banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sunsetjoy
    Lehet, hogy én vagyok a mi-lenne-ha/rosszat látó, de nem lőnék a kikapcsolt statjú játékosokat azok, akik látnák a kikapcsolt állapotot / akik direkt statos ellenfélre mennek? Rosszabb játékos általában nem rak fel xvm-et, amit utána bekapcsolva tart (kétheti), a jobb anti-xvm játékos pedig azzal, hogy kikapcsolja, talán csak egy újabb "céltáblát" festene magára. Eddig a jó értékei miatt volt célpont, most meg a "biztosunicumazértkapcsoltaki" miatt kap a hátsójába...
    A gyenge artisták szerintem nem statra mennek, hanem aminél keveset kell mozogni célzással, meg minél többet durranthassanak, nem lehet túl gyakori, hogy a jó játékosokat külön (csapaton belüli) figyelmeztetés nélkül "árkon-bokron" át követnék. A jobb játékosok, akik épp artyban ülnek, ha látják a képességeid (xvm), célba vesznek. Ha van xvm, de rajtad kikapcsolva, célba vesznek. Ha nincs xvm-je, akkor azonos körülmények között lehetsz a célpontja, mint a többi csapattársad.

Ha beépülne a játékba, és ott lenne az opciók között, akkor lehet, hogy többen kapcsolnák ki, de ez sem biztos. A WG lehet, hogy betiltja az xvm-et, hogy saját rating rendszere alapján beszínezhessen játékosokat, mint az fps-ekben rangokkal xD
    Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2016.06.18. 09:57:12