banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bornofakone
    Hát én 350+-t csatát lehúztam benne, artyk nélkül élvezhető lenne maximálisan (medek, light-ok, gyorsabb heavy-k) simán counter-elik, max ilyen himmelsdorf halálutcában nem. De mint tudjuk a férgek élnek és virulnak...így mocskosul megnehezítették a dolgom, artyk nélkül 3k avg dmg-re képes lettem volna vele (egyetlen olyan tankom aminél mocskosul örültem mikor full t10-be kerültem, nem számított mi jött szembe, csak arty ne legyen...)
    Felmerül mondjuk h miért játszottam le ennyi csatát, hát természetesen az e3-ért. Viszont megbántam, jobban éreztem magam a t95-be...t10-ben még több rohadt arty van, 3k avg. dmg-re is alig vagyok képes ezzel az e3-al, pedig azzal 4k-t muszáj lenne kiosztanom és mintha pontatlanabb lenne.