ki a Minimapot?"- Mert takarja a képernyőt ember, nem jöttél még rá?
  • Angelus1991ster
    Újabb bölcsességek! Áldassék a Bölcs Vezér!
  • Angelus1991ster
    "Ejj te cigányasszony..jadaj-jadaj-daj"
  • Angelus1991ster
    Ehhez valami nagyon különleges tűzálló pofa kell a wg-seknek. Használhatnák az arcbűrüket a hővédő panelekhez, amikor leszállnak az űrhajók.

Nem értem... a wg-seket megszállta valami démon, lidérc vagy az antikrisztus? És azért nincsen jogosan járó (statisztika) tierlimit a megvásárolható prémiumtankoknak? M4 Improgecinél még a Pz III Ausf K is jobb egy fokkal.
  • joe662

• Rammsch31n
    LOL. "Nem baj", ma is rászednek pár embert... :"D
    Oké, hogy nem csinálnak több prefered MM-es prémium szutyok copy-t...de akkor adjanak nekik olyan statokat vagy dugják fel maguknak... :D
    Áh, nem enyhén lehúzás... és erre újra árulják ezt is. :"D
    Tuti lesz szép bevételük ebből a "ritka" másolatból is ezeknek.
  • tutyimutyi2
    Az m4 improved egy pár napig volt elérhető, sajna én meg is vettem mert akkor még a wikipédián az volt hogy tier6ig kerülhet megvettem első csata tier7 92 pen aznap este már leis lett véve wikiről és átírták hogy tier7-be is kerülhet.
  • patchaou
    A maistro válaszolgatott a "tutorial" videója alatt lévő kommentekre. Nekem ez a kedvencem:

• Rammsch31n
    Jó random eredmények vannak.. nekem átlagos stattal is vannak olyan csatám, mikor piros, mert nem jön ki a lépés... nagy ügy, szerinted? Nem, mert leszarom én is...
    De akinek konstans piros a statja, az nekem ne mondja chatben, hogy ő a király meg a jani, hogy minden egyes kicseszett csatában lehozza a meccset, mert ha igen akkor is kis arányban... mondjuk csinál 2 ilyet 100 csatára, vagy mittudomén milyen arányban, de kicsiben... Mikor 10-ből 3 csata úgy kezdődik, hogy a barmok egyből a tavat veszik célba... ez -1 már rögtön... számolj még mondjuk 1 afk-val... meg 2 bázis camperrel, és akkor ott vagy, hogy inkább nyomj egy alt f4-et. :D A többi meg elmegy lemmingelni valamelyik irányba, és akkor fogod a fejed, hogy már megint mi van... és ez sorozatos.
  • Rammsch31n
    Ójajj, az ilyennek kéne tutorial, de nem az a kamu hülyeség lentebbről. :"D
    De egyébként itt a magasabb tier akár T10-re is vonatkozhat... néha, hogy ott is mit művelnek... csak ugye ott annyi, hogy valszeg több csataszám lesz a neve mellett... de pl 2-3000 csatából egy 10-es ág is meglehet, a legszarabb exp mennyiséggel is...de ettől még nem tudnak értelmesen játszani, betöltik az aranyat azt had szóljon, de ha te másképp csinálsz valamit, akkor kuss a neved. :""D Beképzelt megmondóemberek...és a legnagyobb szánalom az, hogy van közöttük sok gyerek is... (bár ha a felnőtt ilyen az rosszabb)
    Még jó, hogy chatbannom van, mert már kapnám a következő adagot. :"D Egyszerűen néha annyira felbasz, hogy inkább kiírom magamból mégha a kutyát se érdekli. :) De utána megnyugszom. :P

Most nézem a WG 3 ezerért ad egy Shermant meg 500 goldot...ömm lassan már mindenből csak a pénzt sajtolják ki, lol. Emlékeim szerint ez az M4 improved is valami unique tank volt, nem?
  • tutyimutyi2
    Osztálytársam is igazi paradicsom bármivel is menjen jelenlegi legnagyobb tankja a SU-101 aminél bár kifejlesztette a nagy ágyút DE ő kitalálta hogy a 258 pen avval az ágyúval nem elég nagy "mindenkiről" pattog akire csak lő(gondolom tornyozó side-olo meg beforgatott tankokat képes csak lőni) hátul állni bokorban minek mert úgy is észreveszik(még véletlenül se tenne rá álcahálót vagy álca skill-t) ezért inkább használja azt az ágyút aminek az alap átütése 175 no és azt telitölti repesszel és büszke arra hogyha saját tierben összeszed 500 sebzést, ha pedig esetleg vele szakszozok úgy viselkedik mintha számomra kiváltság volna hogy vele játszhatok.
  • asolyom
    Ja, és persze, ha piros a statod, akkor megkapod, hogy mekkora tomato vagy, még akkor is, ha az adott csatában háromszor annyi sebzést osztasz ki, mint a pofázó stat huszár. Mert neki ugye a stat a fontos...amit mondjuk dugjon fel a s**gébe! Nekem az éppen adott csata a fontos....
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.07.26. 10:43:37
  • Rammsch31n
    Persze, mert a noob is szép lassan eléri a nagyobb szinteket... mert ha szarul játszik ugye nem kap annyi xp-t sem pénzt, így lassabban halad, de attól még eljut oda, minden csak idő kérdése...A játékuk minősége meg nem fog fejlődni, csak a tank szintje... ennyire 1szerű. :D
  • asolyom
    Azt hallja az ember, hogy alacsony tierben milyen noob játékosok vannak. Nos, ez nyilván így is van, de hogy a felsőbb osztály sem mentes az emeletes barmoktól, az is biztos. Ma reggel két T8 csatát buktunk el úgy, hogy a lemming had megindult, és a saját bázisnál senki nem maradt. Az ellenséges scoutok kinyírták a tüzéreinket, befoglaltak, és a sok idióta ott forgolódott a térkép közepén, nem is tudván, hogy most mihez kezdjenek. Nekem a heavyvel esélyem sem volt visszaérni.

És ezek mellett iszonyatos taplók gyülevész hada is megtalálható T8-10-ben. El Hallufon beálltam az egyik TD pozícióba körül nézni. Erre jön egy Borsig, és szó nélkül lelök a szakadékba. Nyilván úgy gondolta, hogy az az ő helye, és hulljon a férgese. Utána ő is elhullott zéró-pont-zéró sebzéssel.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.07.26. 10:39:29
  • joe662

• suba53
    Ráadásul, ha időben megvolt a Centurion AX, akkor egy hosszan vajúdó prémium akció keretében lehetett szerezni egy nyolcas brit prémium tankot. Kb két évvel az akció előtt elkezdték hinteni az infókat, bőven volt idő végighúzni a brit med ágat.
    Nekem már szinte a kezdetén ki volt fejlesztve a tízes, de csak az akció előtt vettem meg. Jól jött az ingyen prém tank.
  • Sunsetjoy
    Én leginkább a brit med-ág húzását élveztem, pedig magasabb szinten nem mondják olyan jóknak, mint t6-7-ig. Egészen egyszerűen ráállt a kezem, és még ha nem is ment olyan jól 8-9-ben (stat alapján) nem bántam.
    A kínai heavy volt még ilyen talán, meg esetleg az amcsi tornyostd-k.
  • Toweliee
    Lol

• tutyimutyi2
    Én meg a Cruiser II-vel vagyok így ráraktam a howitzert és rambo-zok aki elém kerül azt 1 lövésezem :D
  • Angelus1991ster
    SerB csak figyelgesse az útszéli kurváit inkább.
  • lammaer
    A Cruiser IVet élvezd ki... a 4 lövéses ágyújával sztem nagy fun játszani, nekem olyan remek köröket meg játékélményt adott hogy megtartottam.
    A covenanter is elmegy még ugyanazzal az ágyúval, de az már ugye +1 tier.
    A cromwell meg kötelező darab mindenki garázsába :)
  • ilovearty
    Serb figyeli az sg fórumot. Leírtam hogy a 15 centis csak nyitott pályálon nem jó, erre egyfolytában malinovka prokhorovka :) Ja és természetesen tizesek ellen.
  • barret
    Rossz helyen nézelődtél! 1-es szinten is vannak ám ilyenek :D
  • Sherman0070
    Hát igen ezért adtam el. Én a sunyulós TD stílust jobban kedveltem. (főleg lassú TD-vel)
  • asolyom
    Hm...most vettem meg az O-Ho-t, és rögvest kiszaladt belőle egy 5460-as Steel Wall. A sebzés "csak" 2200+ lett.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.07.25. 16:39:53